Skip to main content

Konopiste Golf Resort - Söder om Prag ★★★★

GOLFRESA»  Tjeckien»  3-nätter» ★★★★

Golfresa till Konopiste Golf Resort: Fri golf och naturskön charm

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Natursköna golfbanor: Radecký och d’Este, belägna i härlig miljö
  • Fri golf på banorna. Boka fler rundor på plats utan extra kostnad
  • Resan inkluderar halvpension med både frukost och 2-rätters middagar
  • Tillgång till relaxavdelningen och möjligheten att hyra cyklar
  • Inkluderad transfer till och från flygplatsen
  • Boka en extra natt och kombinera vistelsen med ett besök i Prag
  • We Do Travel jourservice via telefon under hela resan

Två natursköna banor söder om Prag

Cirka en timme söder om centrala Prag och flygplatsen ligger populära och välbesökta golfhotellet Konopiste GC med sina två golfbanor Radecký och d’Este. En superb destination för fokus på golf på den tjeckiska landsbygden i natursköna omgivningar och med en avslappnad atmosfär. Under era tre dagar på plats spelar ni fri golf på de båda banorna, äter gott i restaurangerna där 2-rätters middagar ingår samt kan nyttja relaxavdelning eller hyra cyklar för en utflykt bland de många slotten i regionen. Vill ni kombinera er vistelse med ett besök i Prag kan vi ordna det på ankomstdagen eller hemresedagen alternativt boka till en extra natt i centrala Prag på förfrågan. För er bekvämlighet ingår naturligtvis flygplatstransfer t/r i vårt paket.

Konopiste är en bekväm destination för par, familj och vänner som vill fokusera på golfen och sociala stunder tillsammans.

Hotellet

4****Konopiste Golf Resort erbjuder 135 dubbelrum spridda över arton olika byggnader.

Rum: Rummen på Konopiste är utspridda i flera olika byggnader. Alla dubbelrum har sittgrupp, satellit-tv, minibar, luftkonditionering och badrum med badkar och dusch.

Restauranger och barer: Det finns två restauranger på Konopiste Golf Resort. Tee No 19 som ligger i huvudbyggnaden och Steak House St. Florian. Båda restaurangerna erbjuder internationella rätter men har fokus på traditionell Tjeckisk mat och kötträtter samt ett brett utbud av kvalitetsviner. Konopiset erbjuder också flertalet barer att ta en pilsner i.

Underhållning: Konopiste erbjuder förutom två golfbanor också en relaxavdelning och möjlighet till en hel del aktiviteter som cykelturer på landsbygden, vandringsleder, skytte och besök till ett par av regionens historiska platser och slott.

Golfbanor

I detta paket ingår fri golf under tre dagar på de två banorna Radecky Course och d´Este Course. Vi förbokar första rundan per dag och vill ni spela mer skriver ni upp tider på plats utan kostnad.

Radecky Course är den äldre av de två Konopiste banorna. Banan är designad av John Burns och öppnade 2002 och ligger utlagd i skog och böljande terräng. Efter en ganska öppen start möter ni ett par tuffare dogleg hål, flera spelas nedför och en del hål erbjuder smala fairways med tätt omgivande skog. Ni möter upphöjda greener, något hål med träd mitt i fairway och något hål med en damm smart placerad. Banan är i övrigt inte svår men på sina håll gäller det att kontrollera sina utslag och göra taktiskt rätta beslut då det ges inbjudande tankar om att slå över träd, tufft placerade bunkrar och dammar. Banan passar alla typer av golfare. Från vit mäter slingan 6484 meter.


d´Este Course är en lite mer öppen bana med fler breda fairways och något mindre fast ändå böljande terräng. Här möter ni stora inbjudande greener men fler bunkrar och synliga vattenhinder. Banans mest igenkända hål är nummer 9 där green är placerad på en ö. Här finner ni en och annan reklamboll med We Do Travel-tryck  i det omgivande vattnet. d d´Este Course är en naturskön upplevelse där vi tror ni alla kommer att njuta av en dag på banan. Från vit mäter slingan 6086 meter. I tillägg till de två 18 hålsbanorna har anläggningen en publik 9-håls bana och bra övningsområden.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

 

Karta