Skip to main content

Costa del Sol – 4*Sol Marbella med Örebro GC

Spelresa till Spanien med Örebro City GC

Sol Marbella Atalaya Park är en klassisk bas för golfresan på Costa del Sol. Det centrala läget på kusten, ca tio minuters bilfärd från nöjesmetropolen Puerto Banus, ger er en utmärkt utgångspunkt för att utforska kustens golfbanor och sevärdheter. Här bor vi på ett nyligen renoverat hotell direkt vid havet med en diger frukost- och middagsbuffé inkluderad dagligen. Efter en dag på banan njuter man gäna vid poolområdet eller i den tropiska trädgården.

Vi spelar fem banor

Under vår vecka i värmen så kommer våra klubbrepresentater att anordna tävlingar på plats. Vi spelar fem högintressanta banor. Atalaya Golf Clubs två banor, Old och New bjuder på två skillda golfupplevelser där Old course erbjuder breda fairways och New course lockar fram det tekniska spelet. Vi tar oss även an uppstickaren Valle Romano samt klassiska El Paraiso. Alla banor nås inom en kvart i den bekväma bussen. 

Årets resa är nu fullbokad!


 

.

Bokning & betalning

Boka ert detalgande! Skicka ett mejl till info@wedotravel.se och inkludera era namn så som de är stavade i passet så bekräftar vi att vi har mottagit er intresseanmälan. Har ni frågor så ring oss på 040 65 13 000.

Anmäningsavgift: 2000:- den 8 juli.
Slutbetalning: den 14 september.

Obs! Begränsat antal platser.

Golfbanor

Vi spelar 2 x 18 hål på Atalaya Old, 1 x 18 hål på Atalaya New, 1 x 18 hål på Valle Romano och 1 x 18 hål på El Paraiso.

Atalaya Golf Club är en av Solkustens äldsta golfklubbar och ligger några minuters färd väster om Puerto Banus och nära hotellet Sol Marbella Atalaya Park. Klubben har två banor varav Old course är mädsterskapsbanan som öppnade 1967 och den bana som är mest uppskattad av spelare oavsett talang. Här möter ni vida fairways omgiven av vacker natur med olivträd, kaktusar och eucalyptusträd och på sina håll vackra vyer över Medelahavet. Old course är uppskattad för sin fina finish och sitt spelvärde oavsett hcp. Bana är dessutom lätt att gå. Ett bra val om ni söker en lagom svår utmaning.


Frodigt och grönt på Atalaya Old course. En av de mest populära semestergolfbanorna på Solkusten.


Atalaya New Course erbjuder spektakulär utsikt över Medelhavet och Gibraltar och anses som en av de mest natursköna golfbanorna på Solkusten. Banan skapades 1990 av designer Paul Krings och ligger inåt i land med en parklandskänsla med försiktigt böljande fairways och stora, snabba greener. Banors svårigheter är ofta uppenbara men ofta lyckas de vara oförutsägbara på denna bana med en del blinda slag och nivåskillnader. Även långtslående och låghandicapare kommer stöta på svårigheter på denna tekniska bana som får ses som den lite svåra systern till klassiska Atalaya Old.


Det finns flertalet utmanande hål på Atalaya GC.


Valle Romano är en av de nyaste banorna på västra Costa del Sol och ytterligare en högklassig bana i området som designats av amerikanen Cabell B. Robinson. Här trivs man som golfare oavsett hcp. Ni spelar genom en böljande terräng med härliga vyer över Medelhavet. Vind kan komma vara en faktor under dagens spel om det friskar på från havet. Hålen har stor variation och här finns gott om djupa svårplacerade bunkrar att undvika på fairway och kring greener. På denna bana har vi valt att inkludera golfbil då det går en del upp och ner.  


Valle Romano är något att bita i oavsett hcp.


Video - Upplev Atalaya Golf Club

Video - Valle Romano Golf

Hotellet

4*Sol Marbella Atalaya Park ligger centralt på Solkusten ca tio minuters bilresa väster om Puerto Banus och direkt vid Medelhavets strand. Här har ni fint poolområde, härlig servering på terrass, en diger frukost- och middagsbuffé inkluderad och privat strand. Atalaya Park är ett av Costa del Sols mest beprövade och omtyckta golfhotell. Ett säkert val för en härlig golfsemester.

Rum: Alla rum har WiFi, balkong, luftkonditionering, helkaklat badrum och rum med dubbelsängar eller enkelsängar.


Rymligt och nyligen renoverat på Mela Sol Marbella.


Restauranger & barer: Parole Buffé Restaurant serverar en bra frukost- och varierad middagsbuffé med ”show cooking” av både Medelhavsrätter och internationella klassiker. In & Out Bar serverar snackrätter, drinkar, kaffe och förfriskningar på sin solterrass där ni även kan hitta skugga. Salado Pool bar har öppet under sommarhalvåret och här finner ni enklare maträtter, cocktails och juicer. I Lobby Bar kan ni koppla av med en bok eller trevligt sällskap och blicka ut över havet. Här finner ni kaffe, drinkar och juice. Jazz Lounge har sin stora terrass öppen under sommarhalvåret, den perfekta platsen att avrunda kvällen med vänner. Här sitter ni i bekväma soffor och kan njuta av något gott att dricka i den moderna loungen under bar himmel.


Varierad buffé till frukost- och middag ingår alla kvällar.


Underhållning & faciliteter: Sol Marbella Atalaya Park har stort poolområde, stor trädgård och egen strand med gott om solstolar att koppla av vid. Hotellet har ett fullt utrustat gym, grustennisbanor och basketbollplan. Receptionen är öppen 24-timmar om dygnet.


På Sol Marbella finns tennisbanor, gym, pooler och strand som komplemet till golf under er golfresa.

Flygresa

Vi flyger med SAS till Malaga. I resan ingår en väska på 23 kg, en golfbag på 20 kg och ett handbagage på 10 kg.

FLYGTIDER:
12 OKT ARLANDA 06:05 MALAGA 10:30
19 OKT MALAGA 21:05 ARLANDA 01:20
 
 

 

Karta