Skip to main content

Italien - Milano - 4*Le Robinie

Konfernshotell med golfbana en halvtimme från centrala Milano

Direkt norr om Malpensa flygplats finner ni ett av Milanos största och bästa konferenshotell. Här kan ni bekvämt sätta planeringen och fira årets framgångar med kollegorna. Har ni golfklubborna med er så bjuder vi på två rundor golf på anläggningen utöver 3 timmar fritt konferensrum, en vin- och matprovning på hotellet, en middag i centrala Milano samt möjligheten att göra en utflykt till Lago Maggiore, Como eller se en fotbollsmatch på San Siro. Vi skäddarssyr även paket under F1 på Monza och Milanos modevecka på förfrågan.

Själva hotellet är ett mellanklasshotell med fräsha rum, uppskattad restaurang, 13 konfernesrum och en Jack Nicklaus golfbana utanför dörren. Här trivs man i lugna omgivningar men med centrala Milano enbart en halvtimmer bort. Börja dagen med en bra frukostbuffé, ta en lunch i klubbhustes restaurang där det bjuds på Italienska klassiker och ta er framåt kvällen in till Milanons stora utbud av gastronomi, shopping och nöjen.

I paketet ingår en väkomstmiddag på hotellet, en middag i centrala Milano tillsammans med en halvdags fria aktiviteter inkl. transfer t/r hotellet, en mat-och vinprovning på hotellet samt för de som spelar golf två rundor utan kostnad. 


Paketets pris är baserat på minst 8 resenärer. Är ni annat antal så be oss om offert. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris i offertförfrågan eller på info@wedotravel.se så återkommer vi inom 24 timmar med pris.  

Hotellet

4****Le Robinie har 246 rum och vi bokar boende på golfhotellet till våra golfgäster. Här har ni närhet till klubbhuset och ofta vy över golfbanan.

Rum: Alla standardrum har dubbelsäng eller två separata sängar, badrum med dusch, luftkonditionering, minibar, kassaskåp, mindre skrivbord, Wifi och tv med internationella kanaler.

Restauranger & barer: Ni äter gott i den eleganta restaurangen ”Green Restaurant” och frukost intas i Club House Restaurant som också serverar a la carte kvällstid. I ”Pitching green lounge bar” kan ni samla tankarna kring dagens golfrunda eller konferens. På hotellet finner ni 13 konferenslokaler och plats för alla storlekar av grupper.


Aktiviteter i paketet

I detta paket ingår tre timmars konferensrum på hotellet, två rundor golf på Le Robinie GC för de som önskar spela golf, en mat- och vinprovning arrangerad på hotellet, en halvdag i centrala Milano för egna aktiviter samt en middag på rekommenderad restaurang i centrala stan.

Vi kan på förfrågan bland annat erbjuda aktiviteter som en halvdagstur till Comosjön med båttur på sjön, en halvdagstur till Lago Maggiore, biljetter och transfer till AC Milan eller Inter, biljetter och transfer under Formula 1 på Monza eller arrangemang i samband med Milanos modevecka. Allt skräddarsyrs efter er grupps önskningar.

 

 

Karta