Skip to main content

Barcelona - 5*PGA Catalunya

Lyxboende med supergolf

Cirka en timme från Barcelona hittar vi fina Hotel Camiral. Här bor ni bekvämt och lyxigt i anslutning till fantastiska PGA Catalunya som vunnit flertalet utmärkelser. En resa hit innebär en vecka av kvalitet från start till stopp. Veckans 5 ronder spelas på utomordentliga Stadium Course & Tour Course. Stadium Course är rankad 1 i Spanien och 4 i Europa. Tour Course är rankad 25 i Spanien. Åk med golfgänget - bo och spela som proffsen. 

Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Är ni annat antal så be oss om offert. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris i offertförfrågan eller på info@wedotravel.se så återkommer vi inom 24 timmar med pris.    

Golfbanor

Golfbanor

I detta paket ingår normalt sett 3 ronder på Tour Course & 2 ronder på Stadium Course. Men vi kan anpassa detta precis hur ni önskar. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. I området finns ytterligare banor av hög klass. 

Stadium Course är motsvarigheten till Amerikas TPC Sawgrass. Detta är Europatourens skapelse efter noga planering. Banan har vunnit flertalet utmärkelser, varit värd för fantastiska tävlingar som Spanish Open. Banan är estetiskt häpnadsväckande, men den har också tänder. För den erfarna spelaren som är sugen på ett test, föreslår vi att pröva den från svarta tees. 6686M från svart, 6104M från gul och 5719M från röd.

Tour Course är något snällare än Stadium, dock är den minst lika fin och rolig. Denna kan alla golfare spela med ro. Den erbjuder breda fairways i en miljö av pinjeskog och sjöar. 6000M från svart, 5476M från gul och 5080M från röd.

Hotellet

Hotellet

5***** Hotel Camiral har 145 moderna rum. I vårt grundpaket ingår det del i dubbelrummen "Rooms Deluxe". Uppgradering av rum på förfrågan. 

Restaurang & bar: Restaurant 1477 heter hotellets egna restaurang. De serverar traditionell katalonsk mat. Kocken har fått flertalet utmärkelser genom åren. Givetvis har man också en loungebar, poolbar och "The Club Café", med utsikt över ståtliga Stadium Course. 

Faciliteter & Underhållning: Utöver två golfbanor i världsklass så finns SPA behandlingar, gym, utomhuspool, möteslokaler. Är ni en större grupp förbokar vi gärna utflykter med lokal engelskspråkig guide eller en tripp till Barcelona. Camp Nou?

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. 

Karta