Skip to main content

Roganstown Hotel & Country Club - Dublin ★★★★ Gruppspecial

Koppla av i Spa efter golfrundan
GOLFRESA»  Irland»  Gruppresor» ★★★★

Golfweekend nära Dublin: Lyxigt boende med två kvalitetsbanor och prisad restaurang

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Två banor direkt vid hotellet: Roganstown Golf & Country Club och Swords Open Golf Course
  • Hotellet ligger nära både Dublins centrum och kustorten Malahide
  • Prisad restaurang och trevliga barer på hotellet
  • Komplett SPA med behandlingar, inomhuspool och relaxavdelning
  • Grupprabatter och specialerbjudanden
  • Centralt läge för sightseeing: Jamesons museum och Guinness bryggeri samt Temple Bar-distriktet
  • Högkvalitativa övningsområden och erfarna PRO’s
  • Paketet inkluderar privat transfer från flygplatsen
  • Möjlighet att spela på The Island och Portmarnock Links
  • Konferensmöjligheter och teambuilding-aktiviteter

Två kvalitetsbanor på hotell nära Dublin och Malahide

Söker golfgruppen en weekend som kombinerar golf och storstad? Roganstown Hotel & Country Club är ett familjeägt hotell perfekt för gruppen av golfare som söker en smidig och kvalitativ weekend kring Dublin. Här bor ni elegant i lantlig miljö men ändå nära både Dublins centrum och gemytliga kustorten Malahide. Utanför hotellets finner ni två av Irlands bästa parkbanor och på hotellet en prisad restaurang, två trevliga barer och ett SPA med inomhuspool.

Lokala favoritbanor

En kvart norr om Dublins flygplats, granne med orten Swords, ligger detta hotell i lugna och natursköna omgivningar med de två banorna Roganstown Golf & Country Club och Swords Open Golf Course utanför dörren. Banorna är av parkkarraktär och alltid ypperligt underhållna, här finner ni aldrig provisoriska tees eller greener. Roganstown Golf & Country Club har varit värd för bland annat Irish PGA Southern Championship the Irish PGA Championship. Dessutom finns riktigt bra övningsområden och tre av Irlands bästa PRO´s på klubbarna.

Dublin & Malhahide

Väl i området så rekommenderar vi er naturligtvis att ta en taxi in till centrala Dublin där ni kan besöka Jamesons museum, Guiness bryggeri, shoppa eller ta en pint i the Temple bar district. Ta er gärna också ut till fina och gemytliga kustorten Malahide där ni finner gedigna irländska pubar längs den genuina bygatan och en trevlig strandpromenad.

McLoughlin mättar

Hotellets restaurang McLoughlin erbjuder rustik mat lagad på närodlade råvaror. Restaurangen är i sig ett utflyktsmål för många Dublinbor så här kommer ni garanterat bli mätta på högklassiga rätter.

Närliggande links

Vill ni spela andra banor än hotellets banor erbjuder vi er bland annat möjlighet att spela två riktigt högklassiga linksbanor, the Island och Portmarnock the Links. Båda dessa banor nås på cirka tjugo minuters transfer.

Gruppspecial

På denna destination erbjuder vi rabatterade priser när ni är 8 eller fler resenärer. Vi skickar också med ett bidrag till prisbord för eventuella tävlingar som gänget spelar på plats under golfsemestern. Har ni som grupp önskemål om utflykter, sightseeing eller ytterligare sportaktiviteter? Meddela oss så hjälper vi er. Ofta kan vi erbjuda kostnadsfria konferensrum för grupper. Meddela oss om ni är i behov av konferensrum så löser vi det.    

Hotellet

4****Roganstown Hotel har 52 välinredda rum. I vårt paket ingår Classic double men det går att uppgradera till sviter.

Rum: Alla standardrum är rymliga och erbjuder alla bekvämligheter man förväntar sig av ett bra hotell. Här finns i alla rum ett skrivbord, sittgrupp, fräscha och helkaklade badrum, tv och Wifi.

Restauranger & barer: Hotellets huvudrestaurang är uppskattade och prisade restaurang McLoughlin´s som serverar rustika rätter gjorda på lokalproducerade råvaror. I O’Callaghan’s Bar kan ni välja mellan ett stort utbud av whisky och öl samt flera lite enklare men smakliga rätter från barmenyn.

Faciliteter & Underhållning: Utöver två golfbanor så finns möjlighet till flera teambuilding-aktiviteter i och nära hotellet. Här finns en SPA-avdelning som erbjuder behandlingar, en relaxavdelning med inomhuspool och jacuzzi. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter för grupper i olika storlekar.

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Roganstown GC och 1 x 18 hål på Swords GC. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även erbjuda ett skräddarsytt golfarrangemang med spel på andra externa banor som the Island, Portmanock the Links och Malahide GC.

Roganstown Golf & Country Club öppna så sent som 2004 men redan fått ett mycket gott rykte om sig i Dublinområdet och rankas som en av Irlands absolut bästa och mest intressanta parkbanor. Designer är Christy O´Conner Jnr och skapelsen är en ganska tuff utmaning speciellt som vatten finns med som en veriable på samtliga undantaget sex hål. Banan är lång så här kommer drivern att få jobba, liksom nästan alla klubbor i bagen. Inget hål är det andra likt och utan att vara en lätt bana så är dock inget hål en omöjlig uppgift för medelgolfaren men en utaming oavsett hcp. Värt att notera är det ypperliga skicket på greener.


Swords Open Golf Course är en 18-håls parkbana genom relativt platt terräng och granne med Roganstown GC. Broadmeadowfloden skär genom banan och blir till ett återkommande naturligt vattenhinder på denna året runt öppna bana som ständigt är i toppskick. Banan är en medelsvårt utmaning där träd och svårt placerade bunkrar på samtliga hål tillsammans med vatten på ett antal hål skapar lite huvudbry för de flesta spelare.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen på flygplatsen och kör er i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid för transfer till flygplatsen. Vi kan förboka transfers till centrala Dublin, Malahide eller om ni spelar andra externa golfbanor.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta