Skip to main content

Praia del Rey Beachfront lägenheter ★★★★ - Norra Lissabon

GOLFRESA»  Portugal»  Lissabon»  7-nätter» ★★★★

Den ultimata golfresan: lyxiga lägenheter vid havet & topprankade banor vid Atlantens kust

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Resorten ligger naturskönt vid havet en timme nordväst om Lissabon
  • Några av Portugals bästa golfbanor – inklusive West Cliffs (rankad topp tre i Portugal)
  • Ljusa, moderna lägenheter för fyra golfare per lägenhet
  • Havsutsikt från balkongen och 200 meter till stranden
  • Inkluderad flygplatstransfer och shuttle-service till golfbanorna
  • Numera inkluderas frukost i klubbhuset
  • Fullt utrustade kök, luftkonditionering, wifi
  • Gångavstånd till mindre livsmedelsbutik
  • Tillgång till gemensamt poolområde och andra resortfaciliteter
  • Vi skräddarsyr antalet resdagar och antalet golfrundor

Detta prisvärda golfpaket tar er till ett område i Europa som får anses som ett av de mest kvalitativa avseende riktigt bra golfbanor per capita. Ca en timme nordväst om Lissabon, vid Atlantkusten, ligger Praia del Rey med sitt ståtliga golfhotell men också med ljusa moderna lägenheter som ger fyra golfare ett socialt och prisvärt boende under golfresan. Under er golfvecka spelar ni klassiska Praia del Rey, nya superbanan West Cliffs som redan rankas topp tre i Portugal och Royal Obidos som utmanar om Europatourbanestatus.

Njut av havsutsikt

Lägenheterna ligger ca 200 meter från stranden i den norra delen av resorten och erbjuder havsutsikt från balkongen. Ni har tillgång till gemensamt poolområde och ni har gångavstånd till restaurangen Maré. I lägenheterna har ni fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupper och matbord, två sovrum och två badrum. Det ena sovrummet har en större dubbelsäng och det andra sovrummet två enkelsängar. Självhushåll gäller men ni har möjlighet att lägga till frukost på närliggande Maré Restautant för 800:- per vecka.

Luta er tillbaka med inkluderad transfer

För att göra golfresan extra smidig för er har vi inkluderat flygplatstransfer och shuttle till alla golfbanor som är inkluderade. För er som vill se mer än vackra golfbanor finns en del utflyktsmål som är rimliga att nå med taxi. Historiska orten Obidos nås på ca en halvtimmes bilresa och till semesterorterna Beleal och Peniche med fina stränder och en del nöjen tar taxiresan ca tjugo minuter. Vill ni hellre ha hyrbil till ert förfogande så be oss om offert.

Lägenheterna

Lägenheterna
- Fullt utrustat kök med kyl/frys, ugn, mikro, kaffekokare, diskmaskin
- Luftkonditionering/värme
- Kassaskåp
- Tvättmaskin
- Strykbräda och strykjärn
- Hårtork
- Tv med internationella kanaler
- Wifi

Service inom området
- Gångavstånd till restaurang
- Gångavstånd till mindre livsmedelsbutik (öppen under sommarhalvåret)
- Intilliggande strand
- Gemensamt poolområde
- Fri parkering
- Tillgång till gym
- Shuttlebuss inom området

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål som ni fördelar efter önskemål på banorna Praia del Rey, West Cliffs och Royal Obidos.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Praia del Rey (****)* är utan tvekan en av Europas bästa golfbanor och tillsammans med systerbanan West Cliffs erbjuder man en klass som är svår att hitta på annat håll. Banan slingrar sig bland tallskog och längs onulerade sanddynor med spektakulära vyer över Atlanten och omgivningarna. Banna är en mix av seaside och parkbana och är garanterat en utmanande och trevlig bana oavsett hcp. Golf World Magazine rankar årligen banan som topp 30 i Europa.


Det nya tillskottet till golfresorten Praia del Rey är superbanan West Cliffs (*****)* som redan på ett par år efter öppnandet rankas som topp 3 i Portugal tillsammans med Monte Rei och Oitavos Dunes. Ett mästerverk av linkskarraktär med enastående vyer över Atlanten signerat Cynthia Dye. Banan är tuff för höghandicapare även om flera utslagsplatser gör den angenäm. Ta vinden från Atlanten i beaktning, den kan vissa dagar vara en intressant faktor. West Cliffs är ett måste att uppleva för en sann golfare.   


Royal Obidos ligger ca fem minuters transfer norr om Praia del Reys banor. Detta är en tuff bana även för spelare med lägre hcp men en upplevelse för samtliga golfare. Banan blev Seve Ballesteros sista banprojekt och han har verkligen avslutat med värdighet. Denna spektakulära seasidebana kommer bjuda in till en hel del riskfyllda slag under rundan som bjuder på härliga vyer över Atlanten. På åtta av banans hål möter ni vatten och så får man ofta ha vind i åtanke som en variabel. Från bakre tee är banan lång men för medelgolfaren finns alternativa tees. Royal Obidos är utöver lång även till viss del kuperad vilket spär på utmaningen. Var beredda på en naturskön och utmanande golfrunda.

Bedömning av banor baserat på våra resenärers och vår egen uppfattning. Dock vet vi att alla har sin egen upplevelse och syn på utmaning och layout.

*****Banor i världklass. Utmanande.
****Fantastiska mästerskapsbanor och guldkorn. Utmanande men överkommliga för de flesta.
***Mycket bra mästerskapsbanor. Utmanande men inte för tuffa.
**Mycket bra semestergolfbanor som utmanar men inte är allt för tuffa.
*En klass på banor som vi inte erbjuder i vårt ordinarie program. Passar er som vill resa till värmen och inte spela på för uppbokade banor och er som är nybörjare och vill träna på golfbanor i värmen. Be oss om information.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med en skylt med ert namn. Ni körs sedan i modern minibuss till ert boende. Inom området går en shuttleservice som vi förbokar för transport till klubbhuset. Buss hämtar er på anslagna tider och i god tid till era starttider och tar er efter golfrundan tillbaka till er lägenhet. På hemresedagen hämtas ni vid ert boende för transfer tillbaka till flygplatsen. 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta