Skip to main content

Double Tree by Hilton Islantilla - Costa de la Luz ★★★★

GOLFRESA»  Spanien  Costa Del Sol»  7-nätter» ★★★★

Golfresa Deluxe: Obegränsad Spel på Islantilla GC med halvpension och privat transfer - Double Tree by Hilton

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Obegränsat spel på Islantilla GC med 27 hål för alla nivåer av golfare
  • Paketet inkluderar förbokade starttider.
  • Hotellets läge är direkt vid golfbanan Islantilla GC
  • Uppskattad halvpension ingår med frukostbuffé samt superb kvällsbuffé
  • Privat flygplatstransfer från Faro flygplats ingår
  • Utomhus- och inomhuspool, gym och spa.
  • Anpassningsbara tillval som tex enkelrum och dryckespaket till middagar.

Populära och alltid kvalitativa golfhotellet Islantilla Golf Hotel heter efter renovering och ansiktslyft Double Tree by Hilton Islantilla. Numera ett ännu bättre, fräschare och kvalitativt resmål för nästa golfresa. Konceptet att vara prisvärt har man behållit.

Bra halvpension ingår

Ni bor elegant och bekvämt direkt vid golfbanan Islantilla GC som har 27 natursköna hål. Klubbhuset ligger direkt utanför receptionen och till första tee är det inte många steg. På hotellet ingår en hälsosam frukostbuffé med inslag av lite mer onyttiga godsaker samt en mycket uppskattade kvällsbuffé. Koppla av i den värmande sydeuropeiska solen, ta ett dopp i utomhus- eller inomhuspoolen, besök gym, spa och njut av förfriskningar i någon av barerna.

Obegränsad golf

Obegränsad golf ingår på park- och skogsbanan Islantilla GC som erbjuder tre olika slingor genom de 27 hålen. Den blå niohålsslingan är en relativt tuff utmaning, den gröna slingan kombinerar precision och teknik med längd och den gula slingan har en snällare längd och bredare fairways. Genemsamt är att ni spelar i en grön och frodig natur där ni då och då får syn på den blå Atlanten. En mycket underhållande golfupplevelse som man gärna återvänder till.

Privat flygplatstransfer

På Islantilla behöver man ingen hyrbil. Boende och golf ligger vägg i vägg och till stranden och det lokala centrumet i orten Islantilla är det rimligt gångavstånd på ca 15 minuter om man nu inte vill nyttja den fria shuttleservicen från hotellet. Därför gör vi det bekvämt och inkluderar en privat flygplatstransfer till flygplatsen i Faro t/r. Vill ni hellre ta er runt med hyrbil och på ett mer flexibelt sätt kunna upptäcka kusten och städer som Huelva och andra golfbanor än hemmabanan så be oss om offert. Då hämtas och lämnas hyrbilen på Faro flygplats.

Hotellet

Double Tree by Hilton Islantilla är ett nyligen helrenoverat golfhotell beläget ca en halvtimme från gränsen mellan Portugal och Spanien, på den spanska sidan. Till stranden och Islantilla´s centrum tar en promenad ca 15 minuter och till mysiga kustorten Isla Cristina tar en taxiresa ca en kvart.

Rum: Ni bor i välinredda och fräscha dubbelrum med två separata sängar eller en större dubbelsäng. Här bor ni bekvämt med allt ett Hiltonhotell har att erbjuda inkl. sköna sängar, luftkonditionering, balkong och stort badrum.

Nya fräsha rum på Double Tree by Hilton Islantilla. På balkongen kan man surra länge en ljummen kväll.

Restauranger & barer: En fräsch och väldigt uppskattad buffé dukas upp i restaurangen Faro till frukost och middag. Här kan ni vraka bland färska råvaror, vällagade Medelhavsrätter, gott om vegetariska alternativ och goda efterrätter. Kvällsdrinken intas till livemusik och sport på tv i Donana Lobby Bar och Las Canas Pool Bar passar utmärkt för den lättare lunchen tillsammans med en läsk eller pint.


Som sig bör räknas scoren i solen tillsammans med en iskall dryck.

Underhållning & faciliteter: Hotellet har 24 timmars öppen reception och erbjuder room service. Fritt Wifi finns genom hela hotellet. Besök det moderna gymmet, dyk ner i inomhuspoolen eller den stora utomhuspoolen. Hotellet erbjuder ofta livemusik kvällstid i någon av barerna. Ni når utflyktsmål som Huelva stad på en halvtimme och storstaden Sevilla på 1, 5 timmar.


En dagstur till Sevilla är ingen omöjlighet. Bilresan tar 1,5 timme.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål på Islantilla GC. Ytterligare hål kan skrivas upp efter avslutade 18 hål.

Islantilla GC (***)* erbjuder med sina 27 hål en stor variation och slingor som passar de flesta golfare. Här spelar ni både i öppen smått böljande terräng och med trädkantade smala fairways. Från många av hålen har ni en fin vy ut över Atlanten. Den blå slingan får anses vara tuffast till teknik och längd med flera vattenhinder. Den gröna slingan kombinerar också en god portion precision med längd och den gula slingan får anses vara en ganska enkel slinga med bredare fairways och inte allt för långa hål. På Islantilla GC har bland annat Europatouren varit på besök.


V

 

Bedömning av banor baserat på våra resenärers och vår egen uppfattning. Dock vet vi att alla har sin egen upplevelse och syn på utmaning och layout.

*****Banor i världklass. Utmanande.
****Fantastiska mästerskapsbanor och guldkorn. Utmanande men överkommliga för de flesta.
***Mycket bra mästerskapsbanor. Utmanande men inte för tuffa.
**Bra semestergolfbanor som utmanar men inte är allt för tuffa.
*En klass på banor som vi inte erbjuder i vårt ordinarie program. Passar er som vill resa till värmen och inte spela på för uppbokade banor och er som är nybörjare och vill träna på golfbanor i värmen. Be oss om information.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flyplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på Faro flygplats med en skylt mer ert namn/We Do Travel. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet på angiven tid och transporteras åter till flygplatsen. Önskar ni hellre flexibiliteten av en hyrbil under er vistelse så bokar vi bil som hämtas och lämnas på Faro flygplas. Be oss om offert om ni önskar hyrbil istället för transfer. 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta