Skip to main content

Algarve - 4*Robinson Club med all inclusive

All inclusive på Algarve i vinter?

Robinson Club är kvalitet och ingen destination i Portugal erbjuder en lika kvalitativ all inclusive och nöjet att promenera ut till två av Algarves bästa golfbanor från era hotellrum. Robinson Club Quinta da Ria är en destination för er som förväntar er det lilla extra och där ni slipper bära med er plånboken i bagen.

Enastående semesterkänsla

Beläget några minuters bilresa öster om mysiga staden Tavira på den östra Algarvekusten är Robinson Club ett av Algarves mest kompletta golfhotell. Låt inte den 4*klassificeringen skrämma er, vi skulle sätta 5* här. Kvalitén och variationen på buffén är suverän. Ni erbjuds olika teman till lunch och middag och kan botanisera bland läckra drinkar och goda öl i baren. Njut vid det inbjudande poolområdet, spela tennis på tenniscentrat eller ta en eftermiddag på den privata stranden. För de hurtiga finns fint gym med gruppträning i populära klasser och naturligtvis ett spa för de som vill varva ner. Överlag är atmosfären ”enastående semester”
 

Golf i världsklass

Golfbanorna håller världsklass. Quinta da Ria och Quinta de Cima kommer att behandla alla golfare, oavsett nivå på ett välkomnande sätt. Ni spelar både vid kusten och inland på välfriserade fairways och snabba greener. Vi tycker de Cima är den tuffare av de båda banorna som komplimenterar varandra väl och skapar ren golfnjutning oavsett hcp.

Naturligtvis ingår privat flygplatstransfer. Vill ni ha hjälp med utflykter eller biluthyrning så hjälper vi er.
 

Hotellet

Robinson Quinta da Ria är ett tyskägt all inclusive-hotell med 285 rum på östra Algarve. Hotellet ligger nära havet ca tio minuter öster om staden Tavira och ca 20 minuter väster om den spanska gränsen.  

Rum: Ni bor i bekväma dubbelrum på 25 m2. Antingen i huvudbyggnaden eller i de låga separata byggnaderna nära poolen, tennisbanor och gym. Alla rum är fullt utrustade med de bekvämligheter ni önskar för en behaglig semester. Här finns luftkonditionering/värme, WiFi, kylskåp, kassafack, hårfön och tv med internationella kanaler. Städning sker alla dagar.Restauranger & barer: På Robinson Club ingår frukost, lunch och middag i hotellets buffétrestaurang. Det finns även en a la carterestaurang mot kostnad. På den varierade menyn finns gott om hälsosamma alternativ samt övriga delikatesser. Hotellets större bar samt poolbaren håller öppet 10:00 – 00:30, här serveras drycker som juice, öl, vin, drinkar, läsk och kaffe.
Frukost: 07:30 – 11:00 (lunchpaket kan förberedas för golfbanan)
Lunch: 12:30 – 14:00
Middag: 19:30 – 21:00
En gång under veckan arrangeras en galamiddag.Underhållning & faciliteter: Hotellet har 24 timmars öppen reception. Utöver två golfbanor utanför knuten finns, utomhuspool, välutrustat gym som arrangerar klasser inom bland annat yoga och pilates, tenniscenter med fyra banor där ni spelar utan kostnad, cykeluthyrning och vandringsleder. Hotellet har en privat strand ca 1 km från receptionen. Oftast arrangeras någon form av kvällsunderhållning. Gemensamma aktiviteter instrueras på tyska. 

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål fördelade på de båda banorna Quinta da Ria och Quinta de Cima. Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål.

Quinta da Ria är en flack och öppen golfbana med suveräna greener belägen vid hotellet Robinson Club. Bunkers har låga kanter och är lätt hanterbara men i gengäld är ruffen besvärlig och ni stöter på en del vatten under rundan. Banan passar utmärkt för de med medel eller högre hcp och är dessutom vänlig mot damer som tar fördel av nästan 1000 meter från röd. Under rundan kan vi garantera vackra vyer över bergen i bakgrunden, Rio Fermosas naturreservat och Atlanten. En kul och lagom golfbana för semestergolfen.


Quinta de Cima är den tuffare av de två banorna belägna direkt vid hotellet Robinson Club. Banan är lång och erbjuder vida fairways som kommer upp mot ofta svårlästa greener som bevakas av flertalet bunkrar. Här kommer också vinden ofta in som en variabel i spelet och en blåsig dag gäller det att vara riktigt fokuserad. Banan är troligen mest uppskattad av de med lågt eller medium hcp då både längd och precision är att önska på denna bana i mycket natursköna omgivningar.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Ni möts i ankomsthallen på Faro flygplats av chaufför med en skylt med ert namn/Penina. Ni körs i modern bil till hotellet och hämtas på angiven tid vid hotellets reception på hemresedagen. Önskar ni hellre ha en hyrbil under er semester så ordnar vi det. Be oss om prisuppgifter.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta