Skip to main content

Sainte-Maxime - Golfresa till semesterhus för upp till 10 gäster

Stor villa med putting green i trädgårdedn nära golfbanor, nöjen och stränder

I Sainte-Maximes utkanter bor ni i denna smakfulla villa med egen putting green på tomten, har tre golfbanor inom en halvtimmes bilfärd och närheten till nöjen och bad vid kusten i Sainte-Maxime och i Saint-Tropez. Huset ackommoderar upp till tio vuxna i fem bekväma sovrum varav två sovrum har enkelsängar, erbjuder ett fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp, stor härlig trädgård med pool och en härlig solig terrass. Gemensamma måltider kan intas både vid större matbord inne eller ute i trädgården och här finns en gasolgrill till ert förfogande.

Vid poolen finns flera solsängar och loungemöbler samt en bubbelpool och stora gröna ytor. Inom tre minuters bilfärd finns shoppingcenter med livsmedelsbutik, apotek, restauranger, bageri och allehanda butiker. I närheten finns också ett vattenland och vandrings- och cykelleder. Golf spelas på de två närbelägna banorna Golf de Sainte-Maxime och Golf de Beauvallon samt på Golf de Roquebrune som nås på en halvtimmes bilfärd.
Denna villa i Sainte-Maxime kommer fungera som en bekväm och social bas för nästa golfsemester där ni utöver bra golf kommer kunna njuta av härliga naturupplevelser, gott om gemytliga restauranger, nöjen, bad och shopping länga Franska Rivieran.

Spelar inte alla golf i gruppen så skräddarsyr vi upplägget till de som spelar golf.  

Max antal gäster: 10    Max antal gäster med separata sängar: 7    Antal sovrum: 5
Antal dubbelsängar: 3 Antal enkelsängar: 4   Totalt antal badrum: 5

 


Huset

Fakta:
Byggnadsmaterial: Gasbetong
Utsikt över landskap
Husdjur: Nej
Byggt: år 2004
Senast renoverat: 2006
Max antal gäster: 10

Faciliteter:
Utomhuspool: 96 m2 öppen juni - september
1 TV med parabol
Internet (trådlöst)
Bubbelpool

Rum:
Sovrum 1: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 2: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 3: Enkelsängar (2 platser)
Sovrum 4: Enkelsängar (2 platser)
Sovrum 5: Dubbelsäng (2 platser)
Badrum 1: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 2: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 3: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 4: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 5: Varmt och kallt vatten, Dusch

Bekvämligheter:
Elspis
Kylskåp
Köksfläkt
Kaffebryggare
Mikrougn
Tvättmaskin
Torktumlare
Diskmaskin

Utomhus:
Naturtomt/trädgård: 5000 m2 skyddad tomt
Trädgårdsmöbler
Parkering: 4 platser
Gasolgrill
Solsängar: 9
Öppen och övertäckt terrass

Närområde:
Närmsta granne: 30 meter
Avstånd restaurang: 700 km
Avstånd till vatten/bad: 2,5 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 700 km
Närmast större ort: St. Tropez 15 km

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Golf de Beauvallon, 2 x 18 hål på Golf de Roquebrune och 1 x 18 hål på Golf de Sainte-Maxime. Körtid från villan är 10 minuter Golf de Beauvallon och Golf de Sainte-Maxime samt en halvtimmer till Golf de Roquebrune. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Golf de Beauvallon är ytterligare en bana i området kring St Tropez med vacker utsikt över Medelhavet och bukten nedanför. Denna bana är en lokal favorit som är känd för sitt fina underhåll och en bana som ni enkelt promenerar runt. Golf de Beauvallon passar utmärkt för semestergolfen. Även om hålen har stor variation och kan vara utmanande är detta en bana som passar spelare även med ett högre hcp. Karraktären är parkbana med ofta breda fairways kantad av gott om träd. En naturskön upplevelse. 

Golf de Sainte-Maxime är en kuperad golfbana med underbara vyer över St Tropez bukt. Här spelar ni en bana, designad av engelska arkitekten Don Harradine, med ofta smala fairways som böljer fram och kantas av korkekar. Ni stöter på flera teknisk svåra hål och en del vattenhinder så banan är kanske inte den mest uppskattade bland nybörjare och heller inte om ni vill promenera runt då banan sista 9 hål kräver golfbil. Söker ni en utmaning och väldigt härliga vyer ut över Medelhavet så är denna bana däremot en riktigt trevlig upplevelse.

