Skip to main content

Dublin - 5*Carton House - Gruppspecial

Elegans och yppersta kvalitet på Carton House

Carton House är destinationen för er som söker det bästa inför nästa golfweekend på Irland. Här bor ni på ett elegant och nyligen renoverat hotell, har ett stor och elegant SPA på plats och två högklassiga mästerskapsbanor designade av Colin Montgomerie och Mark O´Meara utanför dörren.  Det korta avståndet till centrala Dublin ger er också möjlighet att upptäcka allt i shopping, kultur och nöjesväg som denna metropol har att erbjuda.

Massor av aktiviteter

Här bor ni i avkopplad och naturskön omgivning och har massor av aktiviteter att sysselsätta er med inom hotellets ägor. Utöver de två mästerskapsbanorna O´Meara och Montgomerie finns tennisbanor, nio km cykelled, sex vandringsleder, två tennisbanor, fiske från maj till september, ridning på närliggande hästgård, lerduveskytte och pilbågsskytte. Så har ni energi över efter en dag på golfbanan kommer ni inte sitta sysslolösa.

Välkomstmiddag ingår

Ni har tre middagsalternativ på hotellet. Kitchen bar serverar enklare rätter, Linden Tree är den mer formella restaurangen och Klubbhuset är det mer bakåtlutande alternativet. Naturligtvis går det att hitta flera barer och få sitt ”afternoon tea” I vårt paket ingår en trerätters välkomstmiddag på Linden Tree Restaurant.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.  

Välj Carton Hosue som destination för nästa golfweekend om ni vill ha klass på allt från hotellrum, restaurang, service och golf. Dessutom kort taxiresa till Dublins city om ni söker party, shopping eller kultur.


Hotellet

5*Carton House ligger 25 minuter väster om Dublins flygplats och erbjuder 165 nyrenoverade hotellrum.

Rum: I vårt grundpaket ingår boende i Deluxrum som alla har dubbelsäng eller två separata sängar, stora moderna badrum, tv, Wifi, kaffebryggare, hårtork, kassaskåp och 24 timmars rumsservice. Det går att uppgradera till familjerum och sviter.

Restauranger & barer: Hotellet har tre restauranger där Linden Tree är den mer exklusiva och fomella restaurangen där ni kan njuta av en högklassig tre-rätters. Klubbhuset är den mer avslappnade restaurangen för middag och här hittar ni klassiker som hamburgare och pasta. The Kitchen bar ligger intill lobbyn serverar internationella rätter. På hotellet finns flertalet barer med brett utbud av öl och whisky.

Faciliteter & Underhållning: På hotellet finns ett välkänt SPA som erbjuder behandlingar och dopp i den 18 meter långa simbassängen. Här finns utomhusaktiviteter som tennis, lerduveskytte, cykel- och vandringsleder utöver de två golfbanorna.

 

Golfbanor

I dett paket ingår 3 x 18 hål fördelade på O´Meara och Montgomerie. Vi förbokar starttider efter era önskemål.

O´Meara Golf course är den äldre av de två banorna vid Carton House. Parkbanan som är designad av Mark O´Meara öppnade upp för spel i maj 2002 och ligger utlagd i böljande terräng. Här spelar ni en modern bana i toppskick med flera vattenhinder och fairways som kantas av magnifika träd. Banan har Irlands svar på ”Amen Corner” och kommer vara en utmaning för alla typer av golfare utan att för den delen vara omöjlig för er med högre hcp. En naturskön upplevelse som ni gärna kommer vilja spela mer än en gång. Banan mäter 6244 meter från vit mot par 73.


Carton House the Montgomerie course öppnade för spel 2003 och är som namnet antyder designad av Colin Montgomerie. Om systerbanan O´Meara är av parkkarraktär så är denna bana av linskkarratär. Banan som går genom flackare terräng med fasta fairways, lömska bunkrar och fantastiska greener har varit värd för Irish Open år 2005, 2006 och 2013 samt Irlands Open Senior år 2010. Detta kommer blir en riktigt underhållande och minnesvärd golfrunda för medelgolfaren. Par 72 och 6238 meter är att vänta.

 

 

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni på angiven tid utanför hotellets reception för transfer tillbaka till flygplatsen.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta