Skip to main content

Voyage Belek Golf & Spa Hotel - Belek ★★★★★

GOLFRESA»  Turkiet »  All inclusive»  7-nätter» ★★★★★

Golfresa till Belek: Bo på lyxiga och nyrenoverade Voyage med ultra all inclusive – spela på Europatourbanan Monty

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Voyage hotell har nyligen renoverats och erbjuder nu ännu fler faciliteter och ett förbättrat matutbud
  • Tillgång till välrenommerade golfbanor, inklusive Europatourbanan Monty
  • All inclusive på golfbanan under speldagarna
  • Stort urval av bufféer, a la carte-restauranger, barer och snacks på hotellet
  • Inkluderad transport till och från Antalya flygplats
  • Kvällsunderhållning inklusive fitnesscenter, spa och sportaktiviteter
  • Lugn och avkoppling vid vuxenpoolen
  • Vår lokala partner hjälper till med utflykter och andra aktiviteter

Uppdaterad klassiker är nu ännu bättre

Efter renovering är ett av Beleks mest besökta och populära golfhotell Voyage åter öppet med ännu mer faciliteter, ännu bättre matutbud och all incluisve sortiment. Här njuter man av livet och spelar golf på Europatourbanan Monty samt på två andra närliggande kvalitetsbanor.

Ett semesterparadis

Koppla av vid och i uppvärm utomhuspool, i en solstol på den breda sandstranden, botanisera bland delikatesser på de digra bufféerna, mumsa bland massor av snacks, variera er middag i någon av flera a la carte restauranger och slå er ner med en kall dryck i någon av alla barer. Naturligtvis finns massor av aktiviteter, gym och kvällsunderhållning. Oavsett om ni vill vara aktiva eller koppla av så har man semester på Voyage.

Golf med all incluisve

Ni spelar två varv på hemmabana Montgomerie där numera all inlcusive ingår i klubbhuset de dagar ni spelar banan.  En uppskattade bonus efter en värmande dag på golfbanan. Ni gör också en utflykt till ypperliga banorna Titanic och Kaya.

Fin service på plats

Naturligtvis ingår privat flygplatstransfer t/r Antalya flygplats. Dessutom ingår golftransfer till de inkluderade externa banorna och vid de tillfällen ni väljer att lägga till  spel på någon av Beleks övriga banor. På plats får ni superb service av vår lokala partner som ser till att ni har en behaglig semester och hjäper er med eventuella utflykter och aktiviteter utanför hotellet och golfbanorna.

Voyage är en av våra favoriter.

Hotellet

5*****Voyage Belek erbjuder över 500 moderna och bekväma rum i olika kategorier. Vi erbjuder bästa möjliga rum inom kategorin standardrum med land- eller havsutsikt. Garanterad havsutsikt går att bekräfta mot tillägg.

Rum: Standardrummen består av 32 m2 stor rum med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar, en soffa, luftkonditionering, välfylld minibar, kassaskåp, platt-tv, kaffebryggare, separat dusch och toalett, väl tilltagna garderober och möblerad balkong.

Restauranger och barer: På Voyage finns det ett gigantiskt utbud av mat, snacks och drycker. De två huvudrestaurangerna serverar en diger och varierad buffé, den ena restaurangen är barnfri och således endast öppen för vuxna. Utöver bufférestauranger kan ni äta i någon av de sju a la carte restaurangerna mot en mindre reservationsavgift. Dessa restauranger har teman kinesiskt, mexikanskt, grekiskt, turkiskt, italienskt, japanskt och köttrestaurang. Ni finner tre snackrestauranger som serverar hamburgare, pizza och korv, ett konditori med bakverk och glass samt en renodlad barnrestaurang. På Voyage Belek finns 15 olika barer utspridda inom hotellets område.

Underhållning: Voyage erbjuder daglig underhållning i form av shower, DJ´s och showartister. Dagtid erbjuds ett späckat aktivitetsprogram både för stora och små. Utöver golfbanor, pooler och härlig strand kan ni spela vollyboll, badminton, dart, bågskytte, bordtennis, minigolf, tennis, biljard och bowling. Dessutom har man ett stort SPA som erbjuder avkopplande och välgörande behandlingar.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Monty, 1 x 18 hål på Titanic och 1 x 18 hål på Kaya Belek GC. Som vanligt i Belek är tidiga bokningar att rekommendera då tillgången på lediga starttider alltid är begränsad. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Montgomerie ligger vid hotellen Voyage och Maxx Royal och öppnade upp för spel 2008. Banan är som namnet antyder designad av Colin Montgomerie. Många av hålen spelas på ondulerande fairways genom pinjeskog och med åtta sjöar längs rundan finns gott om inslag av vattenhinder. Med sina 6 par 5, sex par 4 och 6 par 3 är detta en sann utmanning av 5852 meter fantastiskt underhållen golfbana. I November 2013 spelades Europatour tävlingen Turkish Airlines Open här, en tävling som vanns av Victor Dubuisson före bland annat Justin Rose och Tiger Woods. Året efter vann Brooks Koepka på Monty. En bonus är att ni kan koppla av i klubbhuset med all inclusive efter rundan. Vi kan utlova en dag i världsklass på Monty.


Titanic Golf coruse ligger nära hotellet Titanic Delux och erbjuder 3 slingor av totalt 27 underhållande hål av varierad karraktär, en mix av park- och skogsbana. Banan är förhållandevis förlåtande och inte en för Beleks mått mätt svår golfbana. Här hittar ni bollen enkelt och spelar flacka fairways med några vattenhinder som bör kunna undvikas utan större bekymmer. Banan är enkel att promenera runt och är en skön semestergolfupplevelse.


Kaya Palazzo Golf Club ligger inom en stor pinjeskog nära hotellet Kaya Belek. Designer är David Jones och han har skapat en förhållandevis förlåtande golfbana som passar alla typer av golfare och som primerar även de som inte har de längsta slagen. Här är precision och taktik minst lika viktigt som längd och med sex sjöar och flertalet svårplacerade bunkrar som kommer in i spel kommer det finnas gott om tillfällen att hålla tungan rätt i mun. På Kaya finns det goda chanser för bra poäng om du kan bedömma utmaningarna rätt. Banan mäter 5583 meter från gul och kommer erbjuda en naturskön och bahaglig dag på banan.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta