Skip to main content

Costa del Sol - Club la Costa World - longstay

En värmande månad i Fuengirola med golf

Strax väster om trevliga kustorten Furngirola ligger populära semesteranläggningen Club la Costa World med ljusa lägenheter, restauranger, poolområden, barer, reception och supermarket. Ett lugnt läge nära både hav, stad och fina golfbanor.

Ni bor i fullt utrustade lägenheter med två sovrum där bottenplan består av kök med alla redskap, vardagsrum och utgång till privat terrass. På ovanvåningen finner ni två sovrum och ett badrum. Alla möbler är moderna och naturligtvis finns tv och WiFi. Utanför lägenheterna ligger poolområde med solstolar och på entrésidan en privat parkeringsplats för er hyrbil.

Att köra in till Furngirola med massor av shopping, restauranger, marknader, strandpromenad och nöjen tar knappt tio minuter och ni når Marbella på ca tjugo minuters bilresa. Från Club la Costa World kan ni promenera till en mindre sandstrand direkt nedanför lägenheterna.

Ni spelar golf på den natursköna golfbana El Chaparral som med sin kuperade karaktär ger en spännande, varierande och underhållande golfrunda i rogivande omgivningar. Ni spelar också den uppskattade banan Cabopino som bjuder på underbara havsvyer och lagom utmanande semestergolf. Till alla rundor ingår golfbil.

I paketet ingår en fullt försäkrad hyrbil med fria mil och en extra förare inkluderad. Full självriskeliminering är med andra ord inkluderat och det enda ni betalar för är bensinen ni förbrukar.

Mycket nöjen, avkoppling och skön värme väntar på Club la Costa World.

HIT KAN NI OCKSÅ RESA PÅ


Lägenheterna

Club la Costa World är en semesteranläggning ca tio minuters taxi/bilresa från centrala Fuengirola och på gångavstånd från havet. Området är stort och aningen kuperat med gator slingrande upp för sluttningen väster om staden. Ni kör bil ända fram till er lägenhet och kan sedan promenera till restauranger, barer, receptionen och Supermarket.

Lägenheterna: I detta longstaypaket ingår boende i Superior lägenhet med två sovrum. Superior lägenheterna är nyligen renoverade och har en modern och uppdaterad inredning. Alla lägenheter har fullt utrustat kök med ugn, mikro ocj kyl/frys, vardagsrum, terrass, två sovrum och badrum. Utanför lägenheten finns en tillhörande parkeringsplats. WiFi, tv och luftkonditionering/värme finns. I lägenheterna finns också bland annat tvättmaskrin, kassasåp, strykbärda och strykjärn. Inom området finns närlivsbutik, gym (mot kostnad), utomhuspooler med solstolar, underhållning, bar, restauranger och ni kan hyra cyklar eller deltaga på arrangereade utflykter.

Restauranger & barer:  Närmast era lägenheter finner ni puben Zacarys. Här serveras stor frukost, lunch och middag i en en restaurang som påminer om en amerikask sportbar. Ät hemlagade hamburgare, pizzor eller internationella a la carte-rätter. På Zacarys bjuds ofta på underhållning kvällstid. Safari Restaurant är huvudrestaurangen på Club la Costa World och här serveras frukost och Medelhavsrätter till lunch och middag i en skön atmosfär.  Flera kvällar i veckan bjuds det på underhållning i restaurangen. Sunrise ligger vid poolkanten i området San Diego Suites och öppnar kl. 11 varje dag. En perfekt plats att ta en kaffe eller öl tillsammans med en bok eller dagens tidning. Här serveras wraps, sallader, pizza, pasta och milkshakes. Sunset Lounge är en cocktailbar belägen vid det stora poolområdet vid San Diego Suites med underbar havsutsikt. Här bjuds det ofta på livemusik efter kl. 21. Inom tio minuters taxiresa eller tjugo minuters promenad når ni Fuengirolas strandpromenad med massor av restauranger, barer och kaféer. 

Underhållning & Faciliteter: På Club la Costa arrangeras massor av aktiviteter och allt från workshops, dansklasser och yoga. Hotellet erbjuder också en del utflykter som ni kan anmäla er till på plats. Här finns flera poolområden, gym och tennisbana. Club la Costa World har 24 timmars öppen reception och i anslutning till den en närlivsbutik.

 

Golfbanor

I detta longstaypaket ingår 21 rundor golf fördelade på 10 rundor på El Chaparral och 11 rundor på Cabopino inkl. golfbil till alla rundor.

Vi förbokar de första starttiderna och resetrande skrivs upp på plats en vecka innan spel. Tee time-restriktione gäller enligt följande: Cabopino 08:00 -09:00 eller efter kl. 13. El Chaparral 07:50 - 08:50 eller efter kl. 13.

Cabopino ligger ovanför hamnen med samma namn. Här är det Madridbaserade arkitekten Juan Ligués som skapat en populär golfbana bland pinjeträd och med bedårande vyer över Medelhavet. Banan är kort med sina 5170 meter och kommer vara intressant för de med högre hcp då de flesta av klubborna i bagen kommer till användning men också en rejäl utmaning för de med lägre hcp då det krävs att man satsar om man skall få poäng. Trots sin läng är Cabopino en uppskattad utmaning oavsett färdighet och utöver en fint underhållen bana kommer ni få en fantatisk naturpplevelse.


El Chaparral Golf Club ligger utsträckt i ett lugnt, frodigt och naturskönt område bara 700 meter från havet strax väster om Fuengirola. Trots att det är nära civilisationen är det en märkbar skillnad i vegetation, tempo och atmosfär när man når upp till klubben. Vi vågar utlova en rogivande runda på denna bana med sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Terrängen är kuperad och banan böljar fram naturligt i landskapet, en kul och utmanande runda för alla golfare. Eftersom det är en kuperat så inkluderar vi alltid golfbil när ni bokar El Chaparral. Passa på att njuta av vyerna som är enastående och unika för varje hål. Efter rundan rekommenderar vi en förfriskning i det trevliga klubbhuset.

Transport på plats

I detta paket ingår hyrbil med fria mil, full försäkring, extra förare och ni betalar ingen deposition. Alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår och ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador. Bilen hämtas och lämnas på Malaga flygplats. Utanför ankomsthallen åker ni två minuters shuttle till hyrbilsbolagets kontor där ni hämtar ut bilen. På hemresedagen lämnar ni bilen på samma kontor och körs sedan till avreseterminalen. För er som önskar privat flygplatstransfer erbjuder vi servicen mot eventuell prisjustering, be oss om prisinformation.

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta