Skip to main content

Lissabon - 5*Quinta da Marinha - Gruppspecial

En golfweekend i Cascais med två golfbanor

Ta med golfgruppen på en förstklassig helg vid Lissabons semesterkust och till det alltid omtyckta golfhotellet Quinta da Marinha. Här väntar en bekväm golfweekend med uppskattad golfbana utanför knuten samt närhet till nöjen och gastronomi i grannorten Cascais. I vår gruppspecial till Quinta da Marinha ingår även en runda på närliggande mästerskapsbanan Penha Longa Championship inkl. transfer t/r. Bekvämt, prisvärt och exklusivt.

Elegant boende

Boende sker på det mycket uppskattade golfhotellet Quinta da Marinha. En klassisk destination för golfweekend till Lissabon med omnejd. Ni bor i nyligen renoverade hotellrum med all tänkbar bekvämlighet. Dagen startat med en väl tilltagen frukostbuffé i hotellets restaurang innan ni tar några få steg ut till första tee. Efter golfrundan smakar en drink i baren extra gott men samtidigt kanske den uppvärma inomhuspoolen i hotellets Spa är minst lika välgörande. Middag kan intas i hotellets Restaurang Rocca där Medelhavsrätter lagas tillsammans med Portugisiska specialiteter.  Söker ni ett större utbud så tar taxiresan till Cascais stora utbud av restauranger och nöjen knappt tio minuter.

Ta spårvagn 28

Väl i Cascais kan ni ta pendeltåget in till centrala Lissabon. Resan tar ca en halvtimme och kostar ca €3. Ta en tur med spårvagn 28 och få en härlig sightseeing av Lissabons historiska kvarter. Vid hotellet kan vi hyra både tennis- och padelbanor åt er om golf inte är tillräckligt med aktivitet.

Spela två toppbanor

Golf spelas på hemmabanan vid två tillfällen. Efter avslutad runda kan ni skriva upp ytterligare golf i mån av plats. En dag skjutsar vi er till den före detta Portuguese Open-banan Penha Longa för ytterligare en runda naturskön golf. En weekend på Quinta da Marinha kommer garanterat still golfsuget från tidig vår till sen höst.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.  


Hotellet

5*Quinta da Marinha Golf Resort ligger väster om Cascais och söder om Sintra på Lissabons semesterkust. Hotellet har 198 rum, restauranger, SPA och poolområde.

Rum: Alla standardrum är utrustade med balkong/terrass, luftkonditionering, värme, kassaskåp, tv med internationella kanaler och Wi-Fi. Ni har antingen dubbelsäng eller två separata sängar i rummet beroende på önskemål. Badrummen är fräscha och nyligen renoverade.


Härlih utsikt från ett av rummen på Quinta da Marinha.

Restauranger & barer: Restaurang Rocca med kocken Fernando Monteiro bjuder på Portugisiska specialiteter samt Medelhavsrätter på nytt sätt i en snyggt inredd ”fine dining restaurang” Five Pines Restaurant dukar upp till frukost och kan reserveras av grupper för privata middagar. 3 kilometer från hotellet ligger partnerrestaurangen Monte Mar som serverar nyfångade delikatesser från havet tillsammans med en diger vinlista och havsutsikt. Hotellets bar Trent Jones bjuder på suveräna cocktails, fina viner och kalla öl i en elegant och avslappnad miljö både inne och ute.


I restaurangen sitter man gärna länge. Här serveras nyfångad fisk och internationella rätter.

Underhållning & faciliteter: Förutom en 18 håls underhållande golfbana vid hotellet finns en racketklubb på 5 minuters promenad. Här kan ni hyra någon av de åtta grusbanorna för tennis, 9 padelbanorna eller ta en match på squashbanorna tillsammans med hyra av rackets. Hotellet kan också erbjuda löprundor med guide. De natursköna slingorna är på 8,5 – 11 km. Hotellet hyr även ut elcyklar så ni kan ta er längs kusten eller upp mot Sintra. Välj att cykla på egen hand eller med en proffsig guide.


Vi hjälper er att boka pade- och tennisbanor på den intilligande racketsportanläggningen.

Video - välkomna till Cascais

 

Golfbanor

I detta weekendpaket ingår 2 x 18 hål på Quinta da Marinha och 1 x 18 hål på Penha Longa Atlantic Championship. Efter avslutad runda på Quinta da Marinha kan ni på plats utan kostnad skriva upp ytterligare golf i mån av plats. TIll Penha Longa ingår transfer t/r om ni är en grupp på minst 8 resenärer.

Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. I området finns ytterligare en bana av hög klass, Oitavos Dunes.

Quinta da Marinha golfbana ligger vid golfhotellet med samma namn väster om Lissabon och kustorten Cascais. Banan är designad av legendariska arkitekten Robert Trent Jones och sträcker ut sig mellan pinjeträd och i flack terräng. Med sina 5870 meter mot par 71 är det inte en avsevärt lång bana med ni möter en hel del svårigheter i form av många svårt placerade bunkrar och flertalet sjöar. Hål nummer 10 som avslutas på en ö-green helt omgiven av vatten kräver sin precision. Det vackraste hålet är kanske hål 3 som är ett par 4 som spelas ner mot havet och avslutas på green med panoramavyer av Atlanten. I övrigt spelas dom flesta hål mot inland med en vacker kuliss bestående av Sintrabergen i bakgrunden. Quinta da Marinha är en lagom uppgift för semestergolfaren och en bana med möjligheter för den rutinerade.


Penha Longa Atlantic Championship är originalslingan av de 27 hål som designats av Robert Trent Jones Jr vid hotellet Penha Longa Golf Resort. Banan som ligger utlagd på privat mark i skogen söder om Sintrabergets fot har bedårande omgivningar och vyer. Ni spelar över skogkantade backar och höjder och möter en del tänkvärda vattenhinder, ett antal upphöjda greener och ofta byig vind. Banan skall spelas med respekt för de svårigheter som Robert Trent Jones Jr ofta implementerar i sina banor och måste anses som en kul utmaning även för de mest erfarna spelarna. Banan har varit värd för Portuguese Open 1994, 1995 och senast 2010 då Tomas Björn vann. Banan mäster 5926 meter mot par 72. Efter rundan kan ni med fördel ta en förfriskning på terrassen i de sköna och avkopplande omgivningarna. Här väntar en golfupplevelse oavsett hcp.

Video - Quinta da Marinha golfbana

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss till hotellet. Den dag ni spelar Penha Longa hämtas ni vid hotellet och igen vid klubbhuset för återresa på angivna tider. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet reception.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta