Skip to main content

Algarve - 5*Tivoli Carvoeiro

Europatourgolf och magiskt boende

Boende på ett av Algarves mest eleganta hotell och golf på tre banor varav en Europatourbana är vad som väntar när golfresan går till Carvoeiro på centrala Algarve. Här har ni en enastående utsikt över Atlanten från hotellets poolområde och serveringar. Ni äter gott i de prisbelönta restaurangerna, kan unna er behandlingar eller bara koppla av i hotellets Spa och når nöjen, restauranger och barer i centrala Carvoiero på fem minuters promenad. För er bekvämlighet ingår alla transfer på plats så det är bara att luta sig tillbaka och förbereda er för spel på klassiska banan Salgados, superba Alamos och Europatourbanan Morgado. Det blir inte mycket tjusigare på Algarve.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

Hotellet

5* Tivoli Carvoeiro har nyligen genomgått en större renovering och nu ett av kustens absolut mest eleganta och högklassiga hotell. Här har ni snyggt poolområde, stort Spa, härlig utsikt över Atlanten, äter i flera högklassiga restauranger och kan promenera till Carvoeiro centrum med nöjen, shopping och restauranger.

Rum: Ni bor i 24 kvadratmeter stora dubbelrum med balkong. Ni väljer om ni önskar dubbelsäng eller separata sängar. Alla rum går i moderna och varma färger och är utrustade med luftkonditionering, kassaskåp, kaffekokare, fritt Wi-Fi och tv med internationella kanaler.Restauranger & barer: Prova lokala viner tillsammans med färska fångster på restaurangen Med Food & Wine eller autentiska portugisiska rätter i The One Gourmet Restaurant. Mare Bistro håller er mätta och belåtna under dagtid med enklare och läckra luncher medan utsikterna från barerna Ocean View Bar och Sky Bar Carvoeiro exalterar och inspirerar både dag som kväll. Det finns mycket högklassigt att äta på hotellet och för er som önskar än mer variation finner ni många restauranger på gångavstånd från hotellet.Underhållning & Faciliteter: Ni kan mot en mindre kostnad koppla av och njuta av hotellets imponerande Spa med inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad, bastu och massor av behandlingar.  


 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Salgados GC, 2 x 18 hål på Morgado GC och 1 x 18 hål på Alamos GC.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Salgados Golf ligger direkt vid havet i ett naturreservat med rikt växt- och djurliv strax väster om Albufeira. Här är det inte omöjligt att ni ser en och annan rosa flamingo under er golfrunda. Banans största karraktär är utan tvekan vatten. Samtliga hål utom hål nummer 17 har dammar eller något inslag av vatten. Layouten är av linkskarraktär fast i mer tropiska omgivningar och är enkel att promenera runt. Vi anser banan vara en utmaning för samtliga golfare men den kan uppfattas som tuff för av spelare med högre hcp. Vi kan dock garanetera en härlig dag vid kusten med många fina vyer och varför inte avsluta med lite färks fisk och en kall öl i någon av strandrestaurangerna efter rundan.


Strax norr om orten Portimao ligger Europatourbanan Morgado tillsammans med sin systerbana Alamos. Morgado består av 9 inledande flacka hål och avslutas sedan med 9 hål i mer kuperad terräng där ni får fina vyer över bergen. Banan är trots allt promenadvänlig om man har hyffsad kondiition och det inte är en väldigt varm dag. Morgado är en inte alltför lång golfbana (5857 m från gul) men har några långa och utmanande par 3-hål som kompenseras med kortare par 4-hål där medelgolafren kan känna sig väldigt bekväm. Vind kan vara en stark faktor de avslutande 9 hålen då bergsväggen vid sidan om banan skapar en slags tunnel för vinden att ta fart i. Morgado är inte för svår för någon golfare även om statusen som Europatourbana inger respekt.  Nyttja de första 9 hålen som uppvärmning inför de mer komplicerade sista 9 hålen och passa på att njuta av den fina naturen som omger banan.


Alamos GC är systerbana till Morgado GC och är en av de nyare banorna på Algarve. Banan som ligger i öppen och lite smått böljande terräng karaktäriseras av sina stora upphöjda greener och djupa tuffa bunkrar. Här spelar ni med klubbens vingård som granne och möter något fler träd längs fairways än på Morgado samt hisnande vyer av omgivningen och Monchiquebergen. Här kommer alla golfare att få en underhållande dag oavsett hcp. 6388 från vit och par 71.

 

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer och alla golftransfer t/r. Ni möts av i ankomsthallen av chaufför som håller en skylt med ert namn. Ni körs sedan i modern buss till hotellet. De dagar ni spelar golf hämtas ni på angivna tider utanför hotellets reception och åter igen vid klubbhuset. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid vid hotellets reception för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta