Skip to main content

La Finca Golf Resort - Costa Blanca ★★★★★

GOLFRESA»  Spanien»  Costa Blanca»  7-nätter» ★★★★★

Lyxig golfresa till La Finca Resort, Costa Blanca – Inkluderar exklusiv golf, hyrbil & femstjärnigt boende

  Höjdpunkter på resmålet!
 • Exklusivt och lyxigt boende
 • Golfbanor av topprankning: La Finca, Villamartin GC
 • Resort med padel, tennis, poolområde, restauranger och barer
 • Stora, elegant rum med vackra vyer. Balkong i västläge.
 • Frihet med "Hyrbil utan Krångel"
 • Närhet till stränder, shopping, nöjen i Torrevieja med restauranger och barer.

Upptäck golfäventyret på La Finca Resort, Costa Blanca, med lyx, avkoppling och sport. Bo i eleganta rum med utsikt och njut av toppservice. Tillgång till främsta golfbanor, inklusive La Finca och Villamartin GC, för alla nivåer. Resorten erbjuder padel, tennis, pool, och mat från olika kök. Inkluderad hyrbil för att utforska omgivningens stränder och nöjen.

Ett komplett golfhotell

Inom hotellområdet finns padel- och tennisbanor, stort poolområde, flera restauranger och barer. Boende sker i stora elegant inredda rum med vackra vyer från er balkong i västläge.
La Fina Golf Resort är troligtvis det mest kompletta och exklusiva golfhotellet kring Alicante.  
Till stränder, shopping och nöjen i Torrevieja tar en bilresa ca 25 minuter och till den mindre centrumet nära hotellet med restauranger och barer tar bilresan fem minuter och en promenad tjugo minuter.

Spela golf på La Finca och Villamartin


Ni spelar golf på hemmabanan La Finca som måste rankas som en av de bästa på Costa Blanca. Denn parkbana passar alla sorters golfare och erbjuder breda fairways men också möjligheten att utmana för den modige spelaren. Utöver tre rundor på hemmabanan ingår utflyktsrundor på klassiska banan Villamartin som är den äldsta banan på kusten och alltid en upplevelse att spela.

Frihet med hyrbil utan krångel

Den inkluderade hyrbilen är fullt försäkrad, inkluderar extra förare och fri körsträcka. Ni betalar ingen självrisk vid skador och heller ingen deposition, det är bra att tuta och köra. En representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomsthallen och visar er till bilen. På hemresedagen lämnas bilen åter i parkeringshuset på flygplatsen. Det kallar vi "hyrbil utan krångel".

 

Hotellet

5*La Finca Golf Resort ligger ca 30 minuter söder om Alicante. Detta är ett utpräglat golfhotell av bästa klass. Hotellet har 120 moderna rum och fina faciliteter.

Rum: Ni bor i moderna och snyggt inredda deluxerum på 33 m2. Ni väljer mellan king-size säng eller två separata sängar. Alla rum har badrum med dusch, tv, balkong, fritt Wi-Fi, kassafack och detaljer som hårtork och morgonrock.  

Restauranger & barer: Hotellets hjärta är restaurangen och baren ”the Hub” som serverar kalla drycker, bra cocktails och en rad olika maträtter som passar både till lunch och middag. I klubbhuset kan ni inmundiga den klassiska golfmenyn med hamburgare, pizza och mackor av olika de slag. När klubbhuset finner ni den nya mexikansk-italienska restaurangen Frijolino som är riktigt populär och alltid får fina vitsord. Här rekommenderar vi bordsbokning.  

Underhållning & faciliteter: Inom hotellområdet finns utomhuspool, Spa, padelbanor, tennisbanor, gym och konferensrum

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på La Finca GC och 2 x 18 hål på Villamartin GC.

La Finca GC är en parkbana som passar alla sorters golfare. Här spelar ni golf på breda fairways och mellan olivträd, palmer och en del vatten. Greenerna är spektakulära och alla unika med allt från ondulerande, fyrkantiga och flacka designer. La Finca GC har varit värd för flera större amatörtävlingar och rankas av många som en av de bästa golfupplevelserna på Costa Blanca. Den platta terrängen gör banan lätt att promenera.Villamartin GC, belägen en mil väster om Torrevieja, är en av de äldsta golfklubbarna på Costa Blanca. Designad av P.Puttman öppnade man upp för spel bland olivlundar och pinjeträd år 1972 och idag är banan omgiven av frodig och naturlig växtlighet. Detta är en bana som passar alla typer av spelare även om man kan stoltsera med att ha attrahreta världseliten med Europatourtävling på banan 1995. Trots sin mästerskapsstatus är det ingen omöjlig uppgift för semestergolfaren. Första nio går genom kuperad terräng och sista nio blir en mer flack upplevelse men med en del raviner i spel. Från en del hål får ni härliga vyer över Medelhavet. Passa på att ta en förfriskning eller matbit i klubbhuset efter rundan. Villamartin är en av de mest familjära och välkomnande klubbarna på kusten.

 

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

 • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
 • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
 • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta