Skip to main content

Valle del Este - Costa Almeria ★★★★

GOLFRESA»  Spanien  Costa Blanca»  7-nätter» ★★★★

Golfresa till Valle del Este: Europas soligaste golfdestinationen med fina faciliteter och möjlighet till obegränsat spel

  Höjdpunkter på resmålet!
 • Flest soltimmar i Europa
 • Direkt tillgång till golfbanan
 • Omfattande faciliteter som solig terrass med bar och pool och Spa
 • Utflyktsmöjligheter till Almeria och Aguilas
 • Fullt försäkrad hyrbil med en extra förare och fri körsträcka
 • Möjlighet att uppgradera till "unlimited golf"
 • Frukost- och middagsbuffé ingår

Upptäck Golfhotellet Valle del Este – en solkysst oas på Spaniens sydöstra kust. Denna ypperliga destination erbjuder inte bara direkt tillgång till en förstklassig golfbana, direkt utanför dörren, utan har även bekvämligheter som Spa, poolområde och bra övningsområde. Omgiven av värmande mikroklimat och frodiga apelsinlundar, kan du njuta av rymliga hotellrum med balkong, njutbara frukost- och middagsbufféer samt avkoppling vid den soliga terrassen med pool. Med Valle del Este som bas får du den perfekta mixen av spel på vår tekniskt utmanande hemmabana, kompletterad med möjligheten att utforska närliggande Desert Springs för en unik ökenrunda. Vår "hyrbil utan krångel"-service säkerställer att du enkelt kan utforska det bästa av Costa Almeria, med dess mångsidiga kustlinje till kulturella pärlor. Med allt från halvpension och omfattande golfpaket till service och utflyktsmöjligheter, är Valle del Este inte bara en resa – det är en upplevelse skräddarsydd för att skapa oförglömliga minnen under solens tecken.

En bekväm bas

Det charmiga hotellet erbjuder stora hotellrum med balkong. Ni äter en stadig frukostbuffé innan ni tar några få steg ut till första tee. Efter rundan kan ni svalka er med något från baren och slå er ner på den soliga terrassen på hotellets baksida, där även pool finns. Ta en utflykt till storstaden Almeria, känt för sina många och högklassiga tapasbarer och historia, eller en tur till mysiga kustorten Aguilas med bra utbud av shopping och restauranger. Avsluta dagen med ett besök i Spa-avdelningen innan det är dags att hugga in på den stora middagsbuffén.

Spel på underhållande golfbana

Golf spelas på hemmabanan Valle del Este som tar er genom och över breda fairways kantade av kaktusar och en del vattenhinder. Den relativt korta banan kräver god spelstrategi och ofta tungan rätt i mun. Ni kommer möta vyer av Medelhavet och den omgivande öknen. Önskar ni spela en utflyktsbana så hjälper vi er gärna att boka närliggande ökenbanan Desert Spings Golf Club. Här spelar ni en platt banan placerad som en grön oas omgiven av öken. En populär utmaning oavsett hcp. Önskar ni ytterligare aktiviteter finns fyra padelbanor vid hotellet.

Ett säkert klimat på Costa Almeria

Den två timmar långa bilfärden från Alicante flygplats rättfärdigas av den prisvärda, klimatsäkra och avkopplande destinationen ni når. Vill ni ta en bensträckare på vägen så rekommenderar vi en golfrunda på uppskattade golfbanan Altorreal som ligger halvvägs mellan Alicante flygplats och hotellet. Här äter ni också en prisvärd lunch.

Frihet med hyrbil utan krångel

Den inkluderade hyrbilen är fullt försäkrad, inkluderar extra förare och fri körsträcka. Ni betalar ingen självrisk vid skador och heller ingen deposition, det är bra att tuta och köra. En representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomsthallen och visar er till bilen. På hemresedagen lämnas bilen åter i parkeringshuset på flygplatsen. Det kallar vi "hyrbil utan krångel".

Hotellet

Detta populära 4*golfhotell ligger ca två timmar söder om Alicante flygplats, ett område som erbjuder flest soltimmar i Europa. Femton minuter söder om hotellet ligger orten Garrucha med flertalet restauranger och fin strand.

Rum: Ni bor i ljusa dubbelrum på 30 kvm. Alla med balkong. Rummen har alla bekvämligheter man kan förvänta sig av ett 4*hotell. Uppgradering till svit på 60 kvm mot tillägg.Restauranger & barer: Till frukost och middag serveras en variationsrik buffé där det finns något för alla. Vid bufféerna erbjuds ”show cooking”. Avnjut er måltid i den stora restaurangsalen eller ute på terrassen. Hotellets bar ligger i anslutning till poolområdet så här kan ni avnjuta en drink i den ljumna Medelhavsnatten.Underhållning & faciliteter: Utöver 18 hål golf så finner ni padelbanor, gym och ett Spa på hotellet. Hotellets poolområde är en populär plats för avkoppling under årets varma månader. Intill hotellet finns ett mindre shoppingcenter med supermarket, barer och restauranger.

Video - Välkomna till Valle del Este

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål på Valle del Este GC. Vi hjälper er attt boka rundor på närliggande Desert Springs om så önskas.

Valle del Este GC är en teknisk och utmanande upplevelse. Banna är designad av José Canales och ligger utlagd i en vacker miljö. Här möter den karga och torra omgivningen gröna fairways kantade av kaktusar. Ni kommer på flera håll ha Medelhavet som kuliss. Ni spelar ofta ut från upphöjda tees och spelar in på breda fairways. Den relativt korta banan bjuder på variation mellan mer utmanande och enklare hål, där inget hål är det andra likt. Klubben har bra övningsområde och ett klubbhus som serverar kalla förfriskningar.

Desert Springs är designad av Peter McEvoy och byggd enligt USGA-specifikationer som Europas första ökenbana i sann Arizona-stil. En tuff nöt med flera långa hål, mycket waste areas och en diger skara kaktusar som ger er en Vilda Västern-känsla. Ni möter torra flodbäddar, klippor och som sagt sand. En runda på den gröna oasen Desert Springs är en stark rekommendation oavsett hcp.


 

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

 • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
 • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
 • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta