Skip to main content

Karlsbad - 4*Cihelny Golf Resort

Vacker golfresort och bana strax utanför Karlsbad

Nära kurorten Karlsbad ca 1, 5 timme väster om Prag flygplats ligger golfhotellet Golf & SPA Resort Cihelny i härliga omgivningar. Här bor ni bekvämt ca 15 minuters taxiresa från orten Karslbad och med en 18 håls mästerskapsbana utanför dörren samt ytterligare ett par grannbanor inom kort avstånd från hotellet.

Karlsbad är känt för sin uppfriskande natur och sina många kurbad, en resa till regionen är välgörande för kropp och själ. Hotellet erbjuder ett SPA där ni kan unna er behandlingar eller bara koppla av i bast eller vid inomhuspoolen. I hotellets lounge kan ni varva ner med en förfriskning framför en brasa innan ni tar plats vi bordet i den eleganta restaurangen.

Söker ni pubar och nöjen finns det ett bra utbud i orten Karlsbad dit en taxi inte kostar många kronor.

Golf spelas på hemmabanan Cihelny och så ingår en runda på klassiska Karlovy Vary Golf Club som nås på ca 15 minuters taxi. Vi kan garantera en avkopplande, naturskön och välgörande golfresa till Karlsbad.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

 

Hotellet

4****Golf & SPA Resort Cihelny är ett mindre och elegant golfhotell med 36 moderna rum. Från hotellet tar en taxi till orten Karlsbad ca 15 minuter och transfern till Prag flygplats ca 1,5 timme.

Rum: Standardrummen på hotellet är välinredda, ljusa och erbjuder en stor 160 x 200 cm säng liksom en platt-tv, minibar och hårtork. Storleken är på 18 m2.

Restauranger och barer: Restauranger och barer: Huvudrestaurangen ligger i hjärtat av hotellet och är elegant inredd och ger en internationell atmosfär. Här lagas tjeckiska specialiteter och internationella rätter som kan avnjutas tillsammans bra viner.

Underhållning: Utöver golfbanan utanför hotellet så erbjuder hotellet ett SAP där ni kan njuta i jacuzzi eller simma i den 11 meter långa poolen. Här finns också flera bastur och ett mindre gym. Ta en taxi till Karlsbad för shopping, restauranger, kaféer och nöjen.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Cihelny GC och 1 x 18 hål på Karlovy Vary Golf Club. Till rundan på Karlovy Vary GC tillkommer taxiresa på ca 15 minuter. Vi kan skräddarsy annat golfupplägg om så önskas.

Cihelny Golf som är designad av bland andra Gary Palmer är en skogs- parkbana med många öppna hål blandade med trädkantade fairways belägen i dalen Tepla strax sydväst om Karlsbad. Här spelar ni en ganska teknisk bana som bjuder på en del vattenhinder och där taktik går före läng många gånger. Banan mäter 5590 meter och har par 70. Vi kan utlova en naturupplevelse denna dag på banan. Utöver 18-håls banan finns en 9-håls bana.

Karlovy Vary Golf Club är en traditionell parkbana och rankas som en av Tjeckiens bästa golfupplevelser. Banan har anor ända tillbaka till 1904 när en grupp entusiaster byggde 9 hål som sedermera efter kring och ekonomisk depression slutligen öppnade upp med 18 hål år 1949. Dagens bana mäter 6226 meter mot par 72 och klubben är idag Tjeckiens största sett till medlemmar. Alla hål flankeras av tät lövskog, ni möter ett fåtal bunkrar och de tre vattenhindren kommer sällan i spel. Nyckeln till en bra runda är positionering av utslag från tee, lyckas man där bör man komma in med ett bra resultat. Karlovy Vary är en bana som alla typer av golfare bör uppskatta.

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med en skylt med ert namn. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet på angiven tid.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta