Skip to main content

Manchester City 2024/2025

  Manchester City - hemmamatcher 2023/2024

We Do Travel erbjuder officiella biljetter till samtliga Manchester City´s matcher i Premier Legue 2024/2025.

Alla priser nedan inkluderar 2 nätter i dubbelrum på 4*Mercure Manchester Piccadilly Hotel, 4*Innside by Melia Manchester eller 4*The Alan samt VIP-matchbiljetter "Vermillion Hospitality Package" vilket inkluderar en middag innan match på restaurang Vermillion som ligger nära arenan. Väl på Ethiad Stadium så erbjuds en välkomstdrink innan ni sitter ner på nedre etage på långsida/hörn, biljetter med riktigt bra vy av händelserna. Vi bokar alltid officiella biljetter som levereras till er på mejl. Samtliga garanteras att sitta tillsammans. Läs mer om biljetterna under fliken "matchbiljetter" nedan.

GÖR FÖRFRÅGAN HÄR:

 


  • Officiella biljetter
  • Säker biljettleverans
  • Biljetter bredvid varandra
  • Eventgaranti (matchbiljett återbetalas vi inställd match)

 

 

 

Hotell

2 nätter i dubbelrum ingår i våra paket. Boende sker på 4*centrala hotell i Manchester.

4*Mercure Manchester Piccadilly Hotel är ett modernt hotell mitt i smeten med massor av restauranger, shopping och pubar som granne. Inom kort avstånd finns goda transportförbindelser inom staden och till flygplatsen. Ett bra val för den som vill ha action och bekvämt boende. Länk till hotellets hemsida.

4*Innside by Melia Manchester är ett av Manchesters mest populära 4*hotell. Här bor ni i hjärtat av staden och har mängder av nöjen och restauranger kring er samt närhet till kollektivtrafik. Hotells restaurang serverar tapas och spanska rätter och är en rekomendation. Länk till hotellets hemsida.

4*The Alan är ett klassikt hotell beläget i centrala Manchester. Ett perfekt val om ni reser med företaget och vill nyttja ett konferensrum. Hotellet har rymliga rum och erbjuder en bra grillrestaurang. I närområdet finns butiker, restautranger och naturligtvis gott om pubar.

Matchbiljetter

I detta paket ingår VIP-biljetter. Bär aldrig bortalagets tröjor. Våra biljetter är enbart för hemmafans.

Vermillion Hospitality Package inkludrera:
- Block 122
- Platser tillsammans på långsida nedre etage
- Säker biljettleverans
- Trerätters middag i restaurang Vermillion som ligger nära arenan
- Välkomstdrink
- Officiellt matchprogram
 

  • Officiella biljetter
  • Säker biljettleverans
  • Biljetter bredvid varandra
  • Eventgaranti (matchbiljett återbetalas vi inställd match)

Om Manchester City

Manchester City är en framstående engelsk fotbollsklubb med en rik och spännande historia. Klubben grundades ursprungligen år 1880 under namnet "St. Mark's (West Gorton)" och har sedan dess genomgått olika förändringar och namnbyten innan den slutligen antog det nuvarande namnet, Manchester City, 1894.

Under tidiga år kämpade klubben på olika nivåer i det engelska ligasystemet. Det var inte förrän på 1960-talet som Manchester City verkligen blomstrade under tränaren Joe Mercer och spelare som Colin Bell, Mike Summerbee och Francis Lee. Klubben vann då flera stora troféer, inklusive ligan (First Division), FA-cupen och Ligacupen.

Efter några framgångsrika år drabbades klubben av svårigheter och hamnade i nedflyttningsstriden vid flera tillfällen. Det tog dock inte lång tid innan Manchester City återvände till toppen av engelsk fotboll under 2000-talet.

Ett viktigt kapitel i klubbens historia inträffade när den Abu Dhabi-baserade koncernen "City Football Group" förvärvade Manchester City 2008. Investeringar från koncernen ledde till att klubben kunde attrahera toppspelare och tränare, vilket ledde till en period av enorm framgång.

Under tränaren Pep Guardiolas ledning har Manchester City dominerat engelsk fotboll genom att vinna flera Premier League-titlar, FA-cupen och Ligacupen. Klubben har också nått framgång i internationella tävlingar, som exempelvis att nå finalen i UEFA Champions League.

Manchester Citys historia är full av dramatik och framgångar, och klubben fortsätter att vara en av de mest respekterade och framstående fotbollsklubbarna i världen. Dess passionerade supportrar och engagemanget för att spela attraktiv fotboll har gjort klubben till en stark och älskad ikon inom fotbollsvärlden.

Om Ethiad Stadium

Ethiad Stadium, beläget i Manchester, är hemmaarena för den framstående fotbollsklubben Manchester City. Arenan är en modern och imponerande byggnad som invigdes 2003 och har en kapacitet på över 50 000 åskådare.

Namnet "Etihad" kommer från sponsorn Etihad Airways, vilket är ett av de många bevisen på klubbens globala anseende och stora ekonomiska framgångar. Arenan har genom åren varit värd för en rad betydelsefulla fotbollsmatcher, inklusive Premier League-matcher, FA-cupfinaler och UEFA Champions League-spel.

Ethiad Stadium erbjuder en fantastisk atmosfär, och dess supportrar är kända för att vara passionerade och lojala gentemot sitt lag. Dess moderna faciliteter och välplanerade design ger en behaglig upplevelse för både spelare och åskådare.

Förutom fotbollsmatcher är Ethiad Stadium också en populär plats för olika evenemang och konserter, vilket gör det till en betydande plats inte bara för fotbollsentusiaster utan även för kultur och underhållning i staden.

Ethiad Stadium har blivit ett symboliskt landmärke för Manchester City och en plats där fotbollshistoria har skrivits. Med dess imponerande kapacitet, moderna bekvämligheter och otroliga atmosfär kommer arenan fortsätta vara en betydelsefull del av fotbollsvärlden och den lokala gemenskapen i Manchester.

Karta