Skip to main content

Manchester United 2024/2025

Manchester United - hemmamatcher 2024/2025

We Do Travel erbjuder officiella matchbiljetter till samtliga Manchetser Uniteds matcher i Premier Legue 2024/2025.

Alla priser nedan inkluderar 2 nätter i dubbelrum på 4*Mercure Manchester Piccadilly Hotel, 4*Innside by Melia Manchester eller 4*The Alan samt VIP-matchbiljetter på the "Sports Bar" vilket betyder kortsida/hörn på övre etage. Här sitter ni på vadderade stolar och har tillgång till excecutive lounge tre timmar innan match. En måltid ingår samt kaffe/te i halvtid. Vi bokar alltid officiella biljetter som levereras till er på mejl. Samtliga garanteras att sitta tillsammans. Läs mer om biljetterna under fliken "matchbiljetter" nedan.

GÖR FÖRFRÅGAN HÄR:

 


  • Officiella biljetter
  • Säker biljettleverans
  • Biljetter bredvid varandra
  • Eventgaranti (matchbiljett återbetalas vi inställd match)

 

 

 

 

 

Hotell

2 nätter i dubbelrum ingår i våra paket. Boende sker på 4*centrala hotell i Manchester.

4*Mercure Manchester Piccadilly Hotel är ett modernt hotell mitt i smeten med massor av restauranger, shopping och pubar som granne. Inom kort avstånd finns goda transportförbindelser inom staden och till flygplatsen. Ett bra val för den som vill ha action och bekvämt boende. Länk till hotellets hemsida.

4*Innside by Melia Manchester är ett av Manchesters mest populära 4*hotell. Här bor ni i hjärtat av staden och har mängder av nöjen och restauranger kring er samt närhet till kollektivtrafik. Hotells restaurang serverar tapas och spanska rätter och är en rekomendation. Länk till hotellets hemsida.

4*The Alan är ett klassikt hotell beläget i centrala Manchester. Ett perfekt val om ni reser med företaget och vill nyttja ett konferensrum. Hotellet har rymliga rum och erbjuder en bra grillrestaurang. I närområdet finns butiker, restautranger och naturligtvis gott om pubar.

Matchbiljetter

I detta paket ingår VIP-biljetter. Bär aldrig bortalagets tröjor. Våra biljetter är enbart för hemmafans.

The Sports Bar inkluderar:
- Block NW3435-3436, NE3426
- Platser tillsammans
- Säker biljettleverans
- Lyxigt vadderad stolar
- Tillträde till Excecutive lounge 3 timmar innan match
- En måltid
- Kaffe & te i halvtid
 

 

  • Officiella biljetter
  • Säker biljettleverans
  • Biljetter bredvid varandra
  • Eventgaranti (matchbiljett återbetalas vi inställd match)

Om Manchester United

Manchester Uniteds historia sträcker sig tillbaka till 1878 när klubben grundades som "Newton Heath LYR Football Club". De tidiga åren var utmanande, och klubben kämpade med ekonomiska svårigheter. Men 1902 genomgick klubben en omstrukturering och bytte namn till "Manchester United Football Club".

Under 1950- och 1960-talet blomstrade klubben under ledning av den legendariska tränaren Sir Matt Busby. Manchester United vann sin första engelska liga-titel 1908 och ytterligare flera titlar under Busbys era, inklusive deras första europeiska trofé, den europeiska cupen 1968, efter en dramatisk seger mot Benfica.

Emellertid drabbades klubben av en tragedi 1958 när ett flygplan kraschade i München, vilket ledde till förlusten av flera spelare och personal, inklusive Busbys "Busby Babes". Trots denna motgång återuppbyggde klubben sig och fortsatte att blomstra.

Under 1990-talet upplevde Manchester United en guldålder under tränaren Sir Alex Ferguson. Klubben dominerade den engelska fotbollen och vann otaliga Premier League-titlar, FA-cupen och ligacupen. Deras framgång på den internationella scenen kulminerade i en dramatisk vinst i UEFA Champions League 1999 mot Bayern München, där United vände underläge till seger på tilläggstid.

Sedan dess har Manchester United fortsatt att vara en dominerande kraft i fotbollsvärlden, även om klubben har haft sina upp- och nedgångar. De har fortsatt att vinna nationella titlar och är kända för att utveckla talanger genom deras akademi, som har fostrat spelare som Ryan Giggs, Paul Scholes och nuvarande tränaren Ole Gunnar Solskjær.

Manchester Uniteds historia är rik på framgångar och präglad av en stark fanbas och en passionerad fotbollskultur. Klubben fortsätter att vara en av de mest populära och storslagna fotbollsklubbarna i världen, och deras resa fortsätter med stolthet och ambitioner att återerövra sin plats på den internationella scenen.

Om Old Trafford

Old Trafford är en legendarisk fotbollsarena som är hemmaplan för den framstående fotbollsklubben Manchester United. Arenan, som ligger i staden Manchester, England, är en av de mest ikoniska och historiska fotbollsstadionerna i världen.

Old Trafford började sin historia år 1910 när den första matchen spelades på platsen. Sedan dess har arenan genomgått omfattande ombyggnader och utökningar för att kunna rymma den stora och hängivna fanskaran som stöder Manchester United.

Med en kapacitet på över 70 000 åskådare är Old Trafford en av de största fotbollsarenorna i Europa. Dess unika arkitektur och klassiska design gör den lätt igenkännbar. Arenans branta ståplatser, imponerande tak och det kända Sir Alex Ferguson Stand ger den en unik atmosfär som är svår att hitta någon annanstans.

Old Trafford har varit vittne till otaliga minnesvärda ögonblick i fotbollshistorien. Här har Manchester United spelat viktiga matcher i olika tävlingar, inklusive Premier League, FA-cupen och Champions League. Många legendariska spelare har skrivit sin egen historia på denna heliga fotbollsarena, och deras bedrifter har blivit en del av klubbens och arenans rika historia.

För Manchester Uniteds fans är Old Trafford en pilgrimsfärdens plats. Varje match är en möjlighet att vara en del av den elektriska atmosfären och stödja sitt lag med stolthet och passion. Supportrarna, även kända som "The Red Army", skapar en hisnande ljudkuliss och ger sitt oavbrutna stöd till sitt älskade lag.

Old Trafford är mer än bara en fotbollsarena; det är ett symboliskt centrum för kärleken till fotboll och den rika historien hos Manchester United. Det kommer alltid att förbli en plats fylld med stolthet, tradition och entusiasm, inte bara för fansen utan för fotbollsälskare över hela världen.

Karta