Skip to main content

Costa Almeria - 4*Hotel Juan Montiel Aguilas

Upptäck guldkornet Aguilas

Cirka två timmar söder om Alicante flygplats, på Costa Almeria, finner ni den pittoreska kustorten Aquailas. Här möts ni av ett värmande mikroklimat hela vintern, åretruntöppna kaféer, restauranger och tapasbarer, vajande palmer och ett klarblått hav. Kring orten finns flera gröna golfbanor som släcker törsten för golf när vi har det som mörkast här hemma.

Vi bjuder på fri bar

Ni bor på bekväma 4*Hotel Juan Montiel som har ett enastående läge vid strandpromenaden ca en kvarts promenad väster om absoluta centrum och direkt vid havet. Här erhåller ni fin service, en bra frukostbuffé och har möjlighet att njuta av solen på en stor takterrass med vy över Medelhavet. Hotellet har poolområde, stort Spa, gym och padelbana. När ni bokar vårt golfpaket till Hotel Juan Montiel så bjuder vi på fritt med läsk, öl och husets vin i baren mellan 17:00 – 23:00 varje dag.

Fyra utmaningar

Golf spelas på de fyra banorna utmanande banorna Mundo Aguilon, Desert Springs, Lorca Golf och Alhama Signature. En kombination av banor som kommer ge er skilda layouter, omgivningar och golfupplevelser. Allt ifrån ökenbanor till Jack Nicklaus signaturbana. Banorna nås på 15 – 40 minuters bilfärd.

Frihet med hyrbil utan krångel

Den inkluderade hyrbilen är fullt försäkrad, inkluderar extra förare och fri körsträcka. Ni betalar ingen självrisk vid skador och heller ingen deposition, det är bra att tuta och köra. En representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomsthallen och visar er till bilen. På hemresedagen lämnas bilen åter i parkeringshuset på flygplatsen. Det kallar vi "hyrbil utan krångel".


Hotellet

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Juan Montiel ligger direkt vid havet och ca 15 minuters promenad längs strandpromenaden till stadens centrala hamn. Inom några minuter till fots når ni flera restauranger, kaféer, butiker och pubar. Ett hotell med god service och fina faciliteter.

Rum: Ni bor i standardrum med två separata sängar. Alla rum har bland annat badrum med badkar, luftkonditionering, kassaskåp, fritt wifi och satellit-tv. På förfrågan kan vi uppgradera till rum med större yta (47 kvm) med soffa, fåtölj och bord (+1400:- per rum och vecka)

Restauranger & barer: Hotellets buffétrestaurang serverar en varierad buffé med internationella samt Medelhavsrätter till frukost lunch och middag. I hotellets bar serveras cocktails, kalla drycker och enklare rätter. I vårt arrangemang ingår fritt med öl, vin och läsk mellan kl. 17:00 – 23:00. Övriga dryck betalas på plats.

Underhållning & faciliteter: Gör ett besök i hotellets Don Juan Spa som har enastående vyer över Medelhavet från sitt läge på sjätte våningen. Här finns 1000 kvm av pooler, jacuzzis, bastu och relaxmöjligheter. Utanför hotellet finns poolområde, minigolfbana och padelbana. Vi hjälper er gärna att boka aktiviteter utöver golf.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål fördelade på fyra banor. Alla starttider förbokas enligt era önskemål.

Mundo Aguilon GC är en spektakulär ökenbana som är något att bita i. En het nykomling i södra Spanien. Med fem olika tees är variationen och möjligheterna många. Här möter ni naturliga raviner, sex sjöar och mer än 100 bunkrar, vi rekommenderar koncentration i alla slag. I bakgrunden följer bergen Aguilon er och blickar ni söderut ser ni Medelhavet på många håll. Denna runda kommer älskas av många men vara tuff för en hel del.Lorca Golf ligger i en härlig omgivning med imponerande kulisser åt alla håll. Denna bana som är designad av Dave Thomas bjuder på gott om variation, strategiskt placerade bunkrar och stora ondulerande greener. Här premieras taktik och precision före längd under rundan som slingrar sig mellan raviner och gott om tuffa hinder. Förvänta er bra service och bra mat i restaurangen belägen i det trevliga klubbhuset.Desert Springs är designad av Peter McEvoy och byggd enligt USGA-specifikationer som Europas första ökenbana i sann Arizona-stil. En tuff nöt med flera långa hål, mycket waste areas och en diger skara kaktusar som ger er en Vilda Västern-känsla. Ni möter torra flodbäddar, klippor och som sagt sand. En runda på den gröna oasen Desert Springs är en stark rekommendation oavsett hcp.Alhama Signature är som namnet berättar personligen designad och signerad av Jack Nicklaus. Banan ligger snyggt integrerad i lanskapet ca 45 minuters bilfärd inland i höjd med San Javier vid kusten och de som tar sig hit anser allt som oftast att resan var väl värd. Banan erbjuder breda fairways som slingrar sig genom och förbi fem större sjöar, över hundra bunkrar och greenerna här är extremt snabba. Alhama kommer med sin välplanerade design kräva strategiska slag och taktisk eftertänksamhet. Många erfarna golfare anser att Alhama Signature är ett måste att besöka under golfsresan till Costa Calida/Costa Blanca.

 

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda, Köpenhamn eller Landvetter inklusive resväska på 20 kg, golfbag på 20 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med SAS eller Norwegian. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resdatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta