Skip to main content

Jalta Boutique Hotel - Centrala Prag ★★★★

GOLFRESA»  Tjeckien»  3-nätter» ★★★★

Spela på Prags bästa golfbanor - Exklusiv Golfweekend på boutiquehotell och med privat transfer

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Centralt och exklusivt boende nära sevärdheter, shopping och nöjesliv
  • Moderna och välutrustade rum med både dubbelsängar och separata sängar som val
  • Spel på Europatourbanan Albatross och parkbanan Black Bridge
  • Förbokade starttider på golfbanorna enligt dina önskemål
  • Privat transfer till och från golfbanorna samt till flygplatsen
  • Utforska Prags rika historia och arkitektur
  • Prova öl på det lokala mikrobryggeriet Vepřo knedlo zelo
  • Rik och delikat frukostbuffé
  • We Do Travel jourservice är tillgänglig på telefon under hela resan
  • Möjlighet till konferenser och nöjen

Elegant golfweekend till Prag

En golfweekend i Prag kombinerar upplevelser både på och utanför golfbanan. Detta golfpaket tar er till absoluta city och det fyrstjärniga boutiquehotellet Jalta som ligger i händelsernas centrum. Upplev Prags fantastiska arkitektur, prisvärda shopping, billiga pilsnerbarer och livliga nöjesliv. Promenera över Karlsbron till borgen för en eftermiddag med historiska upptäckter, slå er ner på ett kafé i solen och iaktta myllret av shoppingsugna, besök ett mikrobryggeri för ölprovning och ät en saftig Vepřo knedlo zelo, en slags söndagsstek av fläskkött tillika den inofficiella tjeckiska nationalrätten som serveras med potatis och sås. Vi kan lova en actionfylld helg i en av Europas vackraste och mest prisvärda storstäder.

Under er vistelse spelar ni golf på Prags två bäst beryktade golfbanor. Europatourbanan Albatross som alltid är i superb finish är en utmaning för alla golfare samt nyare parkbanan Black Bridge som är mer förlåtande. Till golfbanorna ingår privat transfer t/r och likaså till flygplatsen.

Hotellet

4*+Jata Boutique Hotel ligger så centralt det bara blir i Prag. Härifrån har ni utsikt över Vaclavtirget och Nationalmuseumet. I direkta omgivningen finns otaliga restauranger av alla de slag, shoppinggator, ölstugor, hippa barer och nattklubbar. En utsökt utgångspunkt för er Pragweekend.

Ni bor i moderna och eleganta hotellrum med bästa komfort. Välj rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Badrumen är helkaklade och fräsha med duch och bad. En diger och delikat frukostbuffé inleder dagen som kan avslutas i hotellets bistro, Yalta, där lokala och internationella rätter av bästa sort serveras 

Naturligtvis finns möjlighet att boka mötes- och konferensrum på hotellet för er som önskar kombinera nytta med nöjen.


Eleganta standardrum på Hotel Jalta i Prag. Sängar att försova sig i.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 1 x 18 hål på Albatross och 1 x 18 hål på Black Bridge. Tider förbokas efter era önskamål. Till och från golfrundorna ingår transfer. Vi skräddarsyr annat golfupplägg på förfrågan.

Strax sydväst om centrala Prag ligger Tjeckiens Europatourbana Albatross GC som i augusti årligen arrangerar Czech Masters European Tour. Här spelar ni en bana, designad av Keith Preston, som är utbredd över 80 hektar böljande terräng. Ni möter generösa fairways och passerar 65 bunkrar under er runda på denna minst sagt välunderhållna och underhållande bana. Banan mäter 6426 från vit. Albatross GC har en bra restaurang, bar och fina övningsområden.Black Bridge är även det en ung bana i Pragområdet och öppnade år 2010 strax öster om staden. Black Bridge är en klassisk parkbana med gott om vattenhinder och snabba greener i en öppen terräng. Banan mäter 6190 meter från vit mot par 72.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer och golftransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni transporteras sedan i modern buss till hotellet. Ni hämtas sedan vid hotellet på angivna tider till golfrundorna och sedan åter på golfklubben på eftemiddagen. På hemresedagen hämtas ni vid receptionen på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flyresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

 

Karta