Skip to main content

Belek Masters - 5*Sueno Golf Resort

All inclusive & tävling i värmande Belek


Ta med golfgänget på en spännande och högklassig golfresa till Belek på den turkiska Rivieran. Här bor ni på mycket populära golfhotellet Sueno Golf Resort. Det perfekta valet för golfgruppen som vill bo direkt vid två uppskattade golfbanor. Här lämnar ni plånboken på rummet med all inclusive inkluderat på två hotell.

All incluisve & faciliteter på två hotell

Strax ovanför Medelhavets strand ligger Sueno Golf Hotel och nyare hotellet Suneo Delux. När ni bokar vårt paket till Sueno så bor ni vid golfbanorna på Sueno Golf Hotel men har också fri tillgång till alla faciliteter och all inclusive på grannhotellet Sueno Delux, ca 500 meters promenad bort. På hemmahotellet serveras ni frukost, lunch, middag och snacks däremellan. Här finns en bar med ett digert dryckesutbud och solig terrass varifrån man ser inspelen på de båda banornas avslutande hål. En naturlig punkt att samlas vid efter en dag på golfbanan. Dyk ner i utomhuspoolen eller inomhuspoolen eller koppla av vid den privata stranden vid Sueno Delux.

Pines & Dunes

I detta tävlingspaket ingår fem förbokade starttider fördelade på banorna Pines och Dunes. Två banor som tar er genom väldoftande tallskog och mellan vattenhinder och svåra bunkrar. En god mix av utmaning där välförtjänt vinnare kommer koras.

Superb service

Naturligtvis ingår privat flygplatstransfer t/r Antalya flygplats. På plats får ni superb service av vår lokala partner som ser till att ni har en behaglig semester och på förfrågan hjäps ni med utflykter och aktiviteter utanför hotellet och golfbanorna.

Tävlingspaketet

Ert tävlingspaket kommer, bekvämt förpackad i en kabinväska, levererad med post till er i god tid innan avresa. Väskan innehåller allt ni behöver för er tävlingsresa oavsett om ni planerar lagtävling eller individuell tävling, tävlingsspel varje dag eller en endagarsbatalj. Väskan är redo att bäras in på planet mot destinationen och ni behöver bara meddela om ni tänker spela lag- eller individuell tävling på plats. Ta med er denna tävlingsväska till destinationen och gör golfresan både roligare och mer spännande.

Lagtävlingsväskan:
Här finner ni bland annat kvalitativa golfpikéer i två olika lagfärger, en vandringspokal till vinande laget, förstapris till vinnande laget och goda tröstpriser till förlorarna samt någon överraskning till samtliga. Således är ni utrustade för en smidig resa och en rolig tävling.

Individuella tävlingens väska:
Här finner ni bland annat den gröna vinnarkavajen, en vandringspokal till årets vinnare, ett fint förstapris till vinnare, ett välsmakande andrapris och goda tröstpriser till övriga samt överraskning till samtliga. Med andra ord allt ni som en grupp- och spelledare behöver inför en rolig tävlingsresa.


Detaljerad prislista

Hotellet

5*Sueno Golf Resort ligger centralt på Belek kust och är ett utav Beleks mest populära golfhotell. Här bor ni med golfbanor direkt utanför dörren och har tillgång till grannhotellet Sueno Delux utbud av exklusiva barer, restauranger gigantiska poolområde och strand.

Rum: Ni bor i standardrum på 30 kvadratmeter. Alla inredda med uppfylld minibar (ingår i all inclusive), kassaskåp, luftkonditionering, tv med internationella kanaler, Wi-Fi och dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har balkong.


Alla standardrum har två separata sängar.

Restauranger & barer: Huvudrestaurangen Albatros serverar en diger och varierad buffé till frukost, lunch, middag och allt däremellan och efter. Ni väljer om ni vill sitta inne eller ute på restaurangens terrass ackompanjerad av Medelhavskvällens värme. Ni har ett digert utbud av a la carte restauranger på grannhotellet Sueno Delux, där ni betalar en mindre reservationsavgift på plats. Välj mellan Mexikanskt, Asiatiskt, Fisk, Italienskt eller Grillrestauranger. Till lunch kan rekommenderas att promenera till Sueno Delux stora mattorg vid poolområdet med massor av restauranger samlade på ett och samma ställe. På hotellet har ni flera barer att slå er ner i och skulle det inte räcka så finns en uppsjö alternativ på grannhotellet. Alla barer serverar importerade märkesdrycker och öl på flaska. Njut av bakelser, glass, kaffe och diverse snacks i hotellens kaféer och bagerier.


Vy från grannhotellet Sueno Delux lunchtorg. Här finns något för alla smaker.


Underhållning & Faciliteter: Sueno Golf och Sueno Delux erbjuder en rad aktiviteter både dagtid och kvällstid. Delta i arrangerade träningspass, sportaktiviteter eller upptåg dagtid och se shower och var med på strandpartyn kvällstid.  Vid hotellet finns två tennisbanor och vid stranden kan ni prova på en rad vattensporter. Både Sueno Golf och Sueno Delux har SPA-avdelningar där ni kan kasta er i inomhuspooler, bada bastu eller unna er en behandling.


Sueno Golf Hotels inomhuspool. Även här skymtas golfbanan utanför.


Antalya hamn nås på ca 45 minuter. Vi hjälper er med transfer och utflykter.

Video - Sueno Golf Resort

Video - Sueno Delux middagsbuffé

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål fördelade på Sueno Pines och Sueno Dunes.

Alla starttider förbokas efter era önskemål.

Sueno Pines är den mest utmanande av de två banorna vid Sueno Golf Club. Banans smala fairways slingrar sig mellan tallarna på Beleks kust. Här stöter ni på naturliga samt strategiskt skapade vattenhinder och en hel del svårt placerade bunkrar. Banan kräver en del eftertanke i kombination med teknik och vi vågar lova att även de med lågt hcp kommer få jobba för poängen.  Banan är ständigt ypperligt underhållen och erbjuder konstant snabba och utmanande greener. En härligt utmanande banan för semestergolfaren och proffs.


Soluppgång över Pines vältrimmade greener.Sueno Dunes är kortare än systerbanan Pines och bjuder på vidare och mer förlåtande fairways som böljar fram genom tallskog och frodiga omgivningar. Dock skall par 69 och 5600 meterna inte tas lätt på då ni kommer stöta på flera svårigheter i form av djupa bunkrar och tuffa vattenhinder samt ett utmanande inspel på ö-green. Banan passar alla golfare oavsett hcp då den är relativt förlåtande för de med högre hcp och möjlig att utmana för de med lägre hcp. Perfekt för semestergolfen i Belek.  


Vatten omger avslutande hålet på Dunes. Annat väntar troligen i golfbaren.


Artonde på Pines & Dunes. Värdigt avslut på en utmanande golfrunda.

Video - Golf & natur på Sueno Golf

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception.

Karta