Skip to main content

La Sella Open - 5*Marriott La Sella

Femstjärning tävlingshelg eller vecka i värmen

Tävlingsresa med golfgänget till natursköna La Sella, norr om Alicante, med 27 välplanerade golfhål utanför dörren.  Hotellet och golfbanorna är belägna i naturreservatet Montgó, tio minuters taxiresa från de trevliga kustorterna Denia och Javea. Med vårt tävlingspaket är ni kittade för en spännande resa. Under en vecka spelar ni fyra rundor på hemmabanan och avslutar golfresan med en runda på uppskattade golfbanan Villaitana i Benidorm. Under en weekend spelar ni tre rundor på den populära hemmabanan.

Middagar med dryck ingår

Femstjärniga Marriott La Sella bjuder in er till en värmande vecka i avkopplande atmosfär. De fina faciliteterna inkluderar en uppskattad restaurang, gym, SPA-avdelning och inbjudande poolområde. I vårt arrangemang ingår en diger frukostbuffé varje morgon samt fem middagar för veckoresor och tre middag för weekend med dryckespaket bestående av fem glas läsk, öl eller vin till middagarna. Ett par kvällar utgår vi från att ni besöker de närliggande kustorterna. Denia bjuder på ett stort utbud av shopping, lokala restauranger och flera Michelin-restauranger. Grannorten Javea har härliga sandstränder och mysiga fiskrestauranger.

Golf på 45 hål

José María Olazábal´s golfbana, La Sella, startar och avslutas utanför hotellet. Här bjuds ni på 27 välplanerade och natursköna hål genom den frodiga landsbygden och nationalparken Montgó´s grönska. En banan som passar de flesta spelare utan att vara för svår men samtidigt en kul utmaning för er med lågt hcp. Utanför hotellet finns dessutom stort övningsområden. Reser ni en vecka så spelas finalrundan på Jack Nicklaus-banan Villaitana belägen ovanför Benidorm, ca 40 minuters transfer från hotellet. Denna dag ingår transfer t/r samt lunch efter rundan. Med dessa 45 hål av utmaningar kommer en värdig vinnare få lyfta vandringspokalen i Sydöstra Spanien.

Tävlingspaketet

Ert tävlingspaket kommer, bekvämt förpackad i en kabinväska, levererad med post till er i god tid innan avresa. Väskan innehåller allt ni behöver för er tävlingsresa oavsett om ni planerar lagtävling eller individuell tävling, tävlingsspel varje dag eller en endagarsbatalj. Väskan är redo att bäras in på planet mot destinationen och ni behöver bara meddela om ni tänker spela lag- eller individuell tävling på plats. Ta med er denna tävlingsväska till destinationen och gör golfresan både roligare och mer spännande.

Lagtävlingsväskan:
Här finner ni bland annat kvalitativa golfpikéer i två olika lagfärger, en vandringspokal till vinande laget, förstapris till vinnande laget och goda tröstpriser till förlorarna samt någon överraskning till samtliga. Således är ni utrustade för en smidig resa och en rolig tävling.

Individuella tävlingens väska:
Här finner ni bland annat den gröna vinnarkavajen, en vandringspokal till årets vinnare, ett fint förstapris till vinnare, ett välsmakande andrapris och goda tröstpriser till övriga samt överraskning till samtliga. Med andra ord allt ni som en grupp- och spelledare behöver inför en rolig tävlingsresa.


Detaljerad prislista


Hotellet

5*Marriott La Sella Golf Resort & SPA är ett nyligen helrenoverat hotell av bästa klass beläget en timme norr om Alicante flygplats och ca tio minuters bilresa från kustorterna Denia och Javea. Här har ni som grupp en bekväm och avkopplande bas i gröna omgivningar med poolområde golfbana och bra middagar inkluderade.

Rum: Vi bokar in er i moderna dubbelrum med två separata sängar. Rummen på 30 kvadratmeter har kvalitetssängar som ger en god natts sömn, fåtöljer och bord, luftkonditionering, kassaskåp och Wi-Fi.


Välinredda och snyggt designade rum på Marriott La Sella.

Restauranger & barer: Brasserie Montgo serverar 3-rätters middagar i sitt ”show kitchen” Här äter ni fem middagar inklusive dryckespaket ackompanjerad av vyer över golfbana. Segaria Thai Fusion är som namnet talar om en restaurang med rätter från det thailändska köket lagade med en modern twist. Restaurangen La Nao lagar internationella och Medelhavsinspirerade rätter enligt a la carte-meny. På Marriott La Sella samlas man gärna i lobbybaren för en drink innan middag eller så svalkar det med något i poolbaren eller golfbaren.


I restaurangen Montgo serveras en stor frukostbuffé och här sitter man gärna länge.

Underhållning & Faciliteter: Ett inträde till hotellets SPA som har jacuzzi och bastu ingår under er vistelse. Önskar ni ytterligare besök, betalar ni inträde på plats. Däremot kan ni fritt nyttja det moderna och fullutrustade gymmet. Planerar ni att kombinera er resa med konferens och möten finns flera mötesrum som passar alla storlekar på grupper.


Vy över kustorten Javea, belägen ca tio minuter bort. Här finns gott om fina fiskrestauranger.


Hamnen i Denia med det slottet i bakgrunden. I Denia finns Michelin-restauranger och superb tapas.

Video - Marriott La Sellas ansiktslyfting

Golfbanor

I detta tävlingspaket ingår under en veckas vistele 4 x 18 hål på hemmabanan La Sella samt 1 x 18 hål på utflyktsbanan Villaitania Levante. Under en weekend spelar ni 3 x 18 hål på La Sella GC.

José-María Olazabal har skapat La Sella 27-hålsbana i naturreservatet Montgó, ca 30 minuter norr om Benidorm. Här spelar ni ostört av civilisationen i naturen och beroende på dagens slinga kan ni förvänta er mer tekniskt utmanande golf längs de 9 hålen Llebeig, promeandvänliga hål med vatten längs de 9 hålen Gregal eller mer förlåtande golf på breda fairways och greener med vacker utsikt på det senaste tillskottet Mestral. Oavsett upplägg så kommer ni uppleva en naturskön golfrunda med underhållande spel på en välvårdad golfbana.


En fridfull golfrunda är att vänta på La Sella GC. En upplevesle oavsett poäng.

Villaitana Levante är en mästerskapsbana i Amerikansk stil och designad av Jack Nicklaus. Banan erbjuder breda fairways och stora deliakata greener. Under rundan bjuds ni otroligt vackra vyer över Medelhavet och de bakomliggande bergen. Banan har par 72 och en längd på 6576 meter med 5 tee-markeringar. Svårigehten ligger mångt och mycket i att parera de 106 bunkrarna som Mr Nicklaus slängt ut på banan och de tre större sjöarna. En inte alltför svår mästerskapsbanan där vi vågar påstå att alla typer av golfare kommer ha en bra dag så länge bunkrar på fairways undviks. Banan kan lätt promeneras runt.  


Strax ovanför Benidorm spelar ni er finalrunda på Villaitania Levante med vyer över Medelhavet. 

Video - La Sella golfbana

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på flygplatsen med en skylt "ert namn/We Do Travel" och kör er sedan till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid för transfer tillbaka till flygplatsen. Likaså hämtas ni vid receptionen och åter på klubbhuset efter golfrunda, kall dryck och lunch på Villaitania Levante.

Karta