Skip to main content

Algarve - Aqualuz Lagos

Spela billigare golf på Algarve – Golfhäftet ingår

Boka detta prisvärda golfpaket till Algarves trevligaste ort Lagos och spela billigare golf både på och efter semestern med det inkluderade Golfhäftet 2021. Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i bland annat Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. På Aqualus Suites bor ni centralt i klimatsäkra Lagos omgiven av kvalitativa golfbanor.

Lagos har allt för golfresan

På västra Algarve ligger vad många anser vara en av Europas bästa golfdestinationer, Lagos. Det är lätt att förstå varför. Klimatet är milt hela vintern, utbudet av shopping är stort och restauranger som överraskar är många. Lägg till breda stränder, närliggande naturreservat, marknader och många fina golfbanorna på nära avstånd och ni har ett bekvämt och solsäkert resmål för nästa golfäventyr.

Centralt boende

Ni bor på moderna lägenhetshotellet Aqualuz i centrala Lagos. Här är det ca fem minuters promenad till den centrala gågatan som kantas av många uteserveringar, små butiker, pubar och kaféer. I direkta närområdet finns även ett par restauranger och livsmedelsbutiker. Boende sker i ljusa moderna studios eller lägenheter beroende på hur många ni är som reser och vilka önskemål ni har. Alla rumstyper har ett kök så att ni kan laga till en egen frukost, lunch eller middag, balkong för morgonkaffe och ljumna kvällar samt bekväma kvalitetssängar för en god natts sömn. På hotellet finns utomhus- och inomhuspool, restaurang, bar och spelrum med biljard och pingis. Ett bekvämt, centralt och utmärkt boende för ert besök i Algarves gemytligaste ort.

Vi skräddarsyr er golf på närliggande golfbanor

Kring Lagos finner ni fler golfbanor som vi anser håller toppklass i Sydeuropa och det fina är att de flesta klubbar samarbetar med det inkluderande Golfhäftet. Vi hjälper er att reservera starttider på så många banor ni önskar och ni betalar halv ordinarie green fee på plats i Portugal. En runda är redan inkluderad i paketet och spelas på den alltid välunderhållna, uppseendeväckande och intressanta banan Santo Antonio belägen bland kullar och grönska ca tjugo minuter väster om Lagos. Eftersom banan är utsträckt i aningen kuperad terräng inkluderar vi golfbil till er runda. Till Santo Antonio inkluderar vi även privat transfer t/r. Vi rekommenderar er att nyttja er rabatt med Golfhäftet på banorna Palmares, Boavista, Espiche samt Peninas Sir Henry Cotton Championship course. Det ger er en omväxlande och högoktanig golfupplevelse på västra Algarve. Även om banorna är i toppklass skall ingen med högt hcp skrämmas av utmaningen, vi utlovar en superb golfupplevelse. Läs mer om banorna under fliken ”Golfbanor” nedan. 

Privat transfer

Med centralt boende i en större ort tycker vi det är bekvämt att inkludera transfer för att slippa parkering och körande som en hyrbil innebär. Chaufför möter upp i flygplatsens ankomsthall för privat transfer till hotellet. Ni hämtas vid receptionen den dag ni skall spela på Santo Antonio och sedan vid klubbhuset för återresa. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid återresa till flygplatsen. Vi kan förboka transfer till golfrundor där ni nyttjar Golfhäftet men taxi är ett bra alternativ då restiden är ca 10 – 15 minuter till banorna Palmares, Boavista och Espiche. I Portugal motsvarar en minuts taxiresa ca €1 i kostnad.  Räkna med ca €15 per bil och per väg till golfklubbarna.

Förläng golfupplevelsen - Golhäftet 2021 ingår

Vid bokning av detta paket erhåller varje golfare en digital version av Golfhäftet 2021 vilket ger er möjligheten att njuta av golfspel även efter semestern med We Do Travel. Golfhäftet ger dig chansen att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i bla Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Läs mer på www.golfhaftet.com

Detta prisvärda golfpaket till Algarve ger er värde även efter er soliga semester.


Detaljerad prislista

Lägenheterna

Aqualuz Suites Lagos ligger strax söder om de centrala kvarteren med restauranger, shopping och butiker. En promenad tar cirka fem minuter till centrum och närmsta strand. I de närliggande kvarteren finns några restauranger och livsmedelsbutiker.

Lägenheter: Vi erbjuder Premium Studios om ni är 1 – 2 resenärer eller lägenheter med två sovrum om ni är 3 – 4 resenärer. Studios är på 49 kvadranter och lägenheterna på 82 kvadratmeter.  Studios har två separata sängar och lägenheterna ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två separata sängar. Alla rumstyper har pentry med mikro, vattenkokare och kaffekokare. Moderna möbler med soffa, matbord och tv, fräscht badrum med dusch och en möblerad balkong. Alla studios/lägenheter har WiFi, luftkonditionering och kassaskåp.  

Restaurang & barer: När ni bor på Aqualuz har ni närhet till massor av restauranger och barare på kort promenadavstånd. På hotellet kan ni njuta av Algarves läckerheter i restaurangen 1415 À Descoberta och ta en drink vid poolkanten eller i den moderna miljön som erbjuda i Bar Aqualuz.

Underhållning & faciliteter: Aqualuz Suites erbjuder 24-timmars öppen reception, restaurang, bar, stor utomhuspool med många solstolar, fritt Wifi genom hela hotellet, spelrum med biljard och pingis, gym och inomhuspool. Har ni ett paket med hyrbil finns privat parkering utanför hotellet mot en kostnad.

Golfbanor

I vårt paket till Aqualuz Suites i Lagos ingår 1 x 18 hål på spännande banan Santo Antonio GC belägen ca tjugo minuters transfer väster om Lagos. Vi inkluderar privat transfer till denna runda t/r. Dessutom ingår Golfhäftet 2021 i bokningen vilket ger er möjligheten att spela golf till halv ordinarie green fee på flera superba och närliggande golfbanor. Vi hjälper er att reservera starttider enligt era önskemål på så många banor som ni önskar.

Med Golfhäftet 2021 kan ni bland annat välja att spela de lokala toppbanorna Palmares GC, Boavista GC, Espiche GC och Penina Championship course. Golfhäftet gäller en runda per bana.

Ni erhåller voucher för spel på Santo Antonio och reservationsbekräftelse för spel på övriga banor. Spel på banor där ni nyttjar Golfhäftet 2021 betalas på plats direkt till klubben.

Naturligtvis hjälper vi er gärna att boka golf på andra banor Morgado, Alamos och Salgados GC.

INGÅR:
Santo Antonio golf (före detta Parque de Floresta) är en rolig och pittoresk golfbana väster om Praia da Luz och Lagos. Denna trevliga upplevser går genom dalar, förbi eukalyptus täckta raviner och bland oliv-, palmträd och tallar. Banan är kuperad så vi inkluderar golfbil i paketet. Santo Antonio är kort med sina 5191 meter men underhållande hela vägen med fantatiskt välunderhållna greener och välskötta fairways. Ett gömt guldkorn som man gära spelar flera gånger om oavsett hcp. En dag på Santo Antonio kommer även ge er några av de mest hänförande vyerna ni kan finna på Algarvekusten.
Ca 20 minuter bilfärd från ert boendeKAN BOKAS MED GOLFHÄFTET:
Nya banan Espiche Golf är en miljötänkade golfklubb och banan är försiktigt och behagligt utlagd på ett naturligt sätt i landskapet och naturreservatet strax väster om Lagos stad. Här bidrar man på olika sätt till en hållbar framtid samtidigt som man erbjuder en bana av yppersta klass. Naturliga hinder som vattendrag och sjöar kommer i spel i det böljande landskapet. Banan är ganska öppen och erbjuder generösa fairways längs sina 5453 meter. En banan som passar alla golfare men primerar dom med längd i slagen. Passa på och njut av den härliga miljön runt omkring er med vingård och vyer över Monchique-bergen och avsluta med en middag i klubbhuset som vunnit utmärkelser för sin arkitektur.
Ca 15 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte vecka 40,41,42,43Palmares GC är en utav Algarves mest uppskattade golfbanor och ligger direkt vid havet öster om Lagos stad. Denna 27-hålsbana som ligger i något kuperad terräng är en kross mellan links och parkbana och kommer ge er alla förutsättningar för en lyckad golfrunda, finishen är fantastisk. Ni kommer stöta på några blinda slag på er väg mot de stora inbjudande och ondulerarade greenerna men Palmares är ingen omöjlig uppgift även om du har lite högre hcp. Robert Trent Jones Jr har designat om Palmares till att bli en av Europas bästa golfupplevelser men kvalitet på layout, utmaning och hisnande vyer. Vi kan rekommendera att hyra en golfbil om det är en varm dag då banan är kuperad (€40 per bil)
Ca 15 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte vecka 10,11,41,42


Boavista Golf ligger vackert nära kusten strax väster om Lagos och öster om Praia da Luz och öppnade i januari år 2002. Banan har snabbt vunnit respekt bland besökande golfare och rankas idag som en av Algarves bättre banor. Landskapet är kuperat och därför rekommenderar vi att boka till en golfbil. Ni möter en ganska förlåtande och kort bana med sina 5251 meter och med breda fairways men mycket ondulerande greener och några riktigt utmanande par 3-hål.  Vi tycker banan passar både såväl låghandicapare som spelare med högre hcp. En dag på Boavista blir en njutning med många fina vyer över Atlanten.
Ca 6 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte vecka 11,12,42,43


Penina Championship course ligger strax utanför kustorten Alvor. Banan som är den äldsta på Algarve är flack och lätt att promenera. Dock är det en ganska lång golfbana och en stundom en tuff utmaning. Ni spelar på smala fairways som kantas av mycket trädd och besvärlig ruff. Här gäller ofta precision för att inte tappa bollen. Flertalet svårforcerade bunkrar bevarar de alltid excellenta greenerna. Trots sin längd, utmaning och det faktum att banan varit värd för Portuguese Open vid hela tio tillfällen bör alla golfare uppskatta en dag på denna populära golfbana. Njut av lugnet, naturen, skicket och par 3 hålet på 13:e, ett hål som röstats fram till ett av de 500 bästa golfhålen i världen.
Ca 20 minuter bilfärd från ert boende / Inga angivna restriktioner med Golfhäftet

 

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med en skylt med ert namn/We Do Travel. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet på angiven tid för återresa mot flygplatsen. Till den inkluderade golfrundan på Santo Antonio Golf ingår privat transfer t/r. Vill ni att vi även bokar transfer till de banor ni bokar med Golfhäftet så hjälper vi er. Avstånd till samtliga banor är inom tjugo minuter.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta