Skip to main content

Cascais - 5*Quinta da Marinha - golfweekend

Golfweekend till exklusiva & bekväma Quinta da Marinha

Strax väster om semesterorten Cascais ligger försklassiga hotellet Quinta da Marinha som en oas i naturköna och lugna omgivningar. En populär, bekväm och kvalitativ destination för en golfweekend. Här har ni en bra artonhålsbana utanför hotellet, ett avkopplande poolområde, ett Spa med bastu och inomhuspool, en riktigt bra frukostbuffé, moderna hotellrum och bara en kort taxiresa till Cascais som bjuder på underhållning. Ät gott i någon av hotellets restauranger, spela tennis på angränsande tennisklubben och hinn med att ta en tur upp till historiska orten Sintra.

Golf direkt utanför dörren

I paketet ingår tre förbokade rundor på fina golfbanan Quinta da Marinha som spelas från hotellet ner mot kusten med vattnet framför er och sedan tillbaka med Sintrabergen som kuliss. En bra semestergolfbana som går att utmana för de med lägre hcp. På förfrågan byter vi ut en runda mot spel på Penha Longa eller Oitavos Dunes som ligger nära hotellet.

Besök Cascais & Lissabon

Det är möjligt att ta sig in till centrala Lissabon från Cascais. Härifrån avgår varje halvtimme ett pendeltåg som enbart kostar ett par euro per väg. Boka er nästa golfweekend till Quinta da Marinha om ni vill ha kvalitet på boende och golf samt ha goda möjlighet för trevliga utflykter.


 

Hotellet

5*Quinta da Marinha Golf Resort ligger väster om Cascais och söder om Sintra på Lissabons semesterkust. Hotellet har 198 rum, restauranger, SPA och poolområde. En perfekt bas för en golfweekend nära Lissabon.

Rum: Alla standardrum är utrustade med balkong/terrass, luftkonditionering, värme, kassaskåp, tv med internationella kanaler och Wi-Fi. Ni har antingen dubbelsäng eller två separata sängar i rummet beroende på önskemål. Badrummen är fräscha och nyligen renoverade.


Ljusa och rymliga standardrum på Quinta da Marinha.

Restauranger & barer: Restaurang Rocca med kocken Fernando Monteiro bjuder på Portugisiska specialiteter samt Medelhavsrätter på nytt sätt i en snyggt inredd ”fine dining restaurang” Five Pines Restaurant dukar upp till frukost och kan reserveras av grupper för privata middagar. 3 kilometer från hotellet ligger partnerrestaurangen Monte Mar som serverar nyfångade delikatesser från havet tillsammans med en diger vinlista och havsutsikt. Hotellets bar Trent Jones bjuder på suveräna cocktails, fina viner och kalla öl i en elegant och avslappnad miljö både inne och ute.


Middag i exklusiv miljö i Restaurant Rocca.

Underhållning & faciliteter: Förutom en 18 håls underhållande golfbana vid hotellet finns en racketklubb på 5 minuters promenad. Här kan ni hyra någon av de åtta grusbanorna för tennis, 9 padelbanorna eller ta en match på squashbanorna tillsammans med hyra av rackets. Hotellet kan också erbjuda löprundor med guide. De natursköna slingorna är på 8,5 – 11 km. Hotellet hyr även ut elcyklar så ni kan ta er längs kusten eller upp mot Sintra. Välj att cykla på egen hand eller med en proffsig guide.


Intill hotellet ligger tennis- och padelbanor som vi hjälper er att boka.

Video - välkomna till Cascais

Golfbanor

I detta weekendpaket ingår 3 x 18 hål på Quinta da Marinha. Efter avslutad runda på Quinta da Marinha kan ni på plats utan kostnad skriva upp ytterligare golf i mån av plats.

Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. I området finns ytterligare banor av hög klass, bland annat Penha Longa och Oitavos Dunes.

Quinta da Marinha (***)*golfbana ligger vid golfhotellet med samma namn väster om Lissabon och kustorten Cascais. Banan är designad av legendariska arkitekten Robert Trent Jones och sträcker ut sig mellan pinjeträd och i flack terräng. Med sina 5870 meter mot par 71 är det inte en avsevärt lång bana med ni möter en hel del svårigheter i form av många svårt placerade bunkrar och flertalet sjöar. Hål nummer 10 som avslutas på en ö-green helt omgiven av vatten kräver sin precision. Det vackraste hålet är kanske hål 3 som är ett par 4 som spelas ner mot havet och avslutas på green med panoramavyer av Atlanten. I övrigt spelas dom flesta hål mot inland med en vacker kuliss bestående av Sintrabergen i bakgrunden. Quinta da Marinha är en lagom uppgift för semestergolfaren och en bana med möjligheter för den rutinerade.

Video - Quinta da Maringa golfbana

Bedömning av banor baserat på våra resenärers och vår egen uppfattning. Dock vet vi att alla har sin egen upplevelse och syn på utmaning och layout.

*****Banor i världklass. Utmanande.
****Fantastiska mästerskapsbanor och guldkorn. Utmanande men överkommliga för de flesta.
***Mycket bra mästerskapsbanor. Utmanande men inte för tuffa.
**Mycket bra semestergolfbanor som utmanar men inte är allt för tuffa.
*En klass på banor som vi inte erbjuder i vårt ordinarie program. Passar er som vill resa till värmen och inte spela på för uppbokade banor och er som är nybörjare och vill träna på golfbanor i värmen. Be oss om information.


Transport på plats

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er vid ankomsthallen med skylt med ert namn och kör er sedan i modern bil/buss till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet reception. Vill ni spela externa golfbanor tar en taxiresa ca 10 -15 minuter och kostar ca €10 - 15 per väg.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta