Skip to main content

Alicante - Golf & Padel Mansion

Golf & padel i Alicante

Låt oss presentera detta paradis för golfgänget strax utanför härliga Alicante. Här bor ni sällskapligt och rymligt på elegant herrgård ca fem minuter från golfbanan Bonalba och kan dessutom spela obegränsat med padel på privat bana på tomten. Dyk ner i den uppvärmda poolen, hämta en kyld dryck ur kylskåpet, slå er ner i en solstol, njut av lugnet och svid om till ett gigantiskt utbud av nöjen i Alicante. Golf & Padel Mansion är en unik destination för gruppen på 4 – 20 personer som spelar padel och/eller golf och vill bo lyxigt och sällskapligt under semestern. Här är inget lämnat åt slumpen.

Hyrbil tar er till golfbanor

På plats finns hyrbil att låna utan kostnad, liksom elcyklar och lådcyklar. Det finns tre snygga Butchers Bike och en Cargobike så möjlighten att lasta golfbagar i lådcykel och cykla till golfbanan Bonalba finns. Turen tar ca en kvart. Banorna Alenda GC och Font del Llop nås på tjugo minuters bilfärd och topprankade Las Colinas på ca 45 minuter med bil. Vi förbokar naturligtvis starttiderna på golfbanan.

Uppvärmd pool året om

Själva huset har stort modernt kök, rymligt sällskapsrum, tio sovrum med enkelsängar, många badrum och fantastisk utemiljö med matbord i det fria, en uppvärm pool som garanterar minimum 22 grader året om, gott om solsängar och en jacuzzi. Det finns alltså alla möjligheter att koppla av med en bok i den värmande solen efter en dag med aktiviteter. Har ni glömt att ta med er en bok på resan finns ett stort bibliotek med svenska böcker, liksom fritt Wifi. Ta bilen till någon av alla närliggande restauranger eller tänd Weber-grillen och fixa en egen middag. Naturligtvis finns möjligheteten att hyra in en mästerlig kock som kommer till huset och dukar upp till grillbuffé eller en härlig tapaskväll. Skulle ni råka spilla på turtröjan så finns tvättstuga.

En rikrig serviceupplevelse

När ni ankommer Alicante flygplats hämtas ni i en minibuss som kör er till huset där sängkläder och handdukar resan finns. Ta sedan en tur med hyrbilen till närliggande Supermarkert och fyll kylskåpet med lokala delikatesser och drycker. När det väl bär av hem ingår städning i arrangemanget så ni packar ihop och sätter er bekvämt i transferbussen igen. Skulle ni behöva assistans på plats så finns trevlig och hjälpsam personal i närheten som inget hellre önskar än att ge er en superb semester.

Frågan är. Kan det bli mycket bättre för golf- & padelgruppen?

Max antal gäster: 20    Max antal gäster med separata sängar: 20    Antal sovrum: 10
Antal dubbelsängar: 0   Antal enkelsängar: 20   Totalt antal badrum: 4


Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

 

Golfbanor

I detta weekendpaket ingår 2 x 18 hål på Bonabla GC och 1 x 18 hål på Alenda GC.

Bonalba GC ligger belägen ett par hundra meter från hotellet med samma namn. Banan öppnade 1993 och går genom en böljande och naturskön omgivning med mycket palmer som kantar breda fairways. Här stöter ni på en hel del vattenhinder och ibland svårlästa greener. En uppskattad promenadvänlig semestergolfbana som passar oavsett om du är lite ringrostig eller inne i högsäsong. Teknik och koncentration går ofta före längd på Bonalba. Tuffast utmaning möter ni på Bonalbas egen ”Amen Corner” på hål 7 – 9 samt avslutande hålen som oftast spelas i motvind. Mycket nöje.


Bonalba GC startar 200 meter från receptionen. Perfekt för semestergolfen.


Alenda Golf är en populär bana belägen strax väster om Alicante. Här kommer alla typer av golfare att trivas på en varierad designad bana där inget hål är det andra likt och där ni kommer få användning av många klubbor ur setet. Första 9 är enkla med breda fairways och modesta längder på hålen medan de sista 9 kräver mer precision och taktiskt spel framför längd på slagen. Utöver en kvalitativ golfbana har man goda övningsfaciliteter och ett riktigt modernt och imponerande klubbhus. Alenda Golf är ett givet val om ni planerar nästa golfresa till området kring Alicante eller som en bana att spela på ankomst- eller hemresedag då det är nära till flygplatsen.


En utflykt till natursköna Alenda GC ingår i paketet. Transfern tar ca 20 minuter och det är det värt.

 

Video - Bonalba golfbana

 

Huset

Vid grupper som är färre än 16 personer kan vi inte garantera att ni har huset för er själva då herrgården har rätt att fylla upp åtestående rum. Önskar ni ändå boka huset privat så be oss om pris. 

Faciliteter & bekvämligheter:
Sängkläder
Duschhandukar
Luftkonditionering/värme
Tv
Wi-Fi
Fullt utrustat kök
Tvättmaskin
Strykbräda/strykjärn
Hårtork

Sovrum:
Sovrum 1 - 10: Enkelsängar 90 x 200 cm (2 platser)
Individuell värme/kylanläggning i varje rum
Bluetooth-högtalare
Vissa rum har tv

Utomhus:
Uppvärmd swimmingpool i spansk herrgårdsmiljö
Jacuzzi Original J-495 för 6 personer
Padel-lounge med bollar, racketar och drycker till låga priser
Weber BBQ-kitchen
Privat parkering
Solsängar
Matbord
Padelbana med WPT-standard på underlag

Närområde:
Närmsta granne: 50 meter
Avstånd restaurang: 3,5 km
Avstånd till vatten/bad: 8,5 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 3 km
Närmast större ort: Alicante 15 km
Alicante flygplats: 29 km

Padel

För att skapa bästa upplevelsen gäller det att ha bästa förutsättningarna:

    - Padelbana i guld.
    - Bästa banan på marknaden (JuBo-padel.com).
    - WPT-underlaget, Supercourt XN (green).
    - Bästa belysningen. 8x240W som ger á 36.000 lumen per watt.
    - WPT-anpassade ingångar/utgångar.
    - WPT-design på glaset (bara 2x3m glas).
    - Eluppvärmda glaspartier (inget morgondag eller regnvatten).
    - Bästa utsikten.
    - Bästa WPT-upplevelsen i sidbytena.

 

Dessutom högsta servicen:

    - Tillgång till kylda drycker under sidbytet (vatten, sportdryck, öl, cava, låga priser).
    - Tillgång till Spinfire Pro 2, bästa bollmaskinen på marknaden (lånas ut gratis).
    - Tillgång till bollförråd med nya och begagnade bollar (nya till låga priser).
    - Tillgång till coach-utrustning/tillbehör

Transport på plats

Att vara gäst på Padel Mansion skall vara bekvämt och utan bekymmer. När det kommer till transporter och att förflytta sig under vistelsen innebär detta:

    - Hämtning med minibuss på flygplatsen i Alicante.
    - Lämning med minibuss på flygplatsen i Alicante.
    - Vid sällskap om minst 6 personer förfogar ni över Padel Mansions minibuss utan extra kostnad (gäller besök/transport i omgivningarna)

Önskar ni annan typ av hyrbil eller flera bilar erbjuder vi er att hyra fullt försäkrade hyrbilar vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår då också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Malaga flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil. Ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Be oss om offert.

Karta