Skip to main content

Alicante - Padel Mansion

Dröm för det glada padel- & golfgänget

Ett paradis för padel- och golfgruppen strax utanför härliga Alicante. Spela obegränsat med padel på er egen padelbana, i konstruktion av guld från kvalitetstillverkaren JuBo Padel och med fantastisk utsikt, några få steg från sovrummet. Dyk ner i den uppvärmda poolen, hämta en kyld dryck ur kylskåpet, slå er ner i en solstol, njut av lugnet och svid om till ett gigantiskt utbud av nöjen i Alicante. Padel Mansion är en unik destination för gruppen på 8 – 20 personer som spelar padel och/eller golf och vill bo lyxigt och sällskapligt under semestern. Här är inget lämnat åt slumpen.

Hyrbil tar er till golfbanor

På plats finns hyrbil att låna utan kostnad, liksom elcyklar och lådcyklar. Är ni många som vill spela padel samtidigt finns ytterligare banor på cykelavstånd. Tur är väl då att det finns tre snygga Butchers Bike och en Cargobike. Alla med batterier. Likaså finns golfbanan Bonalba fyra minuters bilresa bort och Alicante GC, Alenda GC och Font del Llop nås på tjugo minuters bilfärd. Vi förbokar naturligtvis starttiderna på golfbanan.

Uppvärmd pool året om

Själva huset har stort modernt kök, rymligt sällskapsrum, tio sovrum med enkelsängar, många badrum och fantastisk utemiljö med matbord i det fria, en uppvärm pool som garanterar minimum 22 grader året om, gott om solsängar och en jacuzzi. Det finns alltså alla möjligheter att koppla av med en bok i den värmande solen efter en dag med aktiviteter. Har ni glömt att ta med er en bok på resan finns ett stort bibliotek med svenska böcker, liksom fritt Wifi. Ta bilen till någon av alla närliggande restauranger eller tänd Weber-grillen och fixa en egen middag. Naturligtvis finns möjligheteten att hyra in en mästerlig kock som kommer till huset och dukar upp till grillbuffé eller en härlig tapaskväll. Skulle ni råka spilla på turtröjan så finns tvättstuga.

En rikrig serviceupplevelse

När ni ankommer Alicante flygplats hämtas ni i en minibuss som kör er till huset där sängkläder och handdukar resan finns. Ta sedan en tur med hyrbilen till närliggande Supermarkert och fyll kylskåpet med lokala delikatesser och drycker. När det väl bär av hem ingår städning i arrangemanget så ni packar ihop och sätter er bekvämt i transferbussen igen. Skulle ni behöva assistans på plats så finns trevlig och hjälpsam personal i närheten som inget hellre önskar än att ge er en superb semester.

Frågan är. Kan det bli mycket bättre för padelgruppen som vill ha fritt spelrum och bo sällskapligt?

Max antal gäster: 20    Max antal gäster med separata sängar: 20    Antal sovrum: 10
Antal dubbelsängar: 0   Antal enkelsängar: 20   Totalt antal badrum: 4


.

 

 

Huset

Vid grupper som är färre än 16 personer kan vi inte garantera att ni har huset för er själva då herrgården har rätt att fylla upp åtestående rum. Önskar ni ändå boka huset privat så be oss om pris. 

Faciliteter & bekvämligheter:
Sängkläder
Duschhandukar
Luftkonditionering/värme
Tv
Wi-Fi
Fullt utrustat kök
Tvättmaskin
Strykbräda/strykjärn
Hårtork

Sovrum:
Sovrum 1 - 10: Enkelsängar 90 x 200 cm (2 platser)
Individuell värme/kylanläggning i varje rum
Bluetooth-högtalare
Vissa rum har tv

Utomhus:
Uppvärmd swimmingpool i spansk herrgårdsmiljö
Jacuzzi Original J-495 för 6 personer
Padel-lounge med bollar, racketar och drycker till låga priser
Weber BBQ-kitchen
Privat parkering
Solsängar
Matbord
Padelbana med WPT-standard på underlag

Närområde:
Närmsta granne: 50 meter
Avstånd restaurang: 3,5 km
Avstånd till vatten/bad: 8,5 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 3 km
Närmast större ort: Alicante 15 km
Alicante flygplats: 29 km

Padel

För att skapa bästa upplevelsen gäller det att ha bästa förutsättningarna:

    - Padelbana i guld.
    - Bästa banan på marknaden (JuBo-padel.com).
    - WPT-underlaget, Supercourt XN (green).
    - Bästa belysningen. 8x240W som ger á 36.000 lumen per watt.
    - WPT-anpassade ingångar/utgångar.
    - WPT-design på glaset (bara 2x3m glas).
    - Eluppvärmda glaspartier (inget morgondag eller regnvatten).
    - Bästa utsikten.
    - Bästa WPT-upplevelsen i sidbytena.

 

Dessutom högsta servicen:

    - Tillgång till kylda drycker under sidbytet (vatten, sportdryck, öl, cava, låga priser).
    - Tillgång till Spinfire Pro 2, bästa bollmaskinen på marknaden (lånas ut gratis).
    - Tillgång till bollförråd med nya och begagnade bollar (nya till låga priser).
    - Tillgång till coach-utrustning/tillbehör

Transport på plats

Att vara gäst på Padel Mansion skall vara bekvämt och utan bekymmer. När det kommer till transporter och att förflytta sig under vistelsen innebär detta:

    - Hämtning med minibuss på flygplatsen i Alicante.
    - Lämning med minibuss på flygplatsen i Alicante.
    - Vid sällskap om minst 6 personer förfogar ni över Padel Mansions minibuss utan extra kostnad (gäller besök/transport i omgivningarna)

Önskar ni annan typ av hyrbil eller flera bilar erbjuder vi er att hyra fullt försäkrade hyrbilar vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår då också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Malaga flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil. Ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Be oss om offert.

Flygresa

I detta paket ingår flygresa direkt från Arlanda, Köpenhamn eller Landvetter inklusive resväska på 20 kg och ett handbagage på 8 kg. Vi bokar alltid direktflyg och i första hand med SAS eller Norwegian. Sänd oss en förfrågan för att få priset bekräftat på ert önskade resdatum och från er önskade avreseflygplats. Vi reserverar oss för att prisklassen som anges i vår prislista kan vara slutsåld vissa datum under perioderna. Alternativa datum inom samma period till vårt angivna pris erbjuds alltid i dessa fall.  Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta