Skip to main content

Sueno Golf Resort - Belek ★★★★★

GOLFRESA»  Turkiet »  All inclusive»  7-nätter» ★★★★★

Lyxig Golfresa med all inclusive på Sueno Golf Resort i Belek – Dubbla banor och exklusiva faciliteter

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Två golfbanor direkt utanför hotellet: Sueno Pines och Sueno Dunes
  • All inclusive på två hotell vilket ökar mat- och dryckesalternativen
  • Bekväma och rymliga rum moderna med alla bekvämligheter och balkonger
  • Priset inkluderar SPA, pooler, träningsaktiviteter, och vattensporter
  • Naturskön omgivning och väl underhållna golfbanor
  • Privat transfer mellan flygplats och hotell ingår
  • Sueno Golf rekommenderas som en åretruntdestination

En golfresa till Sueno Golf är en bekväm upplevelse där ni får mycket för pengarna. Hotellet är ett av kusten mest attraktiva golfhotell av fler olika anledningar. Det unika är att ni från frukostrestaurangen eller lobbybaren kan promenera direkt ut till två högklassiga golfbanor, Sueno Dunes och Sueno Pines. Efter rundan kan ni njuta av förfriskningar på golfterrassen med vy över artonde på de båda banorna och koppla av i den värmande Medelhavssolen. Utöver en diger all inclusive på hotellet har ni dessutom tillgång till det nyare grannhotellet Sueno Delux hela utbud av mat, dryck, strand och fantastiska faciliteter. Promenaden till Deluxe är på ca 500 meter.

Utbud av två all inclusive-hotell

På Sueno Golf hotell finns buffétrestaurang som serverar diger frukost, lunch och middag, snacksbar som mätter magar mellan måltider, barer med digert utbud av kvalitativa märken, Spa, golfshop, inomhuspool och poolområde utomhus. Alla rum är väl tilltagna i storlek och har bekväma sängar, sittgrupp och balkong. Tar ni en kort promenad når ni nya ståtliga Sueno Delux där ni kan ta del av ett fint utbud av restauranger, barar, Beleks största poolområde, privat strand och en strandpir dit man längtar redan på hål. 12.

Mästerskapsgolf utanför rummet

Ni spelar fyra rundor golf på de två högklassiga och populära hemmabanorna Pines och Dunes som ligger direkt utanför hotellet. Här finns också fina övningsområden att värma upp på. Vill ni spela fler rundor och kanske prova en annan av Beleks banor hjälper vi er naturligtvis med det.

Vi rekomenderar alltid tidig bokning till Sueno Golf som är Beleks mest åtråvärda golfdestination alla veckor om året.

Hotellet

5*Sueno Golf Resort ligger centralt på Belek kust och är ett utav Beleks mest populära golfhotell. Här bor ni med golfbanor direkt utanför dörren och har tillgång till grannhotellet Sueno Delux utbud av exklusiva barer, restauranger gigantiska poolområde och strand.

Rum: Ni bor i standardrum på 30 kvadratmeter. Alla inredda med uppfylld minibar (ingår i all inclusive), kassaskåp, luftkonditionering, tv med internationella kanaler, Wi-Fi och dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har balkong.


Stora dubbelrum på Sueno Golf Hotel.

Restauranger & barer: Huvudrestaurangen Albatros serverar en diger och varierad buffé till frukost, lunch, middag och allt däremellan och efter. Ni väljer om ni vill sitta inne eller ute på restaurangens terrass ackompanjerad av Medelhavskvällens värme. Ni har ett digert utbud av a la carte restauranger på grannhotellet Sueno Delux, där ni betalar en mindre reservationsavgift på plats. Välj mellan Mexikanskt, Asiatiskt, Fisk, Italienskt eller Grillrestauranger. Till lunch kan rekommenderas att promenera till Sueno Delux stora mattorg vid poolområdet med massor av restauranger samlade på ett och samma ställe. På hotellet har ni flera barer att slå er ner i och skulle det inte räcka så finns en uppsjö alternativ på grannhotellet. Alla barer serverar importerade märkesdrycker och öl på flaska. Njut av bakelser, glass, kaffe och diverse snacks i hotellens kaféer och bagerier.


Sallad, kebab eller burgare? Det finns gott om alternativ på grannhotellet Sueno Delux lunchtorg.

Underhållning & Faciliteter: Sueno Golf och Sueno Delux erbjuder en rad aktiviteter både dagtid och kvällstid. Delta i arrangerade träningspass, sportaktiviteter eller upptåg dagtid och se shower och var med på strandpartyn kvällstid.  Vid hotellet finns två tennisbanor och vid stranden kan ni prova på en rad vattensporter. Både Sueno Golf och Sueno Delux har SPA-avdelningar där ni kan kasta er i inomhuspooler, bada bastu eller unna er en behandling.


Det är bara några få steg från receptionen till tee.

Video - Sueno Golf Hotel

Golfbanor

I detta paket ingår 4 x 18 hål fördelade på Sueno Pines och Sueno Dunes. Extra green fee kan köpas till på någon av alla Beleks banor. Be oss om priser.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Sueno Pines är den mest utmanande av de två banorna vid Sueno Golf Club. Banans smala fairways slingrar sig mellan tallarna på Beleks kust. Här stöter ni på naturliga samt strategiskt skapade vattenhinder och en hel del svårt placerade bunkrar. Banan kräver en del eftertanke i kombination med teknik och vi vågar lova att även de med lågt hcp kommer få jobba för poängen.  Banan är ständigt ypperligt underhållen och erbjuder konstant snabba och utmanande greener. En härligt utmanande banan för semestergolfaren och proffs.Sueno Dunes är kortare än systerbanan Pines och bjuder på vidare och mer förlåtande fairways som böljar fram genom tallskog och frodiga omgivningar. Dock skall par 69 och 5600 meterna inte tas lätt på då ni kommer stöta på flera svårigheter i form av djupa bunkrar och tuffa vattenhinder samt ett utmanande inspel på ö-green. Banan passar alla golfare oavsett hcp då den är relativt förlåtande för de med högre hcp och möjlig att utmana för de med lägre hcp. Perfekt för semestergolfen i Belek.  

Video - Naturskön golf på Suenos två banor

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till eventuella externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta