Skip to main content

Yoga- & vandringsresa i Kroatien 1 - 9 maj

Yoga- & vandringsresa i Kroatien 1 - 9 maj

I en mysig pittoresk by omgiven av berg med andlöst vacker vy över Adriatiska havet landar vi med mjuka andetag i kroppen, flödar med vår egen rytm och upptäcker hur det känns att vara fullt levande!

•    PASSAR ALLA - ingen erfarenhet av varken yoga eller vandring behövs.
•    GUIDNING AV LICENSIERAD YOGALÄRARE OCH BIOMEKANISK FOT-OCH RÖRELSECOACH
•    UPPLEV FÖRUNDRAN I MAGISK NATUR

Behöver du en paus från vardagen med både rörelse och stillhet?

Upptäck idyllen på Makarskarivieran, där kroppen kan ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en vecka kopplar vi bort kraven och låter kroppen mjukna med yoga med havsutsikt och vandring i häpnadsväckande natur.

Vill du vandra längs hisnande vyer, utforska orörd natur och landa i kroppen?

Följ med oss en av Kroatiens mysigaste byar, Gradac, omgiven av berg och kristallklart vatten. Utforska natursköna vandringsstigar som tar dig längs vidsträckta stränder, frodiga dalar och spektakulära vyer i Biokovobergen. Väck kroppen med välgörande morgonyoga, mjuka andetag och ett morgondopp i det azurblå vattnet.

Upplev en unik kombination av äventyr och inre lugn på vår Yoga -och Vandringsresa där du fördjupar kontakten till både vår jord och din inre kärna.

Är du nyfiken, kan du också prova på att lära dig springa lättare och mer skonsamt, lära dig mer om fötter och prova på medveten andning och flytande avslappning i luften med AntiGravity Aerial Yoga.

Botiquehotell vid havet

Vår bas är det 4* familjeägda boutiquehotellet Marco Polo som ligger precis vid vattnet och erbjuder magiska solnedgångar. Vi njuter av fantastisk mat på hotellets restaurang direkt vid vattnet som numera även är med i Michelinguiden! Hotellet har ett relaxcenter med ett välutrustat gym, jacuzzi och bastu, avkopplingsrum, 2 solterrasser med fantastisk utsikt och en utomhuspool. Hotellet erbjuder även massagebehandlingar.

Andas in morgonen

Vi vaknar med solens varma strålar, mjuka andetag och skön yoga med det glittrande vattnet som bakgrund. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.
MeTime
Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn med poolhäng eller havsbad i det kristallklara vattnet. På eftermiddagen utforskar vi Makarska rivieran till fots genom andlöst vackra vyer och längs vidsträckta bergslandskap.

Landa i kroppen

Senare på dagen landar vi i kroppen med mjuk Yin Yoga och medvetna andetag i solnedgången. Vi rundar av dagen med en härlig middag och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.
1. BOKA IN DIG.
2. PACKA DIN RESVÄSKA
3. TILLÅT DIG SJÄLV ATT PAUSA OCH SKAPA PLATS FÖR DINA VERKLIGA BEHOV

En resa i samarbeta med:


En dag på vår yoga- och vandringsresa

ANDAS IN MORGONEN
Vi vaknar med solens varma strålar, mjuka andetag och skön yoga på stranden med det glittrande vattnet som bakgrund. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.

MeTime
Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn på en orörd sandstrand, poolhäng eller havsbad i det kristallklara vattnet. På eftermiddagen utforskar vi idyllen på Porto Santo till fots genom andlöst vackra vyer och längs vidsträckta bergslandskap.

LANDA I KROPPEN
Senare på dagen landar vi i kroppen med mjuk Yin Yoga och medvetna andetag. Vi rundar av dagen med en härlig middagsbuffé och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.

Vilka är Isabella och Sebastian

Vem är Isabella Habijan?
Isabella är mitt namn. Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity Aerial Yoga, fötter och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

Vem är Sebastian Se?
Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Boka & betala

Anmäl ert deltagande på denna resa genom att fylla i formuläret "förfrågan" eller mejla oss på info@wedotravel.se så kontaktar vi er med en bekräftelse.

Angående betalning så gäller: 2500:- i handpenning och slutbetalning 30 dagar innan avresa.

Har ni frågor går det även bra att ringa oss på 040 65 13 000.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

De flyg vi/ni kan boka till detta paket är:

ARLANDA 1 - 8 maj med Ryanair
01 MAJ ARLANDA 20:25 DUBROVNIK 23:30
08 MAJ DUBROVNIK 16:50 ARLANDA 19:55

KÖPENHAMAN 2 - 9 maj med Norwegian
02 MAJ KÖPENHAMN 11:05 DUBROVNIK 13:25
09 MAJ DUBROVNIK 14:10 KÖPENHAMN 16:30

Hotellet

Vi bor på det eleganata och familjeägda boutiquehotellet Marco Polo i orten Gradac. Direkt nedanför hotellet finner ni Gradacs strandpromenad och strand och i omgivningarna finns flertalet restauranger och kaféer. Hotellet har pool, gym och en av områdets bästa restauranger som serverar både internationella som lokala rätter.

Samtliga rum har luftkonditionering, kassafack, vattenkokare, hårtork, badrock, minibar, badrum med duch,


 

Karta