Skip to main content

Costa Blanca – La Manga Las Lomas Village

Prisvärt golfpaket till La Manga


Bo prisvärt i lägenheter för fyra personer på La Manga under nästa golfresa. Ta del av alla faciliteter och god service, bo socialt med stort utrymme och spela golf på tre underbara golfbanor inom området. På La Manga väntar en bekväm och kvalitativ golfvecka i Spaniens kanske bästa klimat.

Hemlagade middagar?

Lägenheterna som ingår i detta golfpaket är på 100 kvadratmeter och ger gott om utrymme för samvaro men även plats att dra sig undan. Lägenheterna består av två sovrum som både har anslutande badrum, ett stort ljust vardagsrum med soffa och matbord, fullt utrustat kök med alla redskap och balkong med matbord och inbyggd grill. Boendet är perfekt för er som vill ha möjligheten att slänga ihop en lunch eller middag hemma. Daglig frukost ingår i närliggande Luigi Restaurant så ni är garanterat mätta när ni går ut på golfbanan.

La Manga - ett paradis för den aktive

När ni bor på Las Lomas Village har ni fri tillgång till poolområden och Spa-avdelningens bastu, inomhuspool och gym. Ni kan dessutom boka till en massa andra sportaktiviteter som tennis, padel eller utforska utstakade cykel- och löpleder. La Manga har något för alla som vill vara aktiva. Inom området går en kostnadsfri shuttlebuss mellan lägenheterna, hotellet, restauranger, golfbanor och aktiviteter.

Tre ypperliga golfbanor

Golf spelas på de underhållande banorna South, North och West. En mix av banor som ger underhållning oavsett hcp. Visserligen kan West course uppfattas som svår och utmanande för spelare med högre hcp men South och North är underhållande oavsett färdighet. Vi kan garantera fem roliga rundor golf på ypperligt underhållna golfbanor. Läs mer om banorna under fliken "golfbanor"

Smidig bilhyra ingår

I paketet ingår en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra. En spelledig dag kan ni med fördel besöka historiska Cartagena eller ta en tur till regionens huvudstad Murcia.

KAMPANJ! Boka senast 30 juni och erhåll 500:- rabatt på angivna priser.


Detaljerad prislista

Lägenheterna

La Manga Las Lomas Village ligger inom La Mangas stora sportanläggning och består av 199 lägenheter. När ni bor i lägenheterna har ni fri tillgång till inomhuspool, bastu och gym på närliggande Spa La Manga Club. I paketet ingår frukost på närliggande Luigi Restaurant och städning två gånger i veckan.

Rum: Alla lägenheter är ljusa och fullt utrustade med bekväma sovrum, kök med alla redskap, stort vardagsrum med soffor och matbord och balkong med grill. Sovrummen har dubbelsängar eller två enkelsängar och badrum. Detta paket är baserat på att 4 personer delar lägenhet men naturligtvis kan ni bo färre. Be oss om offert. 

Restauranger & barer: Inom La Manga Clubs område finns totalt 15 barer och restauranger med allt från lokala Medelhavsrätter till eleganta och nytänkande ”fine dining restauranger” Närmaste restaurang från lägenheterna är Luigis Restaurant som är en italiensk restaurang som tar er till Toscanas pizzor och pastarätter. Här ingår en daglig och stadig frukost.Underhållning & Faciliteter: I tillägg till de tre golfbanorna finner ni inom La Manga Club hela 28 tennisbanor, cykeluthyrning och flera löpslingor för den som vill träna vid sidan om golfbanan. Ni har tillgång till Spa med inomhuspool, jacuzzi, bastu och massor av behandlingar och kan nyttja anläggningens stora gym.

 

Golfbanor

I veckopaketet ingår 5 x 18 hål fördelade på banorna South, North och West course.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

La Manga South course originaldesign ritades av Kaliforniska arkitekten Robert Putman men uppgraderades och renoverades av Arnold Palmer år 1993 till en mer intressant layout. Efter ytterligare investeringar på senare år har banan vuxit i rykte och popularitet. South course är en lång golfbana som känns öppen trots att palmer kantar fairways. Här stöter ni på vatten på 15 av hålen, tufft placerade bunkrar och på bakre nio spelar ni ett par intressanta dog legs-hål. South course ger er en utmaning i form längd, precision och taktik för bra poäng.La Manga North course är en kortare bana som går genom aningen kuperad terräng inom La Manga Clubs område. Här spelar ni en bana med smala fairways som kantas av palmträd och kommer upp till stora vida greener som alla bevakas av välplacerade bunkrar. Greenerna är svåra att missa men kan likväl vara svåra att tvåputta. Koncentration är nyckel på denna bana då en bra start på rundan snabbt kan förändras till det värre mellan hål 13 till 17 där ni möter ett stort antal besvärande vattenhinder. North course komplimenterar syskonen South och West på ett förtjänstfullt sätt.


La Manga West course är La Mangas juvel i kronan men utan tvekan också den svåraste uppgiften. En fantastisk och vacker golfbana som ständigt är i toppskick. Bana är väldigt variationsrik och inget hål är det andra likt utan står för en ny unik upplevelse och tuff utmaning. För att nå en bra score på West course krävs precision och det krävs en del tur. Här straffas varje felträff hårt och några extra bollar i bagen för dagen är att rekommendera. De första nio hålen är tekniska och tajta och de bakre som spelas i mer kuperad terräng är öppnare men på intet sätt enklare. Är ni +20 hcp så kommer ni eventuellt inte uppskatta West course utmaningar, men då finns South och North course som utmärkta alternativ.

Transport på plats

I detta paket för 4 golfare ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid 7-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

Karta