Skip to main content

Träningsläger med Olle Karlsson på Los Naranjos

Privat träningsläger med Olle Karlsson på Los Naranjos

Ladda upp inför golfsäsongen. Boka ett privat träningsläger i värmen med PRO Olle Karlsson på ”svenskklubben” Los Naranjos på Costa del Sol. Olle har spelat på Europatouren mellan 1993 - 2002. Hans främsta adepter är Marcus Svensson och Simon Carlsson som båda är rankade i topp i sin ålderskategori. Olles träningsfilosofi bygger på tydlig och enkel kommunikation baserad på tio års erfarenhet från Europatouren. Så ta chansen och träna med ett proffs inför nästa golfsäsong.

Under veckan ingår fem rundor golf på Los Naranjos GC samt åtta privata timmar med Olle Karlsson där ni fokuserar på det ni önskar förbättra i spelet. Vi lägger tillsammans upp ett schema för veckan för att optimera ert läger, det finns ingen begränsning på förkunskaper men ni skall ha ett giltigt hcp.

Ni bor superbt i stor takvåning på promenadavstånd från golfklubben. Lägenheten har tre sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum, balkong med grill och fantastisk utsikt över Medelhavet samt takterrass med privat uppvärmd pool. Ett drömboende nära nöjen och restauranger i Puerto Banus och golfbanan Los Naranjos. I paketet ingår en fullt försäkrad hyrbil med fria mil och en extra förare utan kostnad. Ni erlägger ingen deposition utan det är bara att tuta och köra. Utanför lägenheten finns privat parkering.

Detta exklusiva träningsläger på Costa del Sol kan bokas från tidig höst till sen vår oavsett antal spelare men exempelpaketet är baserat på 4 spelare. Be oss om offert vid annat antal.


Lägenheten

Faciliteter & bekvämligheter:
Hiss
Luftkonditionering/värme
Tv med internationella kanaler
Wi-Fi
Fullt utrustat kök
Kylskåp
Frys
Mikro
Ugn
Kaffekokare
Diskmaskin
Tvättmaskin
Hårtork
Strykjärn och strykbräda
Biljardbord

Rum:
Sovrum 1: Dubbelsäng 180 x 200 cm (2 platser) med badrum med jacuzzi
Sovrum 2: Dubbelsäng 150 x 200 cm (2 platser) med balkong
Sovrum 3: Enkelsängar 90 x 200 cm (2 platser) med balkong
Badrum med dusch

Utomhus:
Takterrass med privat uppvärmd pool, solsängar och bordtennisbord
Balkong med fåtöljer och grill
Privat parkering
Inom komplexet finns gemensam pool

Närområde:
Närmsta granne: 0 meter
Avstånd restaurang: 200 meter
Avstånd till vatten/bad: 3,2 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 1 km
Närmast större ort: Puerto Banus 3 km
Malaga flygplats: 66 km

Video - Magna Marbella Penthouse

Golfbanor

I detta veckopaket ingår 5 x 18 hål på Los Naranjos GC samt åtta timmars privata lektioner med PRO Olle Karlsson, som delas av fyra resenärer .

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Strax norr om Puerto Banus ligger "svenskklassikern" Los Naranjos Golf Club i golfdalen Nueva Andalucia. Banan är designad av Robert Trent Jone’s Sr och erbjuder breda fairways och gott om välplanerade hiner i form av bunkrar och dammar. Banan är en trevlig upplevelse oavsett om du är en rutinerad mästerskapsspelare eller har ett högt hcp. På Los Naranjos har bland annat Spanish Open spelats och man har vid ett par tillfällen på senare år röstats fram som Solkustens bästa golfbana. Efter rundan kan ni avnjuta en lunch eller en förfriskning från baren på den trevliga solterrassen med vy över inspelet på 18:e green. Mycket nöje väntar på denna bana med gott om svenskanknytningar.

Video - Los Naranjos Golf Club

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Malaga flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil. Ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid 5-6 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten

Se video

Karta