Skip to main content

Bogogno Golf Resort - Milano ★★★★ Gruppspecial

GOLFRESA»  Italien»  Gruppresor» ★★★★

Lyxig golfsemester på den Italienska landsbygden: Bo på Bogogno Golf Resort nära Milano och Lago Maggiore

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Natursköna golfbanor direkt utanför dörren: Bogogno Conte och Bogogno Bonora
  • Bekvämligt läge nära Malpensa flygplats och Milano
  • Hotellet erbjuder en takterrass, loungebar, utomhuspooler, spa, gym och konferensrum
  • Boende i deluxrum med vy över golfbanan och balkong
  • Privat tstransfer tur/retur till Malpensa flygplats ingår
  • Restaurangen "Whats Else?" erbjuder lokala klassiker från Piemonte
  • Möjlighet till utflykter och sightseeing
  • Rabatterade priser för grupper om 8 eller fler samt bidrag till prisbord för tävlingar
  • Miljömedvetet hotell

Naturskön golf på två toppbanor utanför dörren

På den italienska landsbygden inte långt från Lago Maggiore ca en halvtimme väster om Malpensa flygplats finner ni detta guldkorn till golfhotell. Här bor ni i enastående vackra omgivningar på bra 4* hotell, äter goda italienska middagar i restaurangen och spelar golf på två fantastiska golfbanor som båda ligger direkt utanför dörren. Bogogno Golf Resort kombinerar bekvämlighet, kvalitet och skönhet.

Spa, gastronomi och vyer

Här startar ni dagen med en nyttig frukost innan ni tar några få steg till första tee. Efter en naturskön och utmanande golfrunda smakar det med en förfriskning på klubbhusets terrass med vy över artonde. Därefter kan ni besöka hotellets SPA och njuta av en bastu eller massage alternativt slå er ner med en bok i en solstol vid poolen. Framåt kvällen avnjuter ni en genuin middag i hotellets restaurang där de lokala kockarna bjuder på smakupplevelser utöver det vanliga. För er som vill se er om i omgivningarna kan vi rekommendera en båttur på sköna Lago Maggiore som ligger ca 15 kilometer bort alternativt en halvdag i Milano för shopping och sevärdheter.

Golf med Alperna som fond

De båda golfbanorna är ingen omöjlig uppgift för någon golfare trots att Europatourens kval gör ett årligt stopp här. Banan Conte har en hint av linksbana och Bonora är en klassisk skogs- parkbana. Under rundorna följs ni av de snötäckta bergstopparna i horisonten. En rofylld, underhållande och kvalitativ golfrunda är att vänta oavsett bana.

Transfer ingår

För bästa bekvämlighet ingår privat transfer från Milano Malpansa t/r. Landar ni på Linate blir transfern något längre men ändå rimlig. Vill ni att vi förbokar utflykter med chaufför så syr vi gärna ihop ett program innan avresa. Kanske kan en vingårdsupplevesle eller en fotbollsmatch i Milano locka?

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.    

Hotellet

4****Bogogno Golf Resort ligger beläget ca 30 minuter väster om Malpensa flygplats och ytterligare en havtimme från centrala Milano. Detta miljömedvetna hotell är beläget bredvid Bogognos klubbhus och öppnade 2014. Här finns enbart 50 rum varav 18 är standard dubbelrum, 28 delux dubbelrum, 4 sviter. Hotellet erbjuder en härlig takterrass, loungebar, SPA, gym och flera konferensrum.

Rum: I vårt grundpaket ingår boende i Deluxrum med vy äver golfbanan och med balkong. Alla rum har dubbelsängar alternativt två separata sängar, luftkonditionering, tv och badrum. Rummens storlek är på 33 m2.

Restauranger & barer: Hotellets huvidrestaurang heter "Whats Else?" och ligger bredvid klubbhuset. Här erbjuds lokala klassiker från Piemonte likväl som internationella rätter och Italienska klassiker. Hotellets stora bar ligger i klubbhuset och här kan man avnjuta en öl eller två från lunch till kväll, American Bar har öppet kvällstid och erbjuder ett brett utbud av drinkar.

Faciliteter & Underhållning: Då Bogogno ligger i natursköna omgivningar finns möjlighet att utforska flera vandringsleder i omgivningarna. Passa också på att besöka ett par av de lokala vingårdarna i regionen. På hotellet finns utöver de två golfbanorna också två tennisbanor, SPA som erbjuder behandlingar två utomhuspooler och ett modernt gym. 

 

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål fördelade på Bogogno Conte och Bonora. Vi förbokar starttider efter era önskemål. Vill ni prova banor utanför hotellet som exempelvis Castelconturbia eller Le Robinie så ordnar vi starttider och transfer.

Bogogno Conte är en kvalbana till Europatouren men får ändå anses vara den något enklare av de två Bogogno-banorna. Här stöter ni på något färre hinder i form av vatten och elaka bunkrar även om det finns gott om dom även här. Banan har en bredare layout än systerbanan och är en flack historia och enkel att promenera. Vi kan garantera en härlig utmaning på denna 6206 meter långa par 72.


Bogogno Bonora är en ganska tuff utmaning men flertalet vattenhiner, svårt placerade bunkarar och naturligta hinder. Denna bana av parkkarraktär går genom en böljande terräng och golfbil kan rekommenderas. Vi får anse Bonora vara den tuffare utmaningen av de två banorna på Bogogno. Banan mäster 6284 meter och har par 72.

 

Transport på plats

I alla våra paket till Bogogno ingår privat flygplatstransfer från Malpensa flygplats. Ankommer ni Linate flygplats tillkommer en kostnad. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen och kör er sedan i modern buss till hotellet. På hemresedagen möts ni upp vid hotellets reception på anslagen tid för transfer till flygplatsen. Transfertiden från Malpensa är lite drygt en halvtimme.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta