Skip to main content

Penha Longa Resort - Cascais ★★★★★ Golfweekend

GOLFRESA»  Portugal»  Lissabon»  4-nätter» ★★★★

Lyxig golfweekend på Penha Longa Resort – Boende, spa & golf i Sintra-Cascais

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Lissabonområdets mest exklusiva golfhotell 
  • Läge vid foten av Sintrarberget med naturskön miljö
  • 27 golfhål i världsklass designade av Robert Trent Jones Jr
  • Högklassiga restauranger på hotellet, inklusive en Michelin-fusionrestaurang
  • Utomhuspool, jacuzzi, SPA-behandlingar, tennis- och paddelbanor
  • Nära Cascais och centrala Lissabon via pendeltåg
  • Enorma frukostbuffé som start på dagen
  • Möjlighet till ytterligare golf utan kostnad som skrivs upp på plats
  • Support via telefon under resan

Exklusiv golfweekend på Penha Longa

Välkomna till en högklassig golfweekend med boende på Lissabonområdets mest exklusiva golfhotell, Penha Longa. Som i en oas, mellan kustorten Cascais och historiska Sintra vid Sintrarbergets fot, ligger detta lyxhotell med 27 vältrimmade golfhål utanför dörren. Här är det fridfullt, avkopplat och naturskönt. Det är semester.

Enorm frukostbuffé

Era hotellrum är väl tilltagna i storlek och erbjuder alla tänkbara faciliteter inklusive balkonger. Ni startar dagen med en frukostbuffé i världsklass, här finns allt inom varmt och kallt och lite därtill. Från receptionen har ni ett par hundra meter till första tee på Penha Longa Championship, en bana som slingrar sig genom tjock skog och ibland ut i det fria. En underhållande golfrunda både för proffs och semestergolfare designad av legendaren Robert Trent Jones Jr.

Närhet till Cascais & Lissabon

Efter förmiddagen på golfbanan kan ni koppla av vid poolområdet med uppvärmd utomhuspool, slå er ner i en jacuzzi eller boka en SPA-behandling innan kvällens aktiviteter. Svid om och boka ett bord i någon av de tre högklassiga restaurangerna på hotellet eller ta en tio minuters taxiresa till semesterorten Cascais som bjuder på ett stort utbud av restauranger och kvällsnöjen. Från Cascais kan ni även ta pendeltåg till centrala Lissabon för ett par Euro. Sen är det återigen dags för en diger frukostbuffé med champagne och en runda på golfbanan. Livet är enkelt ibland.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Hotellet

5*****Penha Longa Resort erbjuder 195 lyxiga rum och i vårt grundpaket ingår boende i väl tilltagna standard deluxe dubbelrum. Rumskategori går att uppgradera på förfrågan.

Rum: Standard deluxe dubbelrum innebär boende i 50 m2 stora välinredda rum. Alla rum har bekväma dubbelsängar eller två separata sängar, skrivbord/arbetsplats, luftkonditionering, Nespresso kaffemaskin, stor LED-tv, morgonrockar och möblerad balkong. Rummen har vy över den intilliggande skogen.

Restauranger & barer: Hotellet har flertalet högklassiga restauranger. LAB av Sergi Arola är en fusionrestaurang med Michelinstjärna som serverar internationella rätter tillsammans med Portugisiska klassiker. Midori är Portugals äldsta Japanska restaurang och lagar fantastiska rätter från det asiatiska köket. Il Mercato är hotellets förstklassiga Italienska restaurang. Under sommarhalvåret kan ni också äta fiskrätter i poolrestaurangen Aqua. Till detta finns en rad barer som blandar fina cocktails och serverar enkla pints.

Faciliteter & Underhållning: Inom Penha Longas stora natursköna område mitt i Sintra-Cascais naturområde hittar ni bland annat en 27-håls golfbana, tennisakademi med grusbanor, paddelbanor och squash, fler vandringsleder (guidade turer tre gånger i veckan), cykelleder och ett stort elegant SPA med massor av behandlingar.

Golfbanor

I detta golfweekendpaket ingår tre dagars fri golf på Penha Longa´s tre niohålsslingor. Vi förbokar 18 hål per dag och resterande golf skrivs upp på plats i mån av tillgänglighet.

Alla starttider förbokas enligt era önskemål.'

Penha Longa Atlantic Championship är originalslingan av de 27 hål som designats av Robert Trent Jones Jr vid hotellet Penha Longa Golf Resort. Banan som ligger utlagd på privat mark i skogen söder om Sintrabergets fot har bedårande omgivningar och vyer. Ni spelar över skogkantade backar och höjder och möter en del tänkvärda vattenhinder, ett antal upphöjda greener och ofta byig vind. Banan skall spelas med respekt för de svårigheter som Robert Trent Jones Jr ofta implementerar i sina banor och måste anses som en kul utmaning även för de mest erfarna spelarna. Banan har varit värd för Portuguese Open 1994, 1995 och senast 2010 då Tomas Björn vann. Banan mäster 5926 meter mot par 72. Efter rundan kan ni med fördel ta en förfriskning på terrassen i de sköna och avkopplande omgivningarna. Här väntar en golfupplevelse oavsett hcp.

 

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen med en skylt med ert namn och kör er sedan till hotellet. På hemresedagen hämtas ni vid angiven tid vid hotellets reception. En taxiresa till Cascais eller Sintra tar ca 10 minuter och kostar ca €10 - 15 per väg.

Karta