Golf de Roquebrune är en högklassig mästerskapsbana och ligger i ett fridfullt och härligt naturreservat strax väster om Saint Raphael på Franska Rivieran. Banan som går genom en böljande till kuperad terräng har väldigt gott om vattenhinder och många strategiskt placerade bunkrar. Variationen på hålen är stora och ni passerar skogskantade fairways följt av mer öppen layout. Här gäller det ofta att välja rätt klubba och spela taktiskt. De med lägre hcp finner gott om möjligheter att "gå för det" medans spelare med högre hcp kan spela en taktiskt fördelaktig golf. Oavsett resultat så kan vi garantera en naturskön dag på banan med på många håll bedårande utiskt över Frejus-bukten. Denna par 71-bana mäter 5897 meter.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Bilen hämtas och lämnas på Nice flygplats. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  •    Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  •    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  •    Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  •    Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  •    Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Läs villkor om uthyrning och särskilda villkor för detta hus

Nedan följer viktig information kring villkor och priser.

Kostnader och tillval som betalas lokalt på plats direkt till uthyraren:
- Städning €194 (obligatorisk kostnad)
- Förbrukningskostnad samt sänglinne och handdukar €194 (obligatorisk kostnad)
- Detta semesterhus kräver en deposition som erläggs lokalt på plats direkt till uthyraren, beloppet för depositionen är €1000*
- Lokal turistskatt €15 per person och vistelse betalas lokalt på plats

Övergripande villkor:
- Alla bokningar sker på förfrågan och bekräftas först när husägaren bekräftat tillgängligheten för huset
- Semesterhuset med tillhörande tomt får endast bebos av högst det antal personer som anges i presentationen, inklusive barn oavsett ålder
- Hyresgästen skall, trots att denne betalat för städning, lämna huset i ordentligt skick och tömma kylskåp, diska, städa grill och plocka undan
- Hyresgästen skall lämna semesterhuset i samma skick som vid inflyttningen, med undantag för normalt slitage
- Hyresgästen är inför semesterhusägaren ansvarig för de skador på semesterhuset och/eller dess inventarier, som uppstår under hyresperioden, och som vållats av hyresgästen själv eller andra, som vistats i huset under hyresperioden
- Om hyresgästen är ansvarig för mindre skador på eller förlust av lösöre, kommer We Do Travel att täcka detta med upp till 1200:- per hyresperiod, förutsatt att hyresgästerna innan avresa från semesterhuset fyller i, skriver under och lämnar tillbaka skadeformuläret och under förutsättning att hyresgästen inte har betalt någon deposition, i så fall ersätter We Do Travel inte detta.
- Skador på semesterhuset  och/eller  dess  inventarier,  som  uppstår  under  hyresperioden,  skall  omgående meddelas till We Do Travel, husägaren eller dennes representant
- Semesterhuset skall alltid lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen
- Uthämtning av nycklar sker dagtid på ankomstdagen
- Rökning är förbjudet i alla våra semestehus om inte annat tydligt har angivits. Överträdelser debiteras med 3700:-
- Utomhuspooler är normalt sett ej uppvärmda och värms naturligt, normalt sett är pooler öppna mellan juni - september

Betalning:
- Handpenning på 30% av resans totala pris skall vara We Do Travel tillhanda senast 7 dagar efter mottagen faktura
- Slutbetalning av resan skall vara We Do Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresa
- Vid betalning inom 55 dagar före avresa skall hela beloppet för bokningen vara We Do Travel tillhanda inom 3 dagar

*Enligt semesterhusägarens önskemål måste du ibland erlägga ett belopp avseende förbrukningskostnader och i vissa fall även en deposition. Depositionen gäller som en säkerhet för husägaren vid eventuella skador eller brister vid t ex städning. Avräkning  av  acontobetalningen  av  förbrukningskostnaderna  och  depositionen  sker senast  3 veckor efter avresan från semesterhuset.  I  vissa fall avräknas det  redan vid avresan från huset. Vid evt. skador och bristande städning, kan det tas ut en extraavgift, som i så fall dras av innan återbetalning av depositionen sker. Skulle detta belopp överstiga  den  erlagda  depositionen  eller  förbrukningskostnaderna  vara  större  än  acontot, kan tilläggsbetalningen antingen ske på plats eller i efterskott.

Karta