Skip to main content

Sueno Golf Resort - Belek ★★★★★ Gruppspecial

GOLFRESA»  Turkiet»  Gruppresor» ★★★★★

All-Inclusive golfresa till Sueno Golf Resort i Belek - Golf på två mästerskapsbanor och lyxig avkoppling

  Höjdpunkter på resmålet!
  • All inclusive på två hotell: Sueno Golf Hotel och grannhotellet Sueno Delux
  • Två mästerskapsbanor direkt utanför dörren: Sueno Pines och Sueno Dunes
  • Direktflyg från Arlanda, Köpenhamn och Landvetter
  • Privat transfer till och från Antalya flygplats ingår
  • Superb service från lokal partner
  • Gruppspecial med rabatterade priser
  • Förbokade starttider efter dina önskemål
  • Tillgång till Sueno Delux exklusiva restauranger, barer, poolområde och strand utan extra kostnad
  • Omfattande utbud av aktiviteter och underhållning
  • SPA-avdelningar med inomhuspooler, bastu och olika behandlingar

All inclusive på två hotell & golf på två banor

Kanske Beleks mest bekväma och prisvärda alternativ. Här bor ni på klassiska hotell Sueno Golf och har två mästerskapsbanor och bra övningsområden direkt utanför dörren. Vakna av upp till fågelsång och ljudet av bollträffar, ta er ner till en diger frukostbuffé, hämta bagen och ta några få steg till första tee. De båda banorna som alltid är i toppform erbjuder bra variation och ordentlig utmaning för samtliga golfare så efter en kul dag på banan passar det utmärkt att slänga sig i poolen och sedan slå sig ner på golfterrassen för en förfriskning och en bit mat.

All inclusive på två hotell

Med all inclusive inkluderat på hotellet går ni inte hungriga eller törstiga en minut under en resa. När ni bor på Sueno Golf har ni dessutom tillgång till grannhotellet Sueno Delux exklusiva utbud av restauranger, barer, poolområde och strand. Promenera några hundra meter och ni är på denna lyxiga resort och tar del av hela utbudet utan extra kostnad.

Vi bokar alla Beleks golfbanor

I paketet ingår 4 rundor golf fördelade på de båda hemmabanorna Pines och Dunes. Banor som tar er genom väldoftande tallskog och mellan vattenhinder och svåra bunkrar. Två mycket uppskattade semestergolfbanor som ger golfare oavsett nivå underhållande dagar. Extra golf på hemmabanorna eller någon av Beleks övriga golfbanor kan läggas till.

Superb service

Naturligtvis ingår privat flygplatstransfer t/r Antalya flygplats. Dessutom ingår transfer om ni väljer att spela någon av Beleks övriga banor. På plats får ni superb service av vår lokala partner som ser till att ni har en behaglig semester och på förfrågan hjäps ni med utflykter och aktiviteter utanför hotellet och golfbanorna.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.    

Vi rekommenderar tidig bokning av detta hotell då det är ett oerhört populärt alternativ för grupper.

Hotellet

5*Sueno Golf Resort ligger centralt på Belek kust och är ett utav Beleks mest populära golfhotell. Här bor ni med golfbanor direkt utanför dörren och har tillgång till grannhotellet Sueno Delux utbud av exklusiva barer, restauranger gigantiska poolområde och strand.

Rum: Ni bor i standardrum på 30 kvadratmeter. Alla inredda med uppfylld minibar (ingår i all inclusive), kassaskåp, luftkonditionering, tv med internationella kanaler, Wi-Fi och dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har balkong.


Rum med två separata sängar på Sueno Golf.

Restauranger & barer: Huvudrestaurangen Albatros serverar en diger och varierad buffé till frukost, lunch, middag och allt däremellan och efter. Ni väljer om ni vill sitta inne eller ute på restaurangens terrass ackompanjerad av Medelhavskvällens värme. Ni har ett digert utbud av a la carte restauranger på grannhotellet Sueno Delux, där ni betalar en mindre reservationsavgift på plats. Välj mellan Mexikanskt, Asiatiskt, Fisk, Italienskt eller Grillrestauranger. Till lunch kan rekommenderas att promenera till Sueno Delux stora mattorg vid poolområdet med massor av restauranger samlade på ett och samma ställe. På hotellet har ni flera barer att slå er ner i och skulle det inte räcka så finns en uppsjö alternativ på grannhotellet. Alla barer serverar importerade märkesdrycker och öl på flaska. Njut av bakelser, glass, kaffe och diverse snacks i hotellens kaféer och bagerier.


Många alternativ på grannhotellet Sueno Delux lunchtorg.

Underhållning & Faciliteter: Sueno Golf och Sueno Delux erbjuder en rad aktiviteter både dagtid och kvällstid. Delta i arrangerade träningspass, sportaktiviteter eller upptåg dagtid och se shower och var med på strandpartyn kvällstid.  Vid hotellet finns två tennisbanor och vid stranden kan ni prova på en rad vattensporter. Både Sueno Golf och Sueno Delux har SPA-avdelningar där ni kan kasta er i inomhuspooler, bada bastu eller unna er en behandling.


Vy från hotellet en morgon i oktober.

Video - det smakar på Sueno

Golfbanor

I detta paket ingår 4 x 18 hål fördelade på Sueno Pines och Sueno Dunes. Extra green fee kan köpas till på någon av alla Beleks banor. Be oss om priser.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Sueno Pines är den mest utmanande av de två banorna vid Sueno Golf Club. Banans smala fairways slingrar sig mellan tallarna på Beleks kust. Här stöter ni på naturliga samt strategiskt skapade vattenhinder och en hel del svårt placerade bunkrar. Banan kräver en del eftertanke i kombination med teknik och vi vågar lova att även de med lågt hcp kommer få jobba för poängen.  Banan är ständigt ypperligt underhållen och erbjuder konstant snabba och utmanande greener. En härligt utmanande banan för semestergolfaren och proffs.Sueno Dunes är kortare än systerbanan Pines och bjuder på vidare och mer förlåtande fairways som böljar fram genom tallskog och frodiga omgivningar. Dock skall par 69 och 5600 meterna inte tas lätt på då ni kommer stöta på flera svårigheter i form av djupa bunkrar och tuffa vattenhinder samt ett utmanande inspel på ö-green. Banan passar alla golfare oavsett hcp då den är relativt förlåtande för de med högre hcp och möjlig att utmana för de med lägre hcp. Perfekt för semestergolfen i Belek.  

Video - Sueno golfbanor

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till eventuella externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Förväntat lägstapris per person vid 2 resenärer med vistelse under perioden. Vi reserverar oss för att vissa avresedatum kan ha högre priser. Gör en förfrågan för pris och flygtider på ert önskade avresedatum och från er avreseflygplats. Är priset högre på ert önskemål erhåller ni alltid alternativ till angivet pris.

Karta