Skip to main content

Quinta da Marinha Townhouse - Lissabon ★★★★

GOLFRESA»  Portugal»  Lissabon»  7-nätter» ★★★★

KAMPANJ! 1700:- rabatt per person på ordinarie priser.
Gäller avresor från 1 oktober och framåt. Flygresa tillkommer priset, Be oss om offert inkl. flygresa.
Se alla erbjudanden»

Härlig golfsemester i Cascais: Boende i moderna radhus, spela på topprankade golfbanor & utforska Lissabon

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Exklusivt boende i nyrenoverade och moderna radhus med väl tilltagen frukost varje dag
  • Omfattande service med tillgång till hälsocenter, inomhuspool och bastu
  • Spela på tre av områdets bästa golfbanor, inklusive den högt rankade Oitavos Dunes
  • Nära till Cascais, Estoril och Lissabon för utflykter och upplevelser
  • Flygplatstransfer tur och retur ingår
  • "We Do Travel jourservice" för assistans under resan

Boka en golfvecka till Quinta da Marinha som ligger beläget nära Cascais väster om Lissabon. Här bor fyra golfare i nyrenoverade och moderna radhus med två sovrum. Socialt bekvämt och rymligare än ett hotellboende och dessutom till ett lägre pris. Ni spelar golf på tre mycket bra golfbanor där Oitavos Dunes för många är en riktig höjdpunkt. En golfresa som troligen nöjer alla.

Bo privat i rymliga radhus

I ert villaboende ingår samma service som om ni bor på det femstjärniga hotellet. Ni börjar dagen med en väl tilltagen frukost, kan nyttja hotellets hälsocenter med inomhuspool och bastu och har lika nära till klubbhuset som från hotellet. Alla lägenheter/radhus har två sovrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och tv samt en terrass eller balkong. Här har ni gott om utrymmer för samvaro och sociala kvällar efter en dag på banan. Alla lägenhetr/townhouse har renoverats under sommaren 2021.

Spela områdets tre bästa golfbanor

Ni spelar tre rundor golf på hemmabanan Quinta da Marinha som ligger utanför dörren, en golfbana som passar utmärkt för semestergolfen. Här spelar ni några hål med Atlanten som fond och några hål med Sintrabergen som kuliss. En medelsvår golfbana som man gärna spelar flera gånger. Efter avslutat runda kan ni i mån av tillgänglighet skriva upp er på ytterligare rundor utan kostnad. En dag upplever ni vad många anses vara Portugals bästa golfbana, Oitavos Dunes. En bana av linkskarratär som utmananar. Ytterligare en golfrund ingår på natursköna Penha Longa Atlantic. En bana med Europatourmeriter som spelas i naturreservat med fairways som kantas av mycket skog.

Gör upptäckter i Cascais, Estoril och Lissabon

Ta en tio minuters taxiresa till Cascais för nöjen, restauranger, kaféer och shopping. Här råder en gemytlig stämning från höst till vår och party under sommarhalvåret. Från Cascais avgår pendeltåg till Estoril med sitt casino och till Lissabon. Resan in till Lissabon tar ca en halvtimme och kostar inte mer än ett par Euro.  

Lägenheterna

Nyligen fullt renoverade lägenheter med snygg, modern och hemtrevlig inredning. Här trivs man med gemenskap, stora ytor och balkong/terrass med Medelhavsvärme.

Lägenheterna
-    Kök med utrustning
-    Två sovrum med varsitt badrum
-    Vardagsrum med öppen spis
-    Daglig städning
-    Möblerad terrass
-    Luftkonditionering/värme

Service inom området
-    Inomhuspool
-    Gym
-    Restauranger & barer
-    Poolområde
-    Golfbana
-    Tennisklubb
-    Shuttle service till Cascais (mot mindre kostnad)
-    24 timmars reception


Rymligt boende med plats för gemenskap. Här kan man tänka sig att kvällen blir sen.

Video - välkomna till Cascais

 

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Quinta da Marinha samt 18 hål på Oitavos Dunes och Penha Lomga Atlantic. Alla starttider förbokas enligt era önskemål. Efter avslutade 18 hål på Quinta da Marinha kan ni vid tillgänglighet skriva upp ytterligare golf utan kostnad.

Quinta da Marinha GC (***)* ligger vid golfhotellet med samma namn väster om Lissabon och kustorten Cascais. Banan är designad av legendariska arkitekten Robert Trent Jones och sträcker ut sig mellan pinjeträd och i flack terräng. Med sina 5870 meter mot par 71 är det inte en avsevärt lång bana med ni möter en hel del svårigheter i form av många svårt placerade bunkrar och flertalet sjöar. Hål nummer 10 som avslutas på en ö-green helt omgiven av vatten kräver sin precision. Det vackraste hålet är kanske hål 3 som är ett par 4 som spelas ner mot havet och avslutas på green med panoramavyer av Atlanten. I övrigt spelas dom flesta hål mot inland med en vacker kuliss bestående av Sintrabergen i bakgrunden. Quinta da Marinha är en lagom uppgift för semestergolfaren och en bana med möjligheter för den rutinerade.


Gröna omgivningar med Atlanten rakt fram och Sintrabergen bakom.

Video - Quinta da Maringa golfbana

Penha Longa Atlantic Championship (****)* är originalslingan av de 27 hål som designats av Robert Trent Jones Jr vid hotellet Penha Longa Golf Resort. Banan som ligger utlagd på privat mark i skogen söder om Sintrabergets fot har bedårande omgivningar och vyer. Ni spelar över skogkantade backar och höjder och möter en del tänkvärda vattenhinder, ett antal upphöjda greener och ofta byig vind. Banan skall spelas med respekt för de svårigheter som Robert Trent Jones Jr ofta implementerar i sina banor och måste anses som en kul utmaning även för de mest erfarna spelarna. Banan har varit värd för Portuguese Open 1994, 1995 och senast 2010 då Tomas Björn vann. Banan mäster 5926 meter mot par 72. Efter rundan kan ni med fördel ta en förfriskning på terrassen i de sköna och avkopplande omgivningarna. Här väntar en golfupplevelse oavsett hcp.

Oitavos Dunes (*****)* är en lovordad Europatourbana belägen i en nationalpark söder om orten Sintra och väster om Cascais. Banan öppnade 2001 och designer är Arthur Hill. Här spelar ni bland tallskog och längs sanddynor vid kusten med enastående vyer. Oitavos är en utmanande bana med park- och linkskaraktär som bara inte får missas. Tillsammans med Monte Rei och West Cliffs rankas Oitavos Dunes som Portugals bästa golfupplevelse. Naturligtvis finns fina övningsområden och fin restaurang.

*Bedömning av banor baserat på våra resenärers och vår egen uppfattning. Dock vet vi att alla har sin egen upplevelse och syn på utmaning och layout.

*****Banor i världklass. Utmanande.
****Fantastiska mästerskapsbanor och guldkorn. Utmanande men överkommliga för de flesta.
***Mycket bra mästerskapsbanor. Utmanande men inte för tuffa.
**Mycket bra semestergolfbanor som utmanar men inte är allt för tuffa.
*En klass på banor som vi inte erbjuder i vårt ordinarie program. Passar er som vill resa till värmen och inte spela på för uppbokade banor och er som är nybörjare och vill träna på golfbanor i värmen. Be oss om information.

Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception.

Hotellet erbjuder busstransfer till Cascias mot en mindre kostnad på plats. Från Cascais kan ni åka pendeltåg till centrala Lissabon om så önskas.

Till de två externa banorna Penha Longa och Oitavos Dunes rekommenderar vi taxi. Resan tar ca 10 minuter enkel väg och kostar ungefär lika många €.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta