Skip to main content

Costa del Sol - Aloha Gardens - Longstay Golf

Närhet till stadsliv & Los Naranjos


Bo i civilisationen under nästa longstay med golf. På Aloha Gardens bor ni centrat i Nueva Andalucia mellan nöjen och restauranger i Puerto Banus hamn och golfbanan Los Naranjos. Ni har restauranger och pubar runt knuten och poolområde med en uppvärmd pool. Här njuter ni av solens alla timmar på er privata möblerade takterrass, sover gott i de två sovrummen och kan laga både frukost, lunch och middag i ert fullt utrustade kök. Er fullt försäkrade hyrbil ställer ni på privat parkeringsplats i garage efter golfrundan på Los Naranjos eller utflykten längst kusten.

I paketet ingår 14 förbokade starttider på ”svenskbanana” Los Naranjos där ni dessutom har golfbil till ert förfogande. Körtiden från lägenheterna till Los Naranjos är ca fyra minuter. Vi bokar ytterligare golf och andra banor på förfrågan.

Er lägenhet/town house är på 150 kvm och har två plan plus takterrass. Här finns ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med separata sängar, ett badrum och en toalett, vardagsrum med soffa och tv med internationella kanaler, fullt utrustat kök och matbord för upp till sex personer. Utomhus kan ni njuta av er privata trädgård eller gå upp på er takterrass och njuta av den värmande Medelhavssolen. Lägenheterna har bekvämligheter som tvättmaskin, kassaskåp, luftkonditionering och WiFi. Aloha Gardens är ett komplett hem för en månad i solen och med närhet till det mesta på kusten.

I paketet ingår en femdörrars hyrbil som hämtas och lämnas på Malaga flygplats. Fria mil, full försäkring och en extra förare är inkluderat och ni betalar ingen deposition för bilen. Det är bara att tuta och köra. Bilen parkeras i garage under lägenhetsbyggnaden.

Söker ni närhet till stadsliv och mycket golf på en utmärkt mästerskapsbana. Då behöver ni inte leta längre.


Max antal gäster: 4    Max antal gäster med separata sängar: 3    Antal sovrum: 2
Antal dubbelsängar: 1   Antal enkelsängar: 2   Totalt antal badrum: 2


Detta paketpris är per person och baserat på 2 gäster i boendet. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

 

Lägenhetern

Lägenheterna:
•        Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
•        Tv
•        Strykräda och strykjärn
•        Luftkonditionering
•        Möblerad terrass
•        Takterrass
•        WiFi
•        Parkering i garage

Service inom området:
•        Närlivsbutik på gångavstånd
•        Utomhuspooler varav en uppvärmd
•        Tennisbana i närheten (mot kostnad)
•        Restauranger utanför dörren
•        Barer utanför dörren
•        Strand 2 km
•        Barnpool

Golfbanor

I detta paket ingår 14 x 18 hål på Los Naranjos. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Strax norr om Puerto Banus ligger "svenskklassikern" Los Naranjos Golf Club i golfdalen Nueva Andalucia. Banan är designad av Robert Trent Jone’s Sr och erbjuder breda fairways och gott om välplanerade hiner i form av bunkrar och dammar. Banan är en trevlig upplevelse oavsett om du är en rutinerad mästerskapsspelare eller har ett högt hcp. På Los Naranjos har bland annat Spanish Open spelats och man har vid ett par tillfällen på senare år röstats fram som Solkustens bästa golfbana. Efter rundan kan ni avnjuta en lunch eller en förfriskning från baren på den trevliga solterrassen med vy över inspelet på 18:e green. Mycket nöje väntar på denna bana med gott om svenskanknytningar.

 

Transport på plats

I detta månadspaket ingår hyrbil med fria mil, full försäkring, extra förare och ni betalar ingen deposition. Alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår och ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador. Bilen hämtas och lämnas på Malaga flygplats. Utanför ankomsthallen åker ni två minuters shuttle till hyrbilsbolagets kontor där ni hämtar ut bilen. På hemresedagen lämnar ni bilen på samma kontor och körs sedan till avreseterminalen. För er som önskar privat flygplatstransfer erbjuder vi servicen mot eventuell prisjustering, be oss om prisinformation.

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta