Skip to main content

Roganstown Hotel & Country Club - Dublin ★★★★

Koppla av i Spa efter golfrundan
GOLFRESA»  Irland»  4-nätter» ★★★★

Upplev Roganstown Hotel & Country Club: Prisvärd golfweekend med spa nära Dublin & Malahide

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Golfbanor av hög kvalitet: Roganstown Golf Club och Swords Golf Club
  • Hotellet ligger en kort bilresa från både Dublin och den pittoreska kuststaden Malahide
  • Hotellet erbjuder ett spa med pool och jacuzzi
  • Kvalitetsrestaurang på hotellet: Restaurang McLoughlin
  • Rummen är moderna och fullt utrustade
  • Flygplatstransfer inkluderad utmärkt kundservice och support
  • Möjlighet att förboka starttider och anpassa efter personliga önskemål
  • Privata och gruppanpassade faciliteter
  • Skydd enligt paketreselagen när du bokar flyg via We Do Travel

Roganstown Hotel & Country Club är en prisvärd och smidig destination för en golfweekend på Irland. Här bor ni med de två riktigt fina parkbanor utanför hotellet. Roganstown GC som bland annat varit värd för Irish PGA Southern Championship och the Irish PGA Championship samt den omtyckta lokala klubben Swords GC. Vid klubbarna finns riktigt bra övningsområden och tre av Irlands bästa PRO´s har sin bas här.

Närhet till flygplats och gemytliga Malahide

Från flygplatsen har ni en kvarts transfer till hotellet och från hotellet till gemytliga kustorten Malahide tar resan inte mer än en kvart. I Malahide kan ni strosa på små butiksgator eller längs den fina hamnpromenaden och besöka de äkta lokala irländska pubarna och flertalet restauranger. Passa också på att ta en taxi till centrala Dublin för shopping, whiskymuseum, nöjen och sevärdheter.

Familjärt hotell med personlig service

Det familjära hotellet har lugna, gröna och lantliga omgivningar. Här får ni en god natts sömn i moderna och fullutrustade rum. Hotells restaurang McLoughlin erbjuder rustik mat lagad på närodlade råvaror. Restaurangen är i sig ett utflyktsmål för många Dublinbor så här kommer ni garanterat bli mätta på högklassiga rätter. Efter en dag på golfbanan kan ni koppla av i hotellets Spa med pool och jacuzzi innan ni beger er ut på kvällsäventyr.

För er bekvämlighet ingår flygplatstransfer t/r i paketet.

Hotellet

4****Roganstown Hotel har 52 välinredda rum. I vårt paket ingår Classic double men det går att uppgradera till sviter.

Rum: Alla standardrum är rymliga och erbjuder alla bekvämligheter man förväntar sig av ett bra hotell. Här finns i alla rum ett skrivbord, sittgrupp, fräscha och helkaklade badrum, tv och Wifi.

Restauranger & barer: Hotellets huvudrestaurang är uppskattade och prisade restaurang McLoughlin´s som serverar rustika rätter gjorda på lokalproducerade råvaror. I O’Callaghan’s Bar kan ni välja mellan ett stort utbud av whisky och öl samt flera lite enklare men smakliga rätter från barmenyn.

Faciliteter & Underhållning: Utöver två golfbanor så finns möjlighet till flera teambuilding-aktiviteter i och nära hotellet. Här finns en SPA-avdelning som erbjuder behandlingar, en relaxavdelning med inomhuspool och jacuzzi. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter för grupper i olika storlekar.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Roganstown GC och 1 x 18 hål på Swords GC. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även erbjuda ett skräddarsytt golfarrangemang med spel på andra externa banor som the Island, Portmanock the Links och Malahide GC.

Roganstown Golf & Country Club öppna så sent som 2004 men redan fått ett mycket gott rykte om sig i Dublinområdet och rankas som en av Irlands absolut bästa och mest intressanta parkbanor. Designer är Christy O´Conner Jnr och skapelsen är en ganska tuff utmaning speciellt som vatten finns med som en veriable på samtliga undantaget sex hål. Banan är lång så här kommer drivern att få jobba, liksom nästan alla klubbor i bagen. Inget hål är det andra likt och utan att vara en lätt bana så är dock inget hål en omöjlig uppgift för medelgolfaren men en utaming oavsett hcp. Värt att notera är det ypperliga skicket på greener.


Swords Open Golf Course är en 18-håls parkbana genom relativt platt terräng och granne med Roganstown GC. Broadmeadowfloden skär genom banan och blir till ett återkommande naturligt vattenhinder på denna året runt öppna bana som ständigt är i toppskick. Banan är en medelsvårt utmaning där träd och svårt placerade bunkrar på samtliga hål tillsammans med vatten på ett antal hål skapar lite huvudbry för de flesta spelare.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen på flygplatsen och kör er till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid för transfer till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta