Skip to main content

Irland - Dublin - 4*Roganstown

Stadsnära hotell med teambuilding, golfbanor och SPA

Roganstown Hotel & Country Club är en bra val för en smidig weekend med kollegor som vill planera strategi i kombination med aktiviteter. Hotellet ligger en kvart från Dublins flygplats och ca tjugo minuters transfer till city. Utanför hotellet finns två bra golfbanor och möjligheter till teambuilding-aktiviteter. På hotellet finns ett SPA, inomhuspool och konferensrum.

Så kombinera nytta med nöje. I Dublin kan vi organisera besök och provning på Jamesons whiskymuseum eller på Guiness bryggeri, erbjuda sightseeing i Dublin, whiskyprovning på hotellet, kurs i att göra cocktails, nybörjarkurs i golf eller arrangera lerduveskytte vid hotellet.

I paketet ingår en välkomstmiddag på hotellets prisade restaurang McLoughlin´s, fritt inträde till relaxavdelningen med inomhuspool och jacuzzi, en transfer till centrala Dublin t/r för en halvdag på egen hand i city, tre timmars fritt konferensrum samt två rundor golf för er som spelar golf utan extra kostnad. Till detta kan vi skräddarsy flertalet aktiviteter på hotellet, i Dublin eller dess omgivningar.


Paketets pris är baserat på minst 8 resenärer. Är ni annat antal så be oss om offert. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris i offertförfrågan eller på info@wedotravel.se så återkommer vi inom 24 timmar med pris.    

Hotellet

4****Roganstown Hotel har 52 välinredda rum. I vårt paket ingår Classic double men det går att uppgradera till sviter.

Rum: Alla standardrum är rymliga och erbjuder alla bekvämligheter man förväntar sig av ett bra hotell. Här finns i alla rum ett skrivbord, sittgrupp, fräscha och helkaklade badrum, tv och Wifi.

Restauranger & barer: Hotellets huvudrestaurang är uppskattade och prisade restaurang McLoughlin´s som serverar rustika rätter gjorda på lokalproducerade råvaror. I O’Callaghan’s Bar kan ni välja mellan ett stort utbud av whisky och öl samt flera lite enklare men smakliga rätter från barmenyn.

Faciliteter & Underhållning: Utöver två golfbanor så finns möjlighet till flera teambuilding-aktiviteter i och nära hotellet. Här finns en SPA-avdelning som erbjuder behandlingar, en relaxavdelning med inomhuspool och jacuzzi. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter för grupper i olika storlekar.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Roganstown GC och Swords GC för er som spelar golf. För er som inte spelar golf finns möjlighet til nybörjarkurser med någon av de tre duktiga instruktörerna på plats. 

Roganstown Golf & Country Club öppna så sent som 2004 men redan fått ett mycket gott rykte om sig i Dublinområdet och rankas som en av Irlands absolut bästa och mest intressanta parkbanor. Designer är Christy O´Conner Jnr och skapelsen är en ganska tuff utmaning speciellt som vatten finns med som en veriable på samtliga undantaget sex hål. Banan är lång så här kommer drivern att få jobba, liksom nästan alla klubbor i bagen. Inget hål är det andra likt och utan att vara en lätt bana så är dock inget hål en omöjlig uppgift för medelgolfaren men en utaming oavsett hcp. Värt att notera är det ypperliga skicket på greener.

Swords Open Golf Course är en 18-håls parkbana genom relativt platt terräng och granne med Roganstown GC. Broadmeadowfloden skär genom banan och blir till ett återkommande naturligt vattenhinder på denna året runt öppna bana som ständigt är i toppskick. Banan är en medelsvårt utmaning där träd och svårt placerade bunkrar på samtliga hål tillsammans med vatten på ett antal hål skapar lite huvudbry för de flesta spelare.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r samt en transfer till centrala Dublin t/r för en halvdag av fria aktiviteter. Chaufför möter er med skylt med ert namn i ankomsthallen på flygplatsen och kör er i modern buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellets reception på angiven tid för transfer till flygplatsen.

Karta