Skip to main content

Sortering efter reslängd

Vi skräddarsyr er golfresa oavsett om ni vill vara borta några dagar eller en månad och oavsett om ni söker värme i Spanien eller Portugal eller stadsliv i Skottland, Irland eller Tjeckien. Här har vi samlat alla våra golfpaket efter reslängd. Sök på golfweekend, golfveckoresa, midstay eller longstay med golf. Alla resor inkluderar transport på plats, förbokade starttider och bra boende. Glöm inte att vi dessutom gärna bokar er flygresa från önskad avreseflygplats och på önskade avresedagar.

Weekend

Boka golfweekend till Spanien, Portugal, Skottland och Tjeckien. Alltid skräddarsydda golfpaket. En golfweekend kan värma en soltörstande nordbo under vinterhalvåret eller glädja med upplevelser och gemenskap under sommarhalvåret. Här har vi sorterat in alla våra golfweekendresor till Europa. Vi erb...

Vecka

En veckas golfresa ger er både värmande dagar på golfbana och möjligheter till vilodagar med utflykter och strandliv. Boka en golfvecka till Spanien, Portugal eller Turkiet under vintern och spela gröna banor i svensk sommarvärme.