Skip to main content

Belek - 5*Regnum Carya

Två Europatourbanor och all inclusive i världsklass

Beleks mest exklusiva golfhotell har erfarenhet som värd för G8-möte och en golfbana som varit värd för Europatouren. Här kan man inte annat än att häpnas över kvalitén och servicen på mat, dryck, rum och faciliteter. Beläget med stort poolområde, trädgård och havet på ena sidan och golfbanan Carya på andra sidan är det ett paradis för alla golfare.

Världsklass på boende, mat, dryck & golf

Naturligtvis finns flera utomhuspooler att koppla av vid, fitnesscenter, en privat sandstrand med solstolar och två pirer som inhyser loungebarer, flertalet restauranger att botanisera bland och ett antal barer med märkesdrycker att vraka mellan. Numera ingår även all inclusive i klubbhuset på Carya och National för hotellets gäster. Med detta paket spelar ni två rundor på Turkish Airline Open-banan Carya direkt vid hotellet och två rundor på damernas Europatourbana National.

God service på plats

Naturligtvis ingår privat flygplatstransfer t/r Antalya flygplats. Dessutom ingår transfer om ni väljer att spela någon av Beleks övriga banor. På plats får ni superb service av vår lokala partner som ser till att ni har en behaglig semester och på förfrågan hjäps ni med utflykter och aktiviteter utanför hotellet och golfbanorna.
 


Hotellet

5*****Regnum Carya erbjuder 533 exklusiva rum och i vårt grundpaket ingår boende i Luxury Golf "land view rooms". Rumskategori går att uppgradera på förfrågan.

Rum: Luxury Golf Land view rooms innebär boende i 62 m2 stora rum med king size säng alternativt två separata sängar (twin). Rummen är belägna i huvudbyggnaden. Rummen är inredda med 55 tums LED tv och har skrivbord, balkong, kassaskåp och badrum med badkar. Förvänta er alla bekvämligheter som morgonrockar, minibar etc.

Restauranger & barer: Regnum Carya är berömt för sin kvalitativa buffé till frukost, lunch, middag och snacks. Hotellets huvudrestaurang är bufférestaurangen "Gourmet" som varje dag byter tema utöver sitt populära och digra grundutbud. Här kan ni beroende av dag avnjuta asiatiskt, italienskt, mexikanskt, libanesiskt eller seafood. Alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker serveras vid bordet. I all inclusive ingår dagligen frukost, lunch och middag i restaurang "Gourmet". Utöver bufférestaurangen kan ni äta Italienskt i restaurangen "Tramonto", färsk fisk i resturangen "the Seahorse" eller i strandrestaurangen "the Sandal", autentisk turkisk gastronomi i restaurangen "Ottoman" eller asiatiska upplevelser i restaurangen "Chaufang" mot en mindre bordsreservationsavgift. Det finns nio barer att rotera mellan, alla serverar alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker av importerade märken. Teman på barerna är bland annat Irländsk pub, renodlad sportbar, strandbar, loungebar och så finns det barer med livemusik samt nattklubb. Utöver detta digra utbud finns fyra snackbarer som serverar mat och dryck samt ett konditori som bland annat erbjuder handgjorda chokladpraliner. Vi kan garantera att ni inte behöver gå varken hungriga eller törstiga på Regnum Carya.

Underhållning: Utöver pooler, golfbanor, strand och restauranger erbjuder hotellet bowlingbanor, biljardhall, bordtennisbord, en spelhall och regelbundna scenframträdanden.

Video - lyxen på Regnum Carya

<iframe width="600" height="338" src="https://www.youtube.com/embed/GVFE6L3Eo24" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Carya GC och 2 x 18 hål på National GC. Som vanligt i Belek är tidiga bokningar att rekommendera då tillgången på lediga starttider alltid är begränsad. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Carya Golf är designad av Peter Thomson som skapat en klassisk hedbana likt de han hade stora framgångar på som spelare i Berkshire, England. Dock med ett annat klimat och med medelhavskänsla. Banan är i ett konstant superbt skick och erbjuder en underhållande utmaning för alla typer av golfare. Banan har bland annat Turkiets längsta hål på 568 meter kallat kort och gott "Long" och ni kommer spela det annorlunda hål nummer 16 där ni i stort sett slår ut från taket på en villa. Mät er med de tidigare Turkish Airlines Open vinnarna på Carya, Thorbjörn Olsen 2016 och Justin Rose 2017 och 2018. Vi kan garantera att Carya är en utav de bästa golfupplevelserna i Europa. Carya erbjuder kvällstid spel i elljus.


National Golf Club var den första golfbanan att öppna i Belek och året var 1994. Banan står sig fortfarande som mångas favorit och är ständigt en trevlig utmaning. Här spelar damerna sedan länge Europatourgolf på något smala fairways med flera dog-legs, vattenhinder, strategiska bunkrar och knepiga greener. Banan kan kategoriseras som skogsbana och är designad av David Feherty. Vi kan utlova en utmanande golfrunda på en fantastiskt väl underhållen golfbana. 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till eventuella externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda, Köpenhamn eller Landvetter inklusive resväska på 20 kg, golfbag på 15 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med SunExpress eller Pegasus. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resdatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta