Skip to main content

Rom - Genzano di Roma - Golfvilla för 12 gäster

Magnifikt hus i härliga omgivningar och spel på Castel Gandolfo GC

Vill ni kunna uppleva mycket under er nästa golfresa är detta ett bekvämt och fördelaktigt boende. Ca tre mil söder om Rom ligger detta hus avskilt med naturskönt läge med utsikt över Castelli Romanis landskap och på promenadavstånd till restauranger och kaféer i mysiga orten Genzano di Roma. Här bor ni rymligt med fem komfortabla sovrum med plats för 8 vänner i separata sängar eller upp till 12 personer om man nyttjar alla bäddar.

Lantligt läge med närhet till det mesta

Ni har en fantastisk skön trädgård med stor paviljong och härlig pool att koppla av vid, omgiven av en lummig kastanjeskog som inbjuder till avkopplande promenader. Ni når sjön Nerni med goda möjligheter till vandring och cykelturer längs sjökanten på blott tre kilometer, kan promenera till restauranger och kaféer och når på en kvart den klassiska Italien Open banan Castel Gandolfo GC. En perfekt bas för gruppen som söker underhållande golf på högklassig bana, vill ha närhet till utbud av restauranger, möjligheten att utforska en av Europas mest attraktiva huvudstäder och önskar ett bekvämt boende som inbjuder till sociala dagar.  

Italienska middagar i er trädgård

Njut av morgonkaffet på balkongen med enastående vyer över de omgivande landskapen och ät middag i trädgårdens paviljong. Huset har modernt och fullt utrustat kök samt grill i trädgården så alla möjligheter till att ordna egna gastronomiska höjdpunkter med lokalproducerade ingredienser finns. På nedervåningen finner ni vardagsrum, två sovrum, kök och ett badrum och på ovanvåningen två badrum och tre sovrum där ett av rummen har utgång till balkong.

Besök Rom

Naturligtvis skall ni ta minst en dag att utforska och shoppa i Rom när ni är i regionen. I grannorten Pavona finns pendeltågstationen Cancelliera som nås på en kvarts bilfärd från huset. Härifrån når ni centrala Rom med tåg och resan tar ca 35 minuter enkel väg. Ett bekvämt och smidigt sätt att hamna mitt i Roms centrala delar.

Huset passar perfekt för den golfande familjen eller kompisgänget som vill bo på lantligt läge med många naturupplevelser i direkta omgivningen men samtidigt ha närhet till storstad och underhållande golfbana. Husets vaktmästere bor i annex i ena änden av den stora trädgården.

Max antal gäster: 12    Max antal gäster med separata sängar: 8    Antal sovrum: 5
Antal dubbelsängar: 4   Antal enkelsängar: 4   Totalt antal badrum: 3

 


Huset

Fakta:
Byggnadsmaterial: Sten
Utsikt: Panoramautsikt över landskap
Byggt: 1936
Senast renoverat : 2006
Max antal gäster: 12
Uthyres ej till ungdomsgrupper

Faciliteter:
Utomhuspool: 87 m2 öppen maj - september
1 TV med parabol
Internet (trådlöst)
Barnstol & barnsäng finns


Rum:
Sovrum 1: Enkelsängar (2 platser)
Sovrum 2: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 3: Enkelsäng ( plats) & Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 4: Enkelsäng ( plats) & Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 5: Dubbelsäng (2 platser)
Badrum 1: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 2: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 3: Varmt och kallt vatten, Badkar

Bekvämligheter:
Gasol- elspis
Kylskåp
Mikrougn
Tvättmaskin
Diskmaskin
Tvättmaskin


Utomhus:
Trädgård: 2000 m2 gemensam
Trädgårdsmöbler
P-plats på tomten: 4 platser
Grill
Utomhusdusch
Lekredskap
Pingisbord
Bouleklot

Närområde:
Närmsta granne: 500 meter
Avstånd restaurang: 800 meter
Avstånd till vatten/bad: 3 km till sjö
Avstånd inköpsmöjlighet: 800 meter
Närmast större ort: Rom 30 km

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål på Castel Gandolfo GC som ni når på en kvarts bilresa från huset. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Castel Gandolfo Golf Club är en klassisk parkbana belägen söder om Rom. Här har flertalet större tävlingar inklusive Italien Open spelats genom åren och bandesigner är välrenommerade Robert Trent Jones Sr. Här spelar ni på en bana med breda fairways, flertalet strategiska vattenhinder och snabba ondulerande greener. Variationen är stor från hål till hål och banan är väl värd flertalet varv under vistelsen, inte bara på grund utav banans kvalitet utan också på grund av att man inte kan tröttna på de magiska omgivningarna. Avsluta dagen med en lunch på klubbhuset terrass med en fantastisk utsikt över banan. Castel Gandolfo utmanar alla typer av golfare och har förutsättningar att underhålla dig oavsett färdighet.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin, vägtullar, enhet för vägtullar och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Bilen hämtas och lämnas på Roms flygplats. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp F bil viket innebär en Ford Focus Station Wagon/liknande, 5-dörrars
  • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  • Vid 8 personer bokar vi två grupp F bilar vilket innebär två Ford Focus Station Wagon/liknande
  • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Läs villkor om uthyrning och särskilda villkor för detta hus

Nedan följer viktig information kring villkor och priser.

Kostnader och tillval som betalas lokalt på plats direkt till uthyraren:
- Städning 1400:- (obligatorisk kostnad)
- Sänglinnen och handdukar kan bokas till innan ankomst och betalas lokalt på plats till uthyaren. Kostad 95:- per person och vistelse (tillval)

Övergripande villkor:
- Alla bokningar sker på förfrågan och bekräftas först när husägaren bekräftat tillgängligheten för huset
- Semesterhuset med tillhörande tomt får endast bebos av högst det antal personer som anges i presentationen, inklusive barn oavsett ålder
- Hyresgästen skall, trots att denne betalat för städning, lämna huset i ordentligt skick och tömma kylskåp, diska, städa grill och plocka undan
- Hyresgästen skall lämna semesterhuset i samma skick som vid inflyttningen, med undantag för normalt slitage
- Hyresgästen är inför semesterhusägaren ansvarig för de skador på semesterhuset och/eller dess inventarier, som uppstår under hyresperioden, och som vållats av hyresgästen själv eller andra, som vistats i huset under hyresperioden
- Om hyresgästen är ansvarig för mindre skador på eller förlust av lösöre, kommer We Do Travel att täcka detta med upp till 1200:- per hyresperiod, förutsatt att hyresgästerna innan avresa från semesterhuset fyller i, skriver under och lämnar tillbaka skadeformuläret och under förutsättning att hyresgästen inte har betalt någon deposition, i så fall ersätter We Do Travel inte detta.
- Skador på semesterhuset  och/eller  dess  inventarier,  som  uppstår  under  hyresperioden,  skall  omgående meddelas till We Do Travel, husägaren eller dennes representant
- Semesterhuset skall alltid lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen
- Uthämtning av nycklar sker dagtid på ankomstdagen
- Rökning är förbjudet i alla våra semestehus om inte annat tydligt har angivits. Överträdelser debiteras med 3700:-

Betalning:
- Handpenning på 30% av resans totala pris skall vara We Do Travel tillhanda senast 7 dagar efter mottagen faktura
- Slutbetalning av resan skall vara We Do Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresa
- Vid betalning inom 55 dagar före avresa skall hela beloppet för bokningen vara We Do Travel tillhanda inom 3 dagar

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta