Skip to main content

Algarve - Salgados Palm Village Suites

All inclusive och spel på tre banor varav en Europatourbana

Lämna plånboken hemma och njut av en golfresa med all inclusive på Algarve. Spela uppskattade mästerskapsbanor inklusive Europatourbanan Morgado och beundra den otroligt vackra Algarvekusten. Salgados Palm Village ligger en kort taxiresa väster om Albufeira och på promenadavstånd från kustorten Galé där ni finner fiskrestauranger och strandbarer.

Rymligt boende och massor av faciliteter

Ni bor i stora ljusa sviter med ett eller två sovrum och lika många badrum, ett gemensamt vardagsrum med soffgrupp och tv samt balkong/terrass. Utanför dörren finner ni tio pooler, tre restauranger och två barer som serverar mat och dryck från 09:00 till midnatt. Här kopplar man enkelt av vid poolområdet efter en dag på banan. Har ni energi över finns övningsområde för golf, tennisbanor och gym.

Obegränsad golf på tre uppskattade banor

Golf spelas på de högklassiga mästerskapsbanorna Salgados som ligger vid hotellet, Alamos som slingrar sig mellan vingårdar och Europatourbanan Morgado. En bonus denna säsong är att ni, utan kostnad, kan skriva upp er på ytterligare spel på den bana ni spelat. Med andra ord finns möjlighet till obegränsad golf under fem dagar.

Alla transfer ingår

För er bekvämlighet ingår både flygplatstransfer och golftransfer i paketet så det är bara att luta sig tillbaka och njuta av Algarves vackra charm, all inclusive och kvalitativ golf. Att promenera från hotellet till stranden tar ca tjugo minuter och till Salgados övningsområde och klubbhus tar promenaden fem minuter.

 


 

Angivna priser är per person och baserat på 4 gäster som delar lägenhet och spelar en 4-boll. Se fliken "Priser" nedan för ytterligare prisinformation.  Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.  

Priser

Kontakta oss gärna för ytterligare information, bokning och offertförfrågan. Vi finns på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Lägenheterna

4* Salgados Palm Village erbjuder all inclusive koncept från mars till oktober. Hotellet som ligger ca en kvarts taxiresa väster om Albufeira och på gångavstånd från Salgados klubbhus erbjuder 283 sviter.

Rum: Hotellet erbjuder sviter med ett sovrum för 2 personer och två sovrum för 4 personer. Alla rum erbjuder antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Här finns soffgrupp, tv och balkong samt ett eller två badrum beroende på typ av svit. Alla rum har luftkonditionering, matbord, minibar, hårtork, fritt Wi-Fi och alla de bekvämligheter man önskar av en semesterlägenhet. Vårt grundpaket är baserat på att 4 personer bor i lägenhet med två sovrum.

Restauranger & barer: Boggey Restaurant serverar Medelhavsmat med inspiration från Italien som diger buffé och med ”show cooking”. Här kan ni äta frukost mellan 07:00 – 10:30, snacks mellan 10:30 – 12:00, lunch mellan 13:00 – 16:00, middag mellan 18:30 – 22:30 och kvällsmat mellan 22:30 – 23:30. Double Boggey Restaurant är en grillrestaurang som är öppen sommartid och serverar lunch och middag. Vill ni äta frukost utomhus så gäller Birdie Restaurant som dessutom håller öppen för lunch, snacks och middag. Lobbybaren serverar lokala alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker mellan kl. 09:00 – 01:00, Flamingos Bar håller öppet från 16:00 – midnatt och de två poolbarerna från förmiddag till tidig kväll.

Underhållning & Faciliteter: Hotellet har ett underhållnings- och aktivitetsprogram under dagtid och på kvällstid erbjuder man shower. Det finne en närliggande tennisbana, vattensporter under sommarhalvåret vid stranden 1,5 kilometer bort, spelrum, möjlighet att hyra cyklar och ett SPA med jacuzzi och behandlingar att koppla av i.


 

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Salgados Golf, 1 x 18 hål på Morgado Golf och 1 x 18 hål på Alamos Golf. Efter avslutad runda kan ni på plats skriva upp er på ytterligare 9 eller 18 hål, i mån av tillgänglighet. Vi förbokar starttider för de första 18 hålen efter era önskemål. Transfer till banorna ingår.

Salgados Golf ligger direkt vid havet i ett naturreservat med rikt växt- och djurliv strax väster om Albufeira. Här är det inte omöjligt att ni ser en och annan rosa flamingo under er golfrunda. Banans största karraktär är utan tvekan vatten. Samtliga hål utom hål nummer 17 har dammar eller något inslag av vatten. Layouten är av linkskarraktär fast i mer tropiska omgivningar och är enkel att promenera runt. Vi anser banan vara en utmaning för samtliga golfare men den kan uppfattas som tuff för av spelare med högre hcp. Vi kan dock garanetera en härlig dag vid kusten med många fina vyer och varför inte avsluta med lite färks fisk och en kall öl i någon av strandrestaurangerna efter rundan.


Strax norr om orten Portimao ligger Europatourbanan Morgado tillsammans med sin systerbana Alamos. Morgado består av 9 inledande flacka hål och avslutas sedan med 9 hål i mer kuperad terräng där ni får fina vyer över bergen. Banan är trots allt promenadvänlig om man har hyffsad kondiition och det inte är en väldigt varm dag. Morgado är en inte alltför lång golfbana (5857 m från gul) men har några långa och utmanande par 3-hål som kompenseras med kortare par 4-hål där medelgolafren kan känna sig väldigt bekväm. Vind kan vara en stark faktor de avslutande 9 hålen då bergsväggen vid sidan om banan skapar en slags tunnel för vinden att ta fart i. Morgado är inte för svår för någon golfare även om statusen som Europatourbana inger respekt.  Nyttja de första 9 hålen som uppvärmning inför de mer komplicerade sista 9 hålen och passa på att njuta av den fina naturen som omger banan.


Alamos GC är systerbana till Morgado GC och är en av de nyare banorna på Algarve. Banan som ligger i öppen och lite smått böljande terräng karaktäriseras av sina stora upphöjda greener och djupa tuffa bunkrar. Här spelar ni med klubbens vingård som granne och möter något fler träd längs fairways än på Morgado samt hisnande vyer av omgivningen och Monchiquebergen. Här kommer alla golfare att få en underhållande dag oavsett hcp. 6388 från vit och par 71. 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till golfbanor t/r ingår.

 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta