Skip to main content

Costa del Sol - Benhavis - Colina del Paraiso

Spela billigare golf på Costa del Sol – Golfhäftet ingår

Spela billigare golf under och efter semestern. I detta golfpaket med Golfhäftet till soliga Costa del Sol ingår två rundor golf på väl utvalda golfbanor. Vi hjälper er att boka ytterligare golf på bra banor där ni kan nyttja det inkluderade Golfhäftet och spela golf till halv ordinarie green fee. Boka ett golfpaket där Golfhäftet ingår och förläng golfupplevelsen på nya banor även efter semestern.

Med paketet till Colina del Paraiso bor ni centralt på kusten nära nöjen, stränder och golfbanor. Golf spelas på svenskfavoriten Los Naranjos och på en av kustens mest populära golfklubbar, El Paraiso. Med Golfhäftet kan ni spela till halva priset på bland annat Atalaya GC, Marbella Golf Country Club, El Chaparral och La Canada. Naturligtvis hjälper vi er att reservera starttider.  

Rymliga lägenheter & massor av aktiviteter

Ca tio minuters bilfärd från pulsen i Puerto Banus hamn, stränderna vid Guadalmina och nära de populära orterna Estepona, San Pedero och Marbella ligger populära lägenhetshotellet Colina del Paraiso. Här bor ni dessutom granne med flera bra golfbanor. De ljusa och fullt utrustade lägenheterna finns med ett sovrum om ni reser som par eller två sovrum om ni är fyra vänner eller en familj som reser. Utöver det fräscha, privata och rymliga boendet så erbjuder Colina del Paraiso spel på padelbanor, tennisbanor, sol och bad vid tre pooler och en restaurang med golfvy som håller öppet för frukost, lunch och middag. Här är det enkelt att koppla av i den värmande Medelhavssolen och nära till mycket.

Skräddarsy er golf på närliggande banor

I detta paket ingår 18 hål golf på två fina golfbanor. Ni spelar El Paraiso som kallas på ”kustens vänligaste klubb” och ”svenskklassikern” Los Naranjos som bland annat varit värd för Europatouren. Övriga golfrundor för semestern hjälper vi er att boka på banor där ni erbjuds halv ordinarie green fee med det inkluderade Golfhäftet 2021. Bland banor att välja mellan finns bland annat Atalaya New, Marbella Golf Country Club, El Chaparral, La Canada och Alcaidesa Heathland. Vi reserverar starttider efter era önskemål och ni betalar halv green feen på plats i Spanien.

Hyrbil utan krångel ingår

Med We Do Travel upplever ni frihet med en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra. Vid hotellet finns bevakad parkering mot kostnad alternativt fri parkering på gatorna kring hotellet.

Förläng golfupplevelsen - Golhäftet 2021 ingår

Vid bokning av detta paket erhåller varje golfare en digital version av Golfhäftet 2021 vilket ger er möjligheten att njuta av golfspel även efter semestern med We Do Travel. Golfhäftet ger dig chansen att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i bla Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Läs mer på www.golfhaftet.com

Denna soliga och bekväma golfresa till Costa del Sol ger er värde även efter hemkomst.


Detaljerad prislista

Lägenheterna

Colina del Paraiso ligger bekvämt till i kullarna i Benahavis strax väster om golfdalen Nueva Andalucia. Här är det nära till stränder, shopping, restauranger och nöjen i Puerto Banus och San Pedro. Från hotellet har ni ca 2 km till golfbanorna El Paraiso och Atalaya GC. Colina del Paraiso har 113 lägenheter och är ett utav de bäst betygsatta lägenhetshotellen på Costa del Sol med många faciliteter, fräscha lägenheter och en god service. Välj boende i lägenhet med 1, 2 eller 3 sovrum.

Lägenheter: Alla lägenheter är ljusa och inredda i klassisk ”Medelhavsstil” med marmorgolv och rustika möbler. I lägenheter med ett sovrum erbjuds dubbelsäng och i lägenheter med två sovrum separata sängar. Sovrummen har tillhörande badrum och gott om garderober. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis, mikro, kaffekokare och alla de mest nödvändiga redskapen och porslin för att göra en lunch eller middag. I köket finns även en tvättmaskin. I vardagsrummet finns soffa, matbord och tv med internationella kanaler. Från vardagsrummet når ni den möblerade balkongen. Alla lägenheter har luftkonditionering/ värme, hårtork och kassaskåp (mot kostnad). Städning och byte av sängkläder ingår ej för vistelser färre än 8 nätter.Restauranger & barer: Restaurangen Villa Colina har öppet året om för frukost, lunch och middagar mellan kl. 08:00 – 23:00. Här äter ni prisvärda Spanska och internationella rätter tillagade på lokala råvaror. The Clubhouse Bar är en naturligt punkt för att möta andra golfare och semesterfriarare efter en dag i solen. Koppla av med en kaffe eller kall dryck på trädgårdsterrassen eller vid poolbaren som håller öppet när vädret tillåter.  

Underhållning & faciliteter: På Colina del Paraiso behöver man aldrig ha tråkigt. Här erbjuds tre pooler dit man naturligt dras soliga och varma dagar. För den aktiva finns två tennisbanor, två padelbanor, gym och cykeluthyrning till ert förfogande. Ni kan också roa er med biljard, dart, pingis och tv-spel. Varje lägenhet har en parkeringsplats på gatan. Vill man hyra en privat p-plats i bevakat garage så finns 60 plaster. Hotellet har 24-timmars öppen reception.

Golfbanor

I vårt paket till Colina del Paraiso ingår 1 x 18 hål på de populära golfbanorna El Paraiso GC och Los Naranjos GC. Dessutom ingår Golfhäftet 2021 i bokningen vilket ger er möjligheten att spela golf till halv ordinarie green fee på flera närliggande golfbanor. Vi hjälper er att reservera starttider enligt era önskemål på så många banor som ni önskar.

Med Golfhäftet 2021 kan ni bland annat välja att spela banor som Atalaya New, Marbella Golf Country Club, El Chaparral, La Canada, Parador de Malaga och Alcaidesa Heathland. Golfhäftet gäller en runda per bana.

Ni erhåller voucher för spel på El Paraiso och Los Naranjos och reservationsbekräftelse för spel på övriga banor. Spel på banor där ni nyttjar Golfhäftet 2021 betalas på plats direkt till klubben.

Naturligtvis hjälper vi er gärna att boka golf på andra banor som La Quinta, Santana, Finca Cortesin, Rio Real med fler.

INGÅR:
El Paraiso brukar kalla sig "den vänliga och välkomnande klubben" på Costa del Sol och det är en väldigt populär bana med ett lika populärt och rustikt klubbhus. El Paraiso ligger ca en mil väster om Puerto Banus och är en av de banor som har flest medlemmar på kusten. Själva banan kan enkelt promeneras runt och bjuder på breda fairways men en ganska elak ruff så det gäller ändå att spela med viss eftertänksamhet och precision. Det finns även gott om vackra men förädiska vattenhinder att undvika. Vi tycker att El Paraiso passar alla golfare oavsett färdighet och hcp. Här kommer ni får en njutfull golfrunda i vackra omgivningar.
Ca 8 minuter bilfärd från ert boende


Strax norr om Puerto Banus ligger "svenskklassikern" Los Naranjos Golf Club i golfdalen Nueva Andalucia. Banan är designad av Robert Trent Jone’s Sr och erbjuder breda fairways och gott om välplanerade hinder i form av bunkrar och dammar. Banan är en trevlig upplevelse oavsett om du är en rutinerad mästerskapsspelare eller har ett högt hcp. På Los Naranjos har bland annat Spanish Open spelats och man har vid ett par tillfällen på senare år röstats fram som Solkustens bästa golfbana. Efter rundan kan ni avnjuta en lunch eller en förfriskning från baren på den trevliga solterrassen med vy över inspelet på 18:e green. Mycket nöje väntar på denna bana med gott om svenskanknytningar.
Ca 15 minuter bilfärd från ert boende


KAN BOKAS MED GOLFHÄFTET:
El Chaparral Golf Club ligger utsträckt i ett lugnt, frodigt och naturskönt område bara 700 meter från havet strax väster om Fuengirola. Trots att det är nära civilisationen är det en märkbar skillnad i vegetation, tempo och atmosfär när man når upp till klubben. Vi vågar utlova en rogivande runda på denna bana med sex par 5-hål, sex par 4-hål och sex par 3-hål. Terrängen är kuperad och banan böljar fram naturligt i landskapet, en kul och utmanande runda för alla golfare. Eftersom det är en kuperat så inkluderar vi alltid golfbil när ni bokar El Chaparral. Passa på att njuta av vyerna som är enastående och unika för varje hål. Efter rundan rekommenderar vi en förfriskning i det trevliga klubbhuset.
Ca 35 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte vecka 10,11,41,42 /


Alcaidesa Heathland är den nyare systerbanan till Links. Här är det David Thomas som skapat en bana i öppen terräng lite längre in från kusten än systerbanan. Heathlands är ganska förlåtande och ni spelar på breda fairways där vattenhinder är de främsta besvärande inslagen. Banan börjar med fina vyer uppe på en platå och spelas sedan ner i en dalgång för att avslutas uppe på platån igen. Heathlands är känd för sitt fina skicka och snabba greener och är väl värd att spela flera gånger om. Även här kan golfbil vara att rekommendera då banan ligger i något kuperad terräng.
Ca 35 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte 7-30 mars, 2-9 nov /


Atalaya New Course erbjuder spektakulär utsikt över Medelhavet och Gibraltar och anses som en av de mest natursköna golfbanorna på Solkusten. Banan skapades 1990 av designer Paul Krings och ligger inåt i land med en parklandskänsla med försiktigt böljande fairways och stora, snabba greener.
Banans svårigheter är ofta uppenbara men ofta lyckas de vara oförutsägbara på denna bana med en del blinda slag och nivåskillnader. Även långtslående och låghandicapare kommer stöta på svårigheter på denna tekniska bana som får ses som den lite svåra systern till klassiska Atalaya Old. Med sina 5325 från vit är det en kort bana mot par 72.
Ca 8 minuter bilfärd från ert boende / Inga angivna restriktioner för Golfhäftet


La Canada har grannar som Sotogrande, La Reserva, San Roque och Valderama så det är lätt att känna sympati för denna prisvärda golfbana som flertalet golfare missar när de besöker detta berömda golfkvarter. La Canada var länge en 9-hålsbana och byggdes av meriterade arkitekten Robert Trent Jones Sr men år 2002 la Dave Thomas till 9 hål som idag är de första nio på banan. La Canada är en välskött och underhållande golfbana med varierande typ av fairways, stora lundar av träd och snabba greener. Denna bana är en av våra rekomendationer om ni inte vill betala hutlösa green fees men ändå spela bra golf i Sotogrande-trakten. En medelsvår bana som bör uppskattas av de flesta golfare och som ni kan promenera runt om ni inte har några kännbara krämpor.
Ca 30 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte vecka 11,12,41,42


Parador de Malaga Golf Club är en golfklubb med en rik historia. Klubben var den första att öppna i Andalucian och här gjorde de Spanska golfpionjärerna sina första svingar redan år 1929. Banan har ett perfekt läge för spel på ankomst- och hemresedagen då klubben är belägen mindre än en mil från flygplatsen i Malaga, likaså en bra bas om ni väljer att bo i centala Malaga under er semester då bilresan från city tar ca 10 minuter. Banan har 27 hål med breda fairways och en hel del utmanande vattenhinder att parera. Det sista ni har är några väldigt långa par 4:or så de med lite längd i slagen kan utmana medan spelar med högre hcp bör uppskatta de förlåtande egenskaperna i banan. Ni tar er ner mot havet och har några hål direkt vid kusten så räkna med att vinden är en faktor. Parador är en utmaning för alla typer av golfare.
Ca 45 minuter bilfärd från ert boende / Golfhäftet gäller inte vecka 11,12,42,43

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Malaga flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil. Ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Aktiviteter & tillval

Krydda semestern med en kul aktivitet eller spännande utflykt. Vi erbjuder flertalet möjliga tillval att boka innan avresa. Nedan finner ni några exempel på möjliga aktiviteter. Hör av er med era önskemål så ordnar vi arrangemanget.

5-rätters med vinprovning: Låt oss erbjuda er en oförglömlig middag på en lokal vinrestaurang. En 5-rättersmeny ackompanjeras av fem lokala och utvalda viner. I priset ingår transfer t/r huset och restaurangen. Kontakta oss för mer information. Pris per person: 595:-

Tennislektion på Royal Tennis Club Marbella. Boka en lektion med någon av de erfarna och duktiga tennistränarna på Royal Tennis Club Marbella beläget strax utanför orten. Här kan ni boka ett paket för flera tillfällen eller ett enstaka pass om två timmar med coach. All träning sker på grusbanor och här finns omklädningsrum, kafé och restaurang i skön miljö. Pris på förfrågan men beroende på antal personer och upplägg.

Padel på Royal Tennis Club Marbella. Boka en bana för padel eller delta i en mix-in tillsammans med padeltränare. Mix-ins arrangeras fredagar mellan kl 16 - 18 på Royal Tennis Club Marbella. Är ni nybörjare och vill lära er denna populära sport bokar vi gärna en personlig coach. Är ni 4 spelare bokar vi gärna en egen bana till er på önskat antal timmar och tillfällen. På klubben finns omklädningsrum, kafé och restaurang. Pris på förfrågan men beroende på antal personer och upplägg.

Guidad heldagstur till Gibraltar: Hoppa på den luftkonditionerade bussen i Fuengirola eller Marbella och få en guidad heldag i engelska Gibraltar. Med på bussen finns erfaren engelskspråkig guide. Besöket börjar med en tur i Gibraltars centrum följt av besök vid Europa Point och St Michales grotta. Därefter möter ni aporna på Gibraltarklippans topp och får fantastiska fotomöjligheter över Spanien och Medelhavet mot Afrikas kust. Besöket avslutats på shoppinggatorna i centrum där ni kan handla tax free och äta Fish & Chips till lunch innan ni åter kliver på bussen för återfärd till Spanien. Upphämtning Fuengirola kl. 08:15 vid Hotel El Puerto, Paseo Marítimo nº32. Upphämtning Marbella kl. 08:55, busshållsplatsen vid Alameda framför Hotel San Cristóbal. Pris per person: 575:-

Vandring längs El Caminito del Rey: Inget för den höjdrädda. Utmana er själva och följ med på denna vandring längs Guadalhorce floden och promenera den tre kilometer långa och en meter breda stigen El Caminito del Rey som bland annat inkluderar en promenad på hängbro 100 meter över floden. Vi kan garantera er massor av underbara fotomöjligheter under den natursköna och adrenalinstinna vandringen. Med på turen är engelskspråkig guide som lär er om områdets historia. Bekväma skor och vatten rekommenderas att ta med på denna 8 timmars långa utflykt. Upphämtning Marbella 06:45, busshållsplatsen vid Alameda framför of Hotel San Cristóbal. Pris per person: 495:-

Heldagstur till Sevilla: Upptäck Andalusiens huvudstad Sevilla på denna heldagstur i luftkonditionerad buss från Marbella. Resan från Costa del Sol tar ca 2,5 timme men väl i Sevilla får ni uppleva fin och historisk arkitektur. Ta en promenad i det historiska centrumet och se Paseo de Colon, Plaza de America, Avenida de las Palmeras, Maria Luisa Park och floden Guadalquivir. Ni stannar vid Plaza de España och efter det Cathedral of Seville som är världens tredje största kyrka. Sista stoppet är Torre del Oro som är Sevillas berömda vakttorn. Ni får egen tid att upptäcka sevärdheter och äta lunch på någon av alla tapasrestauranger. Upphämtning Marbella 06:40,  busshållsplatsen vid Alameda framför Hotel San Cristóbal. Ni är åter i Marbella ca 20:30. Pris per person: 695:-

Privat halvdagstur till Ronda. Upplev natursköna Ronda, beläget i bergen ovanför kusten, med all sin kultur och historia. Besök tjurfäktningsarenan, vinmuséet och få full uppmärksamhet av er privata guide som möter er vid ankomst till Ronda. Guidning sker på engelska. Turen tar ca 5 timmar och innehåller en hel del promenader. Transfer t/r Marbella eller Fuengirola ingår. Pris från 1000:- per person men beror på antal personer och datum.

Dagstur till Alhambra. Upplev Granadas otroliga UNESCO-världsarvslistade Alhambra med hjälp av en privat guide under denna 6-timmars dagstur från Marbella. Res tillbaka 600 år i tiden till eran av det muslimska Spanien, er guide hjälper er att utforska arkitekturen och de frodiga trädgårdarna i denna berömda militära fästning tillika kungliga palats. Turen tar ca 7 timmar och innehåller en hel del promenader. Transfer t/r Marbella eller Fuengirola ingår. Pris från 1500:- per person men beror på antal personer och datum.

Utomhusfitness på Marbellas strand. Varje onsdag, lördag och söndag arrangeras ett träningspass på stranden i Marbella, både för gammal och ung, kvinna som man och ni är hjärtligt välkomna att deltaga. Njut av gruppträning under palmerna med lokala fitnesskompisar. Inkluderar yogamatta, vikter och material för träning, dryck, lättare förfriskning och snacks. Mellan oktober - maj möts ni kl. 09:15 för en välkomstdrink och träningen startar 09:30 och avslutas 10:30. Under juni - september möts ni 08:45 med träning 09:00 - 10:00. Passet leds på engelska och spanska. Pris per person: 195:-

Tapas och Paella matlagningskurs. Lär er göra riktigt goda tapas och paella under denna matlagningskurs på Food Room Cooking & Tasting School  beläget i Gudalamina nära San Pedro. Ni lagar maten tillsammans med erfarna kockar och sedan äter ni naturligtvis upp er fantatiska mat ackompanjerat av inkluderat vin, öl eller läsk. Hela upplevelsen varar ca 3 timmar och alla ingredienser är inkluderade så ni behöver bara ta med er ett leende. Ingen förkunskap i köket är nödvändig. Vegetariska alternativ är tillgängliga. Minimum 6 deltagare i gruppen för att få en privat matlagningskurs. Pris från 695:- men beror på antal personer och datum.

E-mountanbiketur bland de vita byarna. Den här halvdagsutflykten är något för den äventyrliga. Vi erbjuder er en unik möjlighet att komma upp bland de berömda bergen runt Marbella. Denna utmaning passar alla som har grundkondition, som kan cykla och är villiga att utforska. Låt cykeln göra jobbet under färden på vägar och stigar som lokalbefolkningen har använt i århundraden. Vi kommer att nå djupt in i hjärtat av naturparken "Sierra de las Nieves". Landskapets skönhet kommer bara att slås av slutmålet, den vackra vita byn Monda. Här serveras en riktigt spansk måltid med lokalt vin, inkluderat i utflykten. Efter massor av upplevelser fortsätter du med cykeln till samlingsplatsen precis utanför Monda, där transfer tar er ner för berget till Marbella igen. I utflykten ingår guide, hyra av  E-Moutain Bike CUBE 2018 Model, hjälm, en flaska vatten, lunch med dryck och transfer t/r från Marbella. Turen tar ca 6 timmar. Minimum 2 deltagare för att boka. Pris från 1400:- men beror på antal personer och datum.

Karta