Skip to main content

Uppstartvecka med Örebro City Golf & CC på Novo Santi Petri

Uppstartvecka med Örebro City Golf & CC på Novo Santi Petri, 7 - 14 april

Följ med oss till värmen och de gröna golfbanorna I Novo Santi Petri. En uppstartvecka där ni får chansen att slipa formen tillsammans med våra tre tränare Viktor Williamson och Martin Sterner.

Vi spelar golf på Seve Ballesterosdesignade Real Novo Sancti Petri GC´s två banor. Den något längre banan Mar tar er ner mot havet och här är längd och raka slag vinnande. Banan Centro gynnar mer den som vågar utmanan och detta är en mer teknisk golfbana. Med andra ord väntar två upplevelserika banor som kompletterar varandra på ett utmärkt vis. Vi har också avsatta tider på rangen och övningsområdet. Fria bollar samt vagn till alla rundor ingår.

Vi bor på strandhotellet Ibersostar Royal Andaluc som ligger på kort promenadavstånd från klubbhuset. Det går även shuttlebuss mellan hotell och klubb om man vill spara på stegen. På hotellet har vi både dubbelrum och enkelrum uppbokat. Här njuter vi av poolomården, bra mat och fri bar mellan klockan 18:00 - 00:00. På hotellet finns även gym, tennis- och padelbanor.

Transfer från Malaga flygplats ingår. Resan tar ca 2,5 timme men är väl värd turen.

Vi har begränsat antal platser på denna resa. Boka genom att skicka era namn som de är stavade i passet till info@wedotravel.se


Flygresa

Vi flyger med SAS till Malaga. I resan ingår en väska på 23 kg, en golfbag på 23 kg och ett handbagage på 10 kg.

FLYGTIDER:
07 APRIL ARLANDA 06:10 MALAGA 10:35
14 APRIL MALAGA 20:25 ARLANDA 00:40

Bokning & betalning

Boka ert detalgande! Skicka ett mejl till info@wedotravel.se och inkludera era namn så som de är stavade i passet så bekräftar vi att vi har mottagit er intresseanmälan. Har ni frågor så ring oss på 040 65 13 000.

Anmäningsavgift: 4000:-
Slutbetalning: den 28 februari.

Obs! Begränsat antal platser.

Karta