Skip to main content

Costa Blanca - 5*La Manga Principe Felipe - gruppspecial

En golfares dröm i bästa klimat

Få destinationer i Europa är så smidiga för ett golfgäng som La Manga. Här har ni allt för en lyckad golfresa samlat på ett och samma ställe. Ni bor elegant på femstjärnigt hotell, spelar golf på tre kvalitativa golfbanor vid hotellet och har alla transfer inkluderade. La Manga är en stark och värmande rekommendation för golfgruppen.

Spaniens bästa golfhotell för grupper?

Vid Murciaregionens sydöstra spets, i Costa Blanca-kustens bästa klimat, ligger ett av Europas bästa golf- och sportkomplex La Managa Club, en drömdestination för golfare och sportentusiaster och det är lätt förstår varför.  Här bor ni mitt i resorten på det förstklassiga hotellet Principe Felipe med bästa service, fina rum, bra restauranger och golfbanorna North och South som granne. Inom området har ni fri transfer till den tredje banan West course, till tennisanläggningen och den fina Spa-anläggningen. Naturligtvis finns möjlighet att boka till middagar alla kvällar och vi erbjuder golfgrupper ett rabattertat pris på 3-rätters middagar (se "Detaljerad prislista"). På La Manga blir det så smidigt det bara kan bli.

Tre underhållande banor runt knuten

De tre golfbanorna erbjuder en varierad layout och utmaning. Här kan alla golfare finna en väg till en lyckad runda även om West course kräver en kombination av kunskap och tur, South course belönar de med längd North course ger den tekniskt skicklige en fördel.

En destination med fördelar för grupper

När ni bokar en gruppresa med oss är paketpriset alltid fördelaktigt och vi bjuder dessutom på ett bidrag till prisbordet för eventuella inbördes tävlingar.


Detaljerad prislista

 

Hotellet

5* Principe Felipe ligger centralt inom den stora anläggningen La Manga. Här får ni optimalt läge, den bästa servicen, bekväma hotellrum och den eleganta fruskotbuffén. Hotellet som har 192 rum har härligt poolområde, två restauranger och bar.

Rum: I vårt paket ingår rum i den uppgraderade kategorin Deluxe room på 30 kvadratmeter med vy över hotellets poolområde eller golfbanan. Alla rum har antingen stor dubbelsäng eller två separata sängar och har balkong med bord och stolar. Naturligtvis finns luftkonditionering, kassaskåp, rymligt och modernt badrum, tv med internationella kanaler och fåtölj.


Restauranger & barer: Inom La Manga Clubs område finns totalt 15 barer och restauranger med allt från lokala Medelhavsrätter till eleganta och nytänkande ”fine dining restauranger” Vid hotell Principe Felipe finner ni Amapola Restaurant som serverar en riktigt bra frukostbuffé och kvällstid lagas Medelhavsrätter på lokala råvaror. Sol y Sombra serverar enklare rätter och luncher vid poolkanten och Piano Lounge Bar blandar välsmakande drinkar och cocktails innan och efter middag i avslappnad miljö.


Underhållning & Faciliteter: I tillägg till de tre golfbanorna finner ni inom La Manga Club hela 28 tennisbanor, cykeluthyrning och flera löpslingor för den som vill träna vid sidan om golfbanan. Ni har tillgång till Spa med inomhuspool, jacuzzi, bastu och massor av behandlingar (mot kostnad) och kan nyttja anläggningens stora gym.

Golfbanor

I veckopaketet ingår 5 x 18 hål fördelade på banorna South, North och West course.
I weekendpaketet ingår 3 x 18 hål fördelade på banorna South, North och West course.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

La Manga South course originaldesign ritades av Kaliforniska arkitekten Robert Putman men uppgraderades och renoverades av Arnold Palmer år 1993 till en mer intressant layout. Efter ytterligare investeringar på senare år har banan vuxit i rykte och popularitet. South course är en lång golfbana som känns öppen trots att palmer kantar fairways. Här stöter ni på vatten på 15 av hålen, tufft placerade bunkrar och på bakre nio spelar ni ett par intressanta dog legs-hål. South course ger er en utmaning i form längd, precision och taktik för bra poäng.La Manga North course är en kortare bana som går genom aningen kuperad terräng inom La Manga Clubs område. Här spelar ni en bana med smala fairways som kantas av palmträd och kommer upp till stora vida greener som alla bevakas av välplacerade bunkrar. Greenerna är svåra att missa men kan likväl vara svåra att tvåputta. Koncentration är nyckel på denna bana då en bra start på rundan snabbt kan förändras till det värre mellan hål 13 till 17 där ni möter ett stort antal besvärande vattenhinder. North course komplimenterar syskonen South och West på ett förtjänstfullt sätt.


La Manga West course är La Mangas juvel i kronan men utan tvekan också den svåraste uppgiften. En fantastisk och vacker golfbana som ständigt är i toppskick. Bana är väldigt variationsrik och inget hål är det andra likt utan står för en ny unik upplevelse och tuff utmaning. För att nå en bra score på West course krävs precision och det krävs en del tur. Här straffas varje felträff hårt och några extra bollar i bagen för dagen är att rekommendera. De första nio hålen är tekniska och tajta och de bakre som spelas i mer kuperad terräng är öppnare men på intet sätt enklare. Är ni +20 hcp så kommer ni eventuellt inte uppskatta West course utmaningar, men då finns South och North course som utmärkta alternativ.

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r och La Manga Clubs utmärkta transportservice. Ni möts i ankomsthallen av chaufför med skylt mer ert namn och körs sedan till hotellet. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid vid hotellets reception för transfer till flygplatsen. Till golfbanor och andra faciliteter kan ni utan kostnad nyttja La Mangas transferbussar som ständigt går runt området.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta