Skip to main content

Wicklow - 5*Druids Glen - Gruppspecial

Magnifik golf och svårslaget boende i den "Irländska trädgården" 

Cirka trekvart söder om Dublins flygplats och en halvtimme söder om centrala Dublin, i regionen Wicklow, ligger ett av Irlands bäste golfhotell i sagolikt natursköna omgivningar. Druids Glen är en fristad från vardagslivet stress beläget mitt i ”The Garden of Ireland”. Här kopplar ni av med god service, eleganta restauranger och barer, fint SPA, två riktigt kvalitativa golfbanor och allt ihop i bedårande natur med ett nyttigt lugn.

Afternoon tea eller Spa?

Efter en dag på banan rekommenderar vi att varva ner med ”afternoon tea” med varma scones och dessert eller en läskande dryck på terrassen till The Garden Rooms Bar varifrån ni har utsikt över Druids Glens berömda hål nummer 13. Ta er senare till hotellets hälsoklubb och dyk ner i inomhuspoolen och varva ner i en jacuzzi.

Trerätters välkomstmiddag

Framåt kvällen kan ni välja att inta middag i prisade Hugos restaurang som serverar moderna och internationella rätter med lokala råvaror eller prova Irländska specialiteter i Garden Rooms restaurang. Klubbhuset som heter Woodstock House serverar rikliga portioner från barmenyn inkl. klassiska hamburgare och maffiga stekar. Klubbhuset är också en perfekt plats för prisvärd lunch efter golfrundan eller för Afternoon tea. I vårt paket ingår en trerätters välkomstmiddag där ni som grupp väljer mellan två olika förrätter, två olika huvudrätter och två olika desserter.

"the Augusta National of Ireland"

I paket ingår två rundor på den kanske vassast av de två fantastiska banorna, Druids Glen, och en runda på grannen Druids Heath som ni når med fem minuters shuttle. Här kommer ni få uppleva en färgrik natur, banor trimmade till max och en känsla om att förflytta sig till Amerika. Banan Druids Glen kallas ”the Augusta National of Ireland” av en anledning.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.    

Vi kan garantera att ni kommer njuta av både boendestandard, restauranger och golfbanor om ni väljer Druids Glen som nästa resmål för golfgänget.


 

Hotellet


5*****Druids Glen beläget 30 minuter söder om Dublin i Wicklow mellan havet och bergen erbjuder 145 rymliga och eleganta hotellrum varav några sviter.

Rum: I vårt paket ingår standardrum som är varmt och ljust inredda och där ni naturligtvis finner tv, Wi-Fi, te- och kaffekokare, luftkonditionering och mjuka morgonrockar. Rum kan uppgraderas till Superior med franks balkong och vy över golfbanan alternativt svit.

Restauranger & barer: På hotellet finner ni hyllade och prisade restaurangen Hugo´s och den centralt belägna Garden Rooms & Bar. Båda restaurangerna gör delikata, internationella och irländska rätter med lokala råvaror och ingredienser. Vid klubbhuset ”the Woodstock House” kan ni avnjuta afternoon tea eller äta middag. Naturligtvis finns barer som serverar ett brett utbud av whisky och pints.  

Underhållning & faciliteter:  Utöver de två golfbanorna utanför hotellet erbjuder Druids Glen ett litet boutique SPA och en hälsoklubb med inomhuspool och gym. På hotellet finns flertalet konferensrum för grupper av olika storlekar. Hotellets concierge guidar er gärna till rätt by eller rätt utflyktsmål om ni vill ta en taxi och se er om i de vackra omgivningarna.

 

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Druids Glen och 1 x 18 hål på Druids Heath. Vi förbokar starttider efter era önskemål.

Druids Glen GC är en färgrik golfbana med massor av växtlighet. Banan påminner om en Amerikansk Countyr Club än en Irländsk klubb. Därav har banan fått smeknamnet ”the Augusta National of Ireland” Bana är designad av Pat Ruddy och Tom Craddock och öppnade 1995. Den valdes genast som värd för Irish Open 1996 och var sedan värd för denna tävling i ytterligare tre år och hade Colin Montgomery som vinnare två år i rad. Distraktion av de vackra omgivningarna och den historiska atmosfären kan ge bekymmer med håller ni er kvar på den breda och obefläckade fairwayen så finns chansen till en bra score. Från fairway spelar ni in på mjuk stor green och kan putta i ren glädje på den fintrimmade greenen. Men låt er inte luras. Banan har utmaningar och det handlar framförallt om vatten. Har man en dålig dag kan banan vara brutal. En av de mest kända hålen är ö-greenen på hål nummer 17 som kommer sätta den bästa golfaren på prov. 5904 från vit, par 71 gäller.


Druids Heath GC är designad av Pat Ruddy och öppnade 2003. Banan är en vacker mix av hed-, park- och linkskaraktär. Här spelar ni med havsbrisen närvarande och med bergen som kuliss. Längd är en nyckelfaktor. Alla tio par-4 hål mäter över 350 meter. Dock är längd inte allt. Banan går genom böljande terräng vilket ger nästan alla hål sin egenhet. Här möter ni också över hundra välplacerade bunkrar, snår, tuff ruff och en hel del träd att parera. Med andra ord en utmaning till golfbana. Det finns kännare som anser att Druids Heath till och med är en trevligare bana än Druids Glen. NI får själv avgöra.

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen på flygplatsen och kör er i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid för transfer till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta