Skip to main content

Garda - 5*Palazzo Arzaga Hotel SPA & Golf Resort

Naturksönt med 27 hål golf vid Gardasjön

Garda är en av de mest natursköna områdena i Italien och här finner ni detta kvalitativa golfhotell som en perfekt bas för nästa golfweekend i Italien. Vakna upp till en diger frukost, ta några steg till golfbanan, ta ett dopp vid poolen och ta er sedan till Gardasjöns strand som ni når på tio minuters taxiresa. Här är det semester och här mår man riktigt bra på bekvämt hotell.

Hotellet har en diger historia från 1500-talet. Naturligtvis renoverad, finjusterad och uppdaterat sedan dess och idag är det ett snygg, harmoniskt och modernt inre. Här finns en superb restaurang som serverar en bra frukostbuffé och dessutom ingår två härliga middagar under er vistelse. Ni finner ett Spa med inomhuspool, poolområde ute och aktiviteter som cykelleder och tennisbanor vid hotellet. Hotellet har med andra ord alla faciliteter för er skön golfsemester men väl i området rekommenderar vi er att ta en taxi till Gardasjöns strand. Här kan ni botanisera bland lokala restauranger, kaféer och barer eller ta en båtur på sjön. Vi hjälper er att boka till utflykter redan innan resan om så önskas.

Ni spelar tre rundor golf på Jack Niacklaus II designade Arzaga Golf course som består av organialbanan på 18 hål och 9 hål tillagda av Gary Player. En härlig och naturskön mixa av hål i avslappnad miljö. 

Vi hjälper er gärna att boka till flygresa och transport på plats. Till Palazzo Arzaga erbjuder vi specielapris för grupper om minst 8 personer inkl. alla transfer. Läs mer här

Hotellet

5*Palazzo Arzaga Hotel SPA & Golf Resort beläget vid golfbanan Arzaga  GC ca 7 minuters taxiresa från Gardasjöns strand erbjuder 84 rum.

Rum: I vårt paket ingår så kallade Residenza Rooms med liten balkong/terrass. Rummen på 29 m2 har antingen dubbelsäng eller två separata sängar, sittgrupp, tv med internationella kanaler och luftkonditionering.

Restauranger & barer: Hotellets restaurang Il Moretto är en klassisk italiensk restaurang som serverar lokala gastronomiska upplevelser kombinerat med en del internationella rätter. Restaurangen ligger i en rustik lokal där ni på sommartid kan sitta ute på restaurangens stora terrass. Till restaurangen finns vinkällare där ni kan boka vinprovning och här finns även plats för privata middagar om ni är en större grupp. Le Terrazze" Club House Restaurant är klubbhusets restaurang där ni kan inta en svalkande dryck tillsammans med enklare barmat som hamburgare och delikata smörgåsar.

Faciliteter & Underhållning: Hotellet inhyser ett populärt SPA där ni kan unna er välbehövliga behandlingar, koppla av i bastu eller ta ett dopp i hotellets inomhuspool. Ni kan fritt nyttja hotellets tennisbanor och gym. Vid närliggande Gardasjön erbjuds många vattensporter som segling och rodd och de vackra omgivningarna kan upptäckas via cykelleder.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Arzaga GC och 1 x 18 hål på Franciacorta GC. Transfer till Franciacorta t/r ingår, resan tar ca 40 minuter enkel väg.

Arzaga GC består av 27 hål där originalbanan designats av Jack Nicklaus II (Jr) och sedan kompletterats med 9 hål ritade av Gary Player.  Nicklausslingorna består av vida och förlåtande fairways där vatten kommer i spel på flera hål, främst noterbart på 156 meter hål nummer sju där vatten följer fairways hela vägen till vänster. Överlag kan ni på klassiskt Nicklaus-manér också förvänta er flertalet svårt placerade bunkrar längs de 18 hålen. Gary Player´s 9 hål är mer tekniska och här smalnar fairways för er. Banans skogs- & parkkaraktär skall inte skrämma bort spelare med höga hcp utan här kan ni oavsett färdighet få en trevlig dag på golfbanan i riktigt vackra och sköna omgivningar.


Franciacorta GC är en 27-håls bana deignad av Pete Dye och som består av slingorna ”Brute”, ”Saten” och ”Rose”. Brute och Saten skapar mästerskapsbanan på 6134 meter mot par 73, en banan som stått värd för Italian PGA Championsip år 2008. Brute spelas längs sjöar, passerar Franciacoras vingårdar och avslutats genom den frodiga omgivande skogen. Saten spelas också med en del vatten, har längre hål som böljar genom landskapet, fler hinder och dog-legs. Här utmanas alla typer av spelare och här krävs teknik. Den enklare slingan är Rose som är kortare och öppnare med större greener som dock ibland bevakas av svåra och lömska bunkrar. Franciacorta inbjuder till vacker, underhållande och utmanande golf oavsett om vilket hcp du har.  

Aktiviteter & tillval

Krydda semestern med en kul aktivitet eller spännande utflykt. Vi erbjuder flertalet möjliga tillval att boka innan avresa. Saknar ni något evenemang så hör av er så hjälper vi er.

Garda runt med buss och båt: Ta en heldag och upptäck Garda med guidad busstur till orterna Sirmione, Limone, Riva del Garda och Malcesine och avsluta med en båttur från Limone till Riva. All transfer i luftkonditionerad buss som avgår från Peschiera del Garda. Denna dag blir ett smidigt sätt att utforska stora delar av Gardasjön. Transfer i buss, guide och flera topp längs vägen är inkluderat i utflykten som avgår morgon och varar i ca 9 timmar. Pris per person: 640:-

Busstur till Alperna: Upplev det bästa av de Italienska Alperna under denna heldagsutflykt med buss och guide till Dolomiterna. Bussen avgår från flertalet platser kring Gardasjön. Ni besöker traditionella alpbyar som Moena och Cavalese och kör genom Pordoipasset med härliga vyer över alptoppar som Marmolada och Sella. Under denna 11 timmars utflykt får ni tid att på egen hand upptäcka orten Ortisei i bergen där ni kan insupa atmosfären. Turen avgår fredagar och måndagar och varar i ca 11 timmar. Engelskspråkig guide och transport i luftkonditionerad buss ingår. Pris per person: 695:-Opera i Verona: Från juni till september kan ni uppleva opera under bar himmel i Verona. Hoppa på transferbuss som avgår från flera platser kring Gardasjön och följ mer er guide till denna romantiska stad. Transfern tar ca 45 minuter och väl framme får ni er inträdesbiljett till operan som kan vara klassiker som Carmen, La Traviata eller Aida beroende på dag. I utflykten ingår transfer t/r från Gardasjön, biljett till operan och guide. Pris per person: 1050:-

Upplev en heldag i Venedig: Ni hämtas upp tidig morgon vid någon av flertalet upphämtningsplatser kring Gardasjön och transporteras i luftkonditionerad buss tillsammans med er guide. Ni ankommer Venedig cirka kl. 11 och väl här kan ni uppleva denna charmiga UNESCO-stad tillsammans med er guide. Ni får en rundtur på privat båt och ser Markusplatsen, Katedralen och de övriga höjdpunkterna. Under eftermiddagen har ni fri tid att utforska staden och eventuellt ta en tur på en gondol. Kl. 17:30 hämtas ni åter vid Markusplatsen för transfer tillbaka till Gardasjön.  Pris per person: 930:-

Transport på plats

I detta grundpaket ingår ej transport på plats. Vi hjälper er gärna med privat flygplatstransfer t/r alternativt att boka en hyrbil vid Milanos flygplats. Be oss om prisuppgifter så tar vi fram alternativ till er.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta