Skip to main content

Bogogno Golf Resort - Milano ★★★★

GOLFRESA»  Italien »  7-nätter» ★★★★

Golfresa till Bogogno Golf Club i Piemonte: modernt gofhotell med spa och Alperna som kuliss

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Tillgång till mästerskapsbanorna Conte och Bonora med förbokade starttider
  • Exklusivt boende direkt vid golfbanorna
  • Hotellet erbjuder SPA, gym, utomhuspooler och restauranger och barer
  • Lokal gastronomi på hotellets restaurang
  • Nära till Lago Maggiore och Milano för shopping och kultur
  • Privat flygplatstransfer t/r ingår för er bekvämlighet
  • We Do Travel's jourservice via telefon under hela resan

Denna utsökta golfweekend eller vecka tar er till vackra Bogogno Golf Club, beläget ca en halvtimme väster om Milano, och boende på modernt golfhotellet nära tee på de båda mästerskapsbanorna Conte och Bonora. Här kopplar ni av i fridfulla omgivningar med Alperna som kuliss samtidigt som ni spelar golf i shorts och njuter av fina faciliteter, mat och vin.

Sköna faciliteter efter golfrundan

Börja dagen med en fin frukostbuffé och promenera rakt ut till tee. Efter golfrundan kan ni med fördel koppla av vid poolen eller i hotellet Spa innan ni intar en genuin middag i restaurangen där kockarna använder lokala råvaror och lokal kunskap för att överträffa era förväntningar. Vill ni utforska omgivningarna så rekommendera vi en båttur på sköna Lago Maggiore som ligger ca 15 kilometer bort alternativt en halvdag i Milano för shopping och sevärdheter.

Två härliga golfbanor utanför hotellet

De båda golfbanorna är ingen omöjlig uppgift för någon golfare trots att Europatourens kval gör ett årligt stopp här. Banan Conte har en hint av linksbana och Bonora är en klassisk skogs- parkbana. Under rundorna följs ni av de snötäckta bergstopparna i horisonten. En rofylld, underhållande och kvalitativ golfrunda är att vänta oavsett bana.  

En bekväm golfsemester väntar på Piemontes vackra landsbyggd.

Hotellet

4****Bogogno Golf Resort ligger beläget ca 30 minuter väster om Malpensa flygplats och ytterligare en havtimme från centrala Milano. Detta miljömedvetna hotell är beläget bredvid Bogognos klubbhus och öppnade 2014. Här finns enbart 50 rum varav 18 är standard dubbelrum, 28 delux dubbelrum, 4 sviter. Hotellet erbjuder en härlig takterrass, loungebar, SPA, gym och flera konferensrum.

Rum: I vårt grundpaket ingår standar dubbelrum på 28 m2. Uppgradering till Deluxrum med vy äver golfbanan och med balkong är möjlig mot tillägg. Alla rum har dubbelsängar alternativt två separata sängar, luftkonditionering, tv och badrum.

Restauranger & barer: Hotellets huvidrestaurang heter "Whats Else?" och ligger bredvid klubbhuset. Här erbjuds lokala klassiker från Piemonte likväl som internationella rätter och Italienska klassiker. Hotellets stora bar ligger i klubbhuset och här kan man avnjuta en öl eller två från lunch till kväll, American Bar har öppet kvällstid och erbjuder ett brett utbud av drinkar.

Faciliteter & Underhållning: Då Bogogno ligger i natursköna omgivningar finns möjlighet att utforska flera vandringsleder i omgivningarna. Passa också på att besöka ett par av de lokala vingårdarna i regionen. På hotellet finns utöver de två golfbanorna också två tennisbanor, SPA som erbjuder behandlingar två utomhuspooler och ett modernt gym. 

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål fördelade på Bogogno Conte och Bonora. Vi förbokar starttider efter era önskemål. Vill ni prova banor utanför hotellet som exempelvis Castelconturbia eller Le Robinie så ordnar vi starttider och transfer.

Bogogno Conte är en kvalbana till Europatouren men får ändå anses vara den något enklare av de två Bogogno-banorna. Här stöter ni på något färre hinder i form av vatten och elaka bunkrar även om det finns gott om dom även här. Banan har en bredare layout än systerbanan och är en flack historia och enkel att promenera. Vi kan garantera en härlig utmaning på denna 6206 meter långa par 72.


Bogogno Bonora är en ganska tuff utmaning men flertalet vattenhiner, svårt placerade bunkarar och naturligta hinder. Denna bana av parkkarraktär går genom en böljande terräng och golfbil kan rekommenderas. Vi får anse Bonora vara den tuffare utmaningen av de två banorna på Bogogno. Banan mäster 6284 meter och har par 72.

Transport på plats

I alla våra paket till Bogogno ingår privat flygplatstransfer från Malpensa flygplats. Ankommer ni Linate flygplats tillkommer en kostnad. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen och kör er sedan i modern bil till hotellet. På hemresedagen möts ni upp vid hotellets reception på anslagen tid för transfer till flygplatsen. Transfertiden från Malpensa är lite drygt en halvtimme.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta