Skip to main content

Algarve - Marina Club - Köpenhamn - 14 resenärer

Marina Club, 12 - 19 oktober, 14 platser från Köpenhamn

En soliga golfresa till centrala Lagos på västra Algarve. En destination som erbjuder en mix av stadsliv, strandliv och mycket uppskattad golf. Ni bor på populära Marina Club som ligger vid marinan i centrala Lagos. Runt knuten finns barer, restauranger, shopping och marknader. Den enorma sandstranden nås på kort promenad. Golf spelas på utmanande och uppskattade Palmares GC som med sina tre 9-hålsslingor erbjuder en kombination av links- och parkbana.

Detta paket kan bokas av grupper mellan 10 - 14 personer (vi säljer er separata platser på denna resa)


Hotellet

Marina Club ligger vid hamnan i Lagos på västra Algarve. Runt knuten finns ett antal restauranger och barer vid hamnbassängen och på några minuters promenad når ni centrala delarna av staden med massor av restauranger, kaféer och shopping. I närheten finns en bred och kilomterlång sandstrand.

Lägenheterna: Ni bor i ljusa och moderna lägengeter som alla har ett separat sovrum med två enkelsängar på 90 x 200 cm. Ni har ett stort vardagsrum som är möblerat med soffgrupp och bord framför tv som har internationalla kanaler. I vardagsrummet finns också ett matbord. Köket är fullt utrustat med redskap, kyl, frys, ugn och plattor. Badrummet är helkaklat och modernt. Tvättmaskin finns ej men hotellet erbjuder tvättjänst mot en mindre kostnad. Vill ni uppgradera till garanterad utsikt mot poolen eller hamnen tillkommer 1000:- per person (2000:- per lägenhet)

Restauranger & barer: Mellan hotellets poolområde och Lagos hamn ligger restaurangen Way Point med terrasser åt båda håll. Här kan ni beställa frukost mellan 8 - 10:30 och lunch och middag mellan 11:00 - 22:30. Restaurangen serverar rätter som är Medelhavsinspirerade tillsammans med ett brett utbud av Portugisiska viner. Regata Club är hotellets bar med sittplatser både inne och ute. Här visas sportevenemang på tv och här kan man ta del av "happy hour" varje dag mellan 18 - 20.

Underhållning & Faciliteter: I hotellets källare finner ni ett Spa där ni dagligen har 1,5 timmes inträde och kan koppla av med bastu och inomhuspool med jacuzzi. Dessutom finns möjlighet att boka till välgörande behanlingar eller så kan ni ta ett träningspass i det angränsande gymmet. Hotellet har också en utomhuspool med solstolar. Marina Club har 24 timmars öppen reception.

Video - Välkomna till Marina Club i Lagos stad

Golfbanor

FÖRBOKADE STARTTIDER:
13.10.2022 Palmares 08h24 tee 10
15.10.2022 Palmares 08h24 tee 19
16.10.2022 Palmares 08h51 tee 10
17.10.2022 Palmares 08h24 tee 1
18.10.2022 Palmares 08h42 tee 19
 

Palmares GC är en utav Algarves mest uppskattade golfbanor och ligger direkt vid havet öster om Lagos stad. Denna 27-hålsbana som ligger i något kuperad terräng är en kross mellan links och parkbana och kommer ge er alla förutsättningar för en lyckad golfrunda, finishen är fantastisk. Ni kommer stöta på några blinda slag på er väg mot de stora inbjudande och ondulerarade greenerna men Palmares är ingen omöjlig uppgift även om du har lite högre hcp. Robert Trent Jones Jr har designat om Palmares till att bli en av Europas bästa golfupplevelser men kvalitet på layout, utmaning och hisnande vyer. Vi kan rekommendera att hyra en golfbil om det är en varm dag då banan är kuperad (€40 per bil)


27 mycket underhållande golfhål på Palmares GC. Här väntar variation i både utmaning och layout.

Flygresa

FLYGRESA inkl. 20 kg väska & 20 kg golfbag:
12 OKT KÖPENHAMN 06:00 FARO 08:50
19 OKT FARO 09:35 KÖPENHAMN 14:15

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till golfbanan t/r ingår.