Skip to main content

Costa del Sol - Aloha Gardens Midstay

Två veckor med Los Naranjos & Puerto Banus

Vill ni bo nära händelsernas centrum i Purto Banus, nära Los Naranjos golfbana och ändå ha ett lugnt läge men restauranger runt knuten? Ja Aloha Gardens erbjuder ett utomordentligt läge i golfdalen Nueva Andalucia. En perfekt bas för en midstay med golf på Solkusten. Här erbjuder vi boende i större town house med två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och matbord, en liten trädgård och en stor takterass med sol alla dygnet soliga timmar. Få maximalt med D-vitaminer under er vistelse.

Utmärkt läge nära Los Naranjos & Puerto Banus

Aloha Gardens erbjuder reception, ett fint poolområde där en pool är uppvärmd, privat parkering i garage och ett strålande läge vid den lokala restauranggatan i Nueva Andalucia. Till golfbanan Los Naranos tar bilresan ca tre minuter och en taxiresa till Puerto Banus tar fem minuter. Är man pigg i benen så är en promenad till alla restauranger, lyxiga butiker, kaféer, barare och den lyxiga hamnen inte alls omöjlig.

Populära golfbanor

Med detta paket spelar ni golf på ”svenskklubben” Los Naranjos och på mästerskapsbanan Atalaya Old. En härlig mix på två väldigt populära och välunderhållna golfbanor. Los Naranjos som varit värd för Spanish Open erbjuder nio något kuperade nål och nio vad vi kan kalla för mindre svåra utmaningar. Atalaya Old spelas på breda fairways genom natursköna omgivningar. En flack bana som är underhållande oavsett hcp. På sina håll kan ni sikta Medelhavets blå vatten.  

Frihet med hyrbil

I paketet ingår en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra. Bilen parkeras säkert på privat p-plats i garage under er lägenhet.

Boka Aloha Gardens om ni vill bo i det exklusiva Nueva Andalucia, centralt på Solkusten och spela golf på två välbeprövade och populära golfbanor.


Lägenheterna

Lägenheterna:
•        Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
•        Tv
•        Strykräda och strykjärn
•        Luftkonditionering
•        Möblerad terrass
•        Takterrass
•        WiFi
•        Parkering i garage

Service inom området:
•        Närlivsbutik på gångavstånd
•        Utomhuspooler varav en uppvärmd
•        Tennisbana i närheten (mot kostnad)
•        Restauranger utanför dörren
•        Barer utanför dörren
•        Strand 2 km
•        Barnpool

Golfbanor

I detta midstaypaket ingår 5 x 18 hål på Los Naranjos och 5 x 18 hål på Atalaya Old. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Strax norr om Puerto Banus ligger "svenskklassikern" Los Naranjos Golf Club i golfdalen Nueva Andalucia. Banan är designad av Robert Trent Jone’s Sr och erbjuder breda fairways och gott om välplanerade hiner i form av bunkrar och dammar. Banan är en trevlig upplevelse oavsett om du är en rutinerad mästerskapsspelare eller har ett högt hcp. På Los Naranjos har bland annat Spanish Open spelats och man har vid ett par tillfällen på senare år röstats fram som Solkustens bästa golfbana. Efter rundan kan ni avnjuta en lunch eller en förfriskning från baren på den trevliga solterrassen med vy över inspelet på 18:e green. Mycket nöje väntar på denna bana med gott om svenskanknytningar.


Atalaya Golf Club är en av Solkustens äldsta golfklubbar och ligger några minuters färd väster om Puerto Banus och nära hotellet Sol Marbella Atalaya Park. Klubben har två banor varav Old course är mädsterskapsbanan som öppnade 1967 och den bana som är mest uppskattad av spelare oavsett talang. Här möter ni vida fairways omgiven av vacker natur med olivträd, kaktusar och eucalyptusträd och på sina håll vackra vyer över Medelahavet. Old course är uppskattad för sin fina finish och sitt spelvärde oavsett hcp. Bana är dessutom lätt att gå. Ett bra val om ni söker en lagom svår utmaning.

Transport på plats

I detta midstaypaket ingår hyrbil med fria mil, full försäkring, extra förare och ni betalar ingen deposition. Alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår och ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador. Bilen hämtas och lämnas på Malaga flygplats. Ni möts av representant från hyrbilsbolaget i ankomsthallen och visas till er bil. För er som önskar privat flygplatstransfer erbjuder vi servicen mot eventuell prisjustering, be oss om prisinformation.

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